9

Анонимен

преди 2 години

Дрън , дрън!Или клетката притежава в обвивката си белтъка с който се свърза вируса, или го няма и вируса не се свързва. Останалото е лирика на журналиста писал по темата , или свободни съчинения на "учения" писал по темата.А какво прави белтъка, с който се свързва вируса вируса в клетъчната обвивка, и защо в едни и го няма в други индивиди го има, е въпроса на който "науката" дължи отговор.Подозирам интересни нюанси, свързани с модерния начин на живот на цивилизацията.

8

Анонимен

преди 2 години

До До 8 Сто четиридесет и пет милиона преболедуваха ковигрипчето за година и половина. И смъртността във възрастова група под 60 години е нещо като 0.02% - 0.03%. И заради това е всичко. Понеже плоскоглавите се паникьосаха. И никога няма да им мине -май ковипсихарията е хронично психическо заболяване.

7

do 8

преди 2 години

Що си мислиш, че твоят опит е универсален?

6

До 8

преди 2 години

Ти не си миродавен за всички Ганяя, много не са го изкарали като тебе, плосък си като на жена ти свлечките

5

Анонимен

преди 2 години

Изкарах ви смешния вирус за 1 ден!По-тежко съм карал настинка!Докато професионалните паникьори не бъдат *** , няма да излезем от кризата!

4

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо някои държави ни извадиха от червения списък и разбира се идва опасен щам в България. Случайно де, на един възрастен човек към 90-те,къде ли е ходил този дядо?

3

ПЛАНдемия

преди 2 години

хахаха ари ве

2

вай вай ваййй

преди 2 години

Айдеее......офайдихме се!

1

Анонимен

преди 2 години

Ами аз вече се сещам решение! "Ваксинация" по четири пъти в годината! Нали? Натам ни водите със сюжета, прозрачно е.