15

Krom

преди 2 години

До Анонимен 16 - Да? Компетентен си, нема що. На Разпети Петък пътувахме по "магистралата" 9 часа до морето. София - Чирпан - средна скорост 11 км в час! Който ще пътува към морето, добре да помисли. Аз бих хванал Подбалканската - поне ще избегна "удоволствието" да си говоря с колегите час-два в абсолютна тапа преди разклона на Чирпан. Но, могат и твоя съвет да последват. Всеки си носи глава на раменете.

14

Анонимен

преди 2 години

Не използвайте подбалканския път,защото е кофти.Особено в участъка от Розино -до разклона за Стра Загора при Казанлък че чак и до Сливен.Другатаа причина е,че ако има задръстване поради инцидент няма много възможни обиколни маршрути и ще чакате поне половин,ако не и цял ден,докато се "отпуши" автопотока и се разминат колите само по двете платна.Ако бе възможно да се използва този път и в двете посоки безпроблемно нямаше да има и магистрала "Тракия".Заблуждават ви.

13

Анонимен

преди 2 години

АПИ апилиръ - ни карайти по пътищатъ, чи маминката си трака.

12

Анонимен

преди 2 години

МногУ рИмонт, многУ нЯщо.

11

ля ля

преди 2 години

защо го тъпчат този пдбълкански път - за да се ремонтира след някоя друга година такъв проблем ще стане че каот ги гледам колко мудно ги правят нещата е срамно! а за качеството да не говорим - дунавски вълни при всяка фирма изпълнител!

10

Анонимен

преди 2 години

Апито ни казва ,че подбалканския път,е по добър от Тракийската магистрала.Когато има ремонти,наистина бразилците,оставят няколко фаталнидупчици,за да има за понататък.Поне едно контролно лице да има.В селца и паланки, ремонтът е симво-личен,камо ли контрол.Имам усрщането,че там работят,работят,...10 хил. човека.

9

Анонимен

преди 2 години

АПИ няма да ми казва аз къде и как ще карам

8

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

АПИ да ми дава алтернативни пътища ами или да паднат винетките или да оправят пътищата, че откакто се помня не съм минал и един път София Бургас без да има ремонти и обходни маршрути.Л а йнари и АПИ и КАТ и ДАЙ

7

Анонимен

преди 2 години

АПИ да минат по Околовръстното и да видят братята бразилци какъв ремонт направиха на дупките на моста над детелината с бул. България, посока Младост - като няколко мини спящи полицаи са го направили.

6

Т

преди 2 години

Да попитам това с винетките изобщо работеща система ли е? Объркал съм номера на колата при закупуване на винетка и така съм карал 10 месеца, а минавах покрай уж проверяващи коли за винетки .

5

Щирлиц

преди 2 години

Може ли да използваме тъмните дуппки,които наричате тунели,м?Стига се правихте на ущипани моми,а се хванете да пооправите недомислиците си,породени от безграничната ви алчност.

4

Г

преди 2 години

Извергите тръгват по пътищатата!

3

Камера къща не храни

преди 2 години

Носете си педесетуни, по възможност повечко на брой. Че по висините е ветровито, но сега в трънаците е играта. Не пробвайте с двайсетак, че ще ви пишат по вестниците.

2

Към

преди 2 години

Апи-най скапаната инфраструктура в континентална Европа и 126 място в света. Трагична държава населена от прости крепостни селяни. Иначе данък МПС и винетка да има.

1

Оооои

преди 2 години

Ххххх