25

Анонимен

преди 2 години

Каква икономика имаме пък ние бре пръцкодушлян.

24

мери

преди 2 години

Тоз сега се сети май обърна палачинката след като Боко вече не е зад гърбът му да си въртят банковите далавери

23

Анонимен

преди 2 години

"администрация, корупцията, забавянето на проекти по всякакви поводи от злонамерена или некадърна администрация, забавя скоростта на обращение на парите" - напълно съм съгласен, гроб напълни администрацията с неграмотни, бездарни калинки. Бих добавил и "изпълняващи партийни поръчки" с цел заграбване на успешен бизнес и рекет.

22

Анонимен

преди 2 години

Те икономиката ще се оправи когато спре административния и съдебен терор ама както се видя от последния парламент политическата класа няма топки за това и само дрънка но без да действа. За да се спре административни тормоз от разни режими просто трябва да се въведе "мълчаливото съгласие" във всички разрешителни режими. Да се ускорят чрез законодателни промени търговските дела и да се отгледат дупките в законите чрез, които човек може да остане без собственост заради измама.. И гледайте после

21

Анонимен

преди 2 години

Какво отчаяно празнословие от човек, който нищо не работи, но получава огромна заплата за това.

20

Менто

преди 2 години

Хамбарцунян? сноуборд? Фрирайд? Нещо? Не се мотай, лятото идва.!.

19

Анонимен

преди 2 години

Хампарцумян - старо ДС банкерче.

18

Анонимен

преди 2 години

Тя цялата държава се нуждае от модернизация. Най-вече от дегербизация.Сърбите казват Риба мИрише од глАва, а се чисто од реп. Рибата се вмирисва от главата, а се чисти от опашката.

17

Анонимен

преди 2 години

E той няма какво друго да каже.Реално човек с капитал да дойде и да търси в какъв бизнес да инвестира вече няма.Свършиха се балъците,като видяха,че тук бизнеса е разпределен между бившите комунисти,мутри и ченгета.Сега Парцумян апелира за среда,благоприятна за бизнес.А защо?Ами защото от 1990г. насам е все така.Уж капитализъм,уж ниски данъци,обаче като дойде някой и го завъртят по администрацията,като види,че не се работи без рушвети и нещата стават твърде бавно,си взима парите и бяга с писъци!

16

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, собро утро Хърци. До преди няколко месеца пееше друга песен ми се струва !!!

15

Анонимен

преди 2 години

нуждае се и от банки не от нагли таксиджийници които чалгясалите българи наричат банки пропаднало племе позор за света!

14

Анонимен

преди 2 години

Не бива да се допускат до власт хора над 60 годишна възраст. Всичките са със заразено от комунизма съзнание. За тях вие сте масите, торът на живота, трудов ресурс.За тях вие не сте личности.

13

Анонимен

преди 2 години

Тези се задоволяват като видят страх и отчаяние в очите на хората.Искат ви роби.

12

Андрей Луканов

преди 2 години

"Ако ще правим капитализъм, то ние ще сме капиталистите"...............така каза покойният стратег ба партията Андрей Луканов............един от архитектите на мафията в България..............и след него тръгна катастрофата и разрухата в България!!

11

До Анонимен 11

преди 2 години

Комунизъм никога не е имало...................комунизма се оказа една утопия...............недейте да плашите младите с комунистите.................капиталистите сега са много по-опасни!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Арменците не са много стока...............знаем ги тях!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Свидетели сме на последния мощен напън на бившите комунисти да овладеят държавата.Младите, опичайте си акъла, тези искат да вземат мечтите и душите ви.

8

Анонимен

преди 2 години

Хампарцумян.......................хаха.................тоя лъжец и манипулатор като ви каже добро утро, вижте дали слънцето изгрява или залязва!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Този ми напомня на злодея от Х мен.Абсолютно перверзен тип и като всеки перверзник няма връзка с реалността, а само с либидото си, а то му шепне АБСОЛЮТНА ВЛАСТ.Закъсахме го.

6

Щирлиц

преди 2 години

Икономиката се нуждае от това,да бъдат изчегъртани до девето коляно всички АБПФК,комсомолчета,червени бизнесмени,и пр.червена ***.