35

Анонимен

преди 3 години

Закриваи какви протакания какви анализи - каква е ползата от тия спец прокуратури освен харчене на пари за големи заплати и бонуси на чиновниците там

34

Анонимен

преди 3 години

No problem, Mr Stoiloff! НС по предложение на управляващите ще закрие спецзвеното СпП - СНС- AСНС. Гл.прокурор, ПК на ВСС и ВСС да се жалват на ББ и С.Цацаров. Паралелно трябва да започне подготовката прокурорите да се върнат в МП, където им е мястото. Да се знае кога начело на Прокуратурата е бил възпитаник на Висшата милиционерска школа, т.е.полумилиционер-полуюрист. Би следвало господата от съдебната власт да знаят, че БГ е парламентарна, а не прокурорско-съдийска република.

33

дядо Йоцо

преди 3 години

Стига мърмори,удари по масата,народа чака промяна!!!Аййй,не се издържа вече!!!

32

Ще я направим и....

преди 3 години

ще ти я донесем на Позитано !

31

Спомен от 1997-ма

преди 3 години

"Янаки Стоилов, любовница на Лилов!"

30

Анонимен

преди 3 години

До DinosaurusКАЛЕКО, ДА ТИ ГО ПОНВТОРЯ ЛИ ЗА У ОСТАТА ТИ, ВИЖ ЧЕ СТИЛЪТ ТИ СЪЩИЯ МНОГОНИКОВО НИЩО

29

Dinosaurus

преди 3 години

Лозунга на БСП (и Лая М); Действаме!!! Ама то и подривните и реваншистките и саботажните все са действия! Грабежа и клеветенет, фалшивите новини, безпринципните уволнения ... Поне да не бяха се сривали наполовина по поддръжници в 45 НС. Най-изгубилите спечелиха чрез президентски преврат неограничена власт. Честита подмяна протестъри и очакващи промяна! И защо си мислехте, че ще е за добро? От БСП???

28

Христо Христов

преди 3 години

До 25"Немските вестници гърмят..." - не е нужно да ни казваш, че немските вестници служат на корупцията в германия, България, ес и целия свят.В случая - на немската политическа мафия и безродната и марионетка борисов.

27

чоко

преди 3 години

Защо толкова ви пречи спец.съда и спец.прокуратурата.Явно засегнаха бизнес интересите на някой олигарси.

26

Анонимен

преди 3 години

Пускайте повече такива статии.Гербавият *** Калеко Алеко има нужда от надници.Все пак храни 5 чаавета.

25

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25 ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПРЕПИСВАТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА КАКВИ И НЕ ИЗМИШЛЬОТИНИ. ТО НЕ БЕ ПУТИН, ТО НЕ БЕ ВАСИЛ БОЖКОВ, СЕГА И КРИПТОВАЛУТА А ПОСЛЕ МОЖЕ И ДА ГО СВЪРЖЕТЕ С НЯКОЙ БАРДАК ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ФЕНЕРИ В АМСТЕРДАМ И КАКВО ЛИ НЕ ЗА ДА ГО ОЧЕРНЯТЕ. НЕ ВИ СЕ ПОЛУЧАВА. ФАКТ.

24

мда...

преди 3 години

ВСС ,Гешефтара, Тиквата и сие--искат този анализ да се прави в срок---докато стане---т.е. никога.

23

Анонимен

преди 3 години

***

22

Анонимен

преди 3 години

Немските вестници гърмят,че Румен Радев е чадъра на Ружа,търсена от Интерпол за криптовалутата! Гешев ще трябва да анализира след чернените бандити!

21

Тоягов

преди 3 години

Кога ще се осветлят икономическите досиета ВЕ червени бандити,та да види народа що за мафиоти сте!

20

Анонимен

преди 3 години

Къде е тиквата гешефтееее,намиращ го и му слагай гривната да не забегне като черепилоооо.

19

Анонимен

преди 3 години

Сега ще разбере народа как каскета се грижи подобаващо за мафията.честито каскет физиономия та ти е увиснала 10 см надолу нищожество ,Маминннн нересаннннннн на шиши.

18

Анонимен

преди 3 години

Сега с анализите ще излязат доста интересни неща,споразуменията на каскета за 16 милиарда,записите за шпиц команда ,гешефта ще се уакааааа това нищожество корумпирано ,на шиши бебока жална ти майкаааа каскет.

17

Калеко Алеко

преди 3 години

След два месеца ще се правят други анализи, Спецсъдът ще разследва държавния преврат организиран от Румбата и осъществен с помощта на такива червени отломки като въпросният Янаки Стоилов набеден за правосъден министър в превратаджийското-антидържавно правителство, на Черепите, Василевците, ген.Решетников и техните адвокати и фигуранти ... !!!

16

Анонимен

преди 3 години

Спец съда си е за закриване и никакви анализи няма нужда да се правят. На всички е ясно кого обслужва той