156

Началото на края

преди 2 години

Най-хубавото на тази бесен беше краят й. Съжалявам, не ми харесва да е така, но такова беше въздействието й върху мен. Много елементарна, невзрачна и инфантилна. За 14-15 годишни става, но дотам. Класирането й на 11 място беше доста по-високо, отколкото заслужаваше според мен. Пожелавам успех на Виктория по-нататък, защото ми се струва готин човек.

155

Много важно

преди 2 години

До Гюргя ПенджуроваДа представиш добре една песен, не означава само да я изпееш перфектно. Има още около 100 други компонента за доброто сценично представяне. Най-важна е самата песен. Ако е ***, какво от това, че не си пял фалшиво. Всъщност най-големите световни музиканти не пеят особено правилно наживо. Защото не това е най-важното.

154

По-анонимен

преди 2 години

До АнонименМай изгладен е твоят мозък. Първо есетата на седмокласниците (имам опит с работата с такива) са по-философски от текста на тази песен. Второ песента е предимно музика, да, добрият текст е приятен бонус, но основното е мелодия, инструменти, аранжимент. Е тук нивото е четвърти клас в музикалното училище.

153

И.Б.

преди 2 години

Естествено гласувах за нея, защото е от Родината. Чудех се, защо е единствената "монахиня", облечена отгоре до долу и то в депресиращ цвят. Немският коментатор се отзова добре за нея, назовавайки я скалата в прибоя. Най-много ми харесаха кравите на зелената поляна и сеното около тях. Все пак не се класира последна...

152

Анонимен

преди 2 години

Песента беше посредствена дори за стандартите на евровизия.

151

Анонимен

преди 2 години

Много монотонна, много отегчителна песен, просто трагедия! Като човек Виктория е много добра, но като певица.....посредствена, тя просто увисва на високите тонове.

150

Ангел

преди 2 години

Ако тази отвратителна песен бъде изпята от кьораво и грозно момиче със синдром на даун ,криви крака и 5 зъба в устата със сигурност ще спечелим . НО нямаме такъв участник . Тази година Евровизия ще спечели държавата която е дала най-много жертви от ковид !

149

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега да видим нашите патриоти в чужбина. Много по-лесно е да пуснете смс за Виктория отколкото да гласувате за "Славиту". Пък и песента й е много по-добра от "Шат на патката главата".

148

Анонимен

преди 2 години

Браво, момиче- ще спечелиш първо място- песента е емоция от сърцето, а при теб се получи.

147

Анонимен

преди 2 години

Просто ужасно! Песен, музика, изпълнение, глас, представяне, самата Евровидия - от години!Съжалявам, но всичко е една голяма боза!Помня румънците преди години! Ами беше впечатляваща песен. Мелодията и изпълнението - запомнящи се. Веднага мога да я запея и сега.А това човек не го помни и минута, след като се избави от него.Наистина съжалявам. Много.

146

Нико

преди 2 години

Много фалшиво пеене, ама много фалшиво.Аматьорско от всякъде. Мъкааааа. Къде я намериха тази мома, без излъчване,,,, черна дупка.

145

Щирлиц

преди 2 години

Отвратителна песен,представила България на отвратителен ...конкурс.

144

анонимен

преди 2 години

Момичето има глас и външни данни,но беше облечена отвратително.Песента също не впечатлява с нищо,провлачена е и незапомняща се.Като цяло тази година 2-ят полуфинал беше много слаб,така че на фона на останалите Виктория изглеждаше прилично.Ако погледнем назад енергичните dance и диско мелодии се харесват много повече,но бг продуценти не искат да го проумеят.

143

Аз

преди 2 години

Това далеч не е най-лошото изпълнение, което съм чувала на конкурса, но като цяло всички участници все едно представят една страна... Не е нужно всички роден фолклор да пеят, но поне да си пеят на матерния език, за да се разбере от къде са..

142

Анонимен

преди 2 години

Виктория е приятно, талантливо и харизматично момиче. Дано успее и започне да прави стойностна музика

141

Анонимен

преди 2 години

Харесват ми нашата и швейцарската, които и двете са балади, двете рок песни на Финландия и Италия, и украинската (?) щура с народното пеене. Не се знае кой ще спечели, но пак хубаво, стилно и достойно участие.

140

Трагично е

преди 2 години

Виждам красива бяла жена, с излъчване, но е облечена като обитателка на кибуц и , макар да има музикална дарба, пее като на религиозин ритуал. Отвратително е, не може да се принизява така това изкуство!

139

ъъъ

преди 2 години

Песента не става, по мое мнение. Нелошо, но скучно и банално. Виктория иначе си пее добре, но още в Х-фактор ми направи впечатление, че й липсва индивидуалност и се опитва да наподобява някои свои идоли. Не е пораснала в това отношение.

138

11

преди 2 години

Нито песен, нито музика виждам. Тва е само за някви музикално кастрирани инвалиди и европейски гейзъри. Пък и кво го фалите момичето - сложило си е няква тел на носа, тва само малoумни го правят. Представям си кви губерки си е сложило на други места.

137

Анонимен

преди 2 години

Пее чудесно, но декора и сцените са депресиращи и отвратителни,подтискащи!