123

Анонимен

преди 2 години

Неадекватен е така нареченият доктор, Чорбанов. Неадекватен е и говорителят на Слави, Тошко Африкански, който вярва, че целият свят не е бил прав в мерките си.

122

Анонимен

преди 2 години

Не си струва да се обръща внимание на хора като тоя т.н. псевдо учен. У нас мерките бяха най-адекватни и либерални. Малко се позабавихме с ваксините, което е истина. Ако с тях всичко бе наред успоредно с предприетите мерки щяхме да сме отличници. Колкото до Чорбанов да благодари на Господ, че оздравя. Обикновено на такива като него той рядко прощава.

121

Чорбанчето

преди 2 години

лети на крилете на глупостта. нещо обаче дамските бикини на лицето не го опазиха. И ще си говори глупости до край.

120

хард

преди 2 години

Повярвайте ми, мерките си бяха най-либерални в БГ. Нямате си представа как е в Азия , Австралия или Америките. За Африка няма да коментирам, там малко ме интересува какво става! Ако всички народи си освиркваха и протестираха срещу правителствата, както Вие , нашето, досега нямаше да има държави, а племена и катуни в пещерите. Мога да кажа, че нашите се справиха БЛЕСТЯЩО! Сега като всичко е минало и почвате реваншиски като някой от СпецНаз , да търсите под вола , теле. Теленцата сте вие, кукундре

119

Михайлова

преди 2 години

Т. н. професор Чорбанов е корумпирано и нагло човече! Всички в БАН го знаят като псевдо учен и натегач! Интересува се единствено от къде може да паднат малко пари! Мангъров 2!

118

???

преди 2 години

В България при хората над 80 години вкл., умира един на всеки пет заразени с с вируса. Трябва ли да се ваксинират или не?

117

wer

преди 2 години

Напоследък се нагледахме и наслушахме на професори. Явно трябва да се промени нещо, не би трябвало титлата професор да няма покритие в татковината ни.

116

Анонимен

преди 2 години

До дддд до 10480% от хората го карат леко, нема кво да те мислиме, че едва си оцелял. А и да не беше - пак нема проблеми. Хора умират всеки ден.Да живее Мангъров.

115

славянин

преди 2 години

''Болните и възрастните да се ваксинират, призова той''Не мога да се начудя що за ''лекари'' са тези и що за медицина са учили, след като точно по медицинските канони ваксина се слага на ЗДРАВИ ХОРА!? А имам и друг въпрос - ако кандидатът за ваксина откаже да подпише декларацията за информирано съгласие за рисковете от ваксината и да освободи от отговорност безотговорните, дали ще му сложат ваксината!?

114

анонимен

преди 2 години

Като разбрах,че е бил депутат от ИТН,падна в очите ми по-низко от дъното.Освен с кариеризъм и желание да получаваш прилична запалата без да се напрягаш не мога да намеря друга причина един професор да се присъедини към тази сбирщина п р о с т а ц и.И само между другото да кажа на професора-щом лекарите се справиха,значи системата се пак е работила,може не идеално или много добре,но все пак е осигурила на медиците условия да се се справят.

113

срам и позор

преди 2 години

г-н Чорба се обявява срещу всички български медици съветвали Национолния Щаб и Световната Здравна Организация за мерките взети от бившото правителство

112

До 120 на тоя ...

преди 2 години

Защо още не си разбрал, че за овладяване на епидемията повечето неща са преди да се включат лекарите? Например карантина за всички идващи от чужбина - това лекарски проблем ли е или на държавата? Изолирането на огнищата на зараза е също задължение на държавата, а не на лекарите и т.н.

111

Реалист

преди 2 години

Още от февруари-март 2020 за всеки мислещ човек беше ясно, че мерките да неадекватни. Останалите говореха за строги мерки, за меки мерки, но не и за адекватни мерки. Първата мярка трябваше да бъде спиране на вноса на заразата от чужбина, което важи и до днес, но вноса на заразата така и не беше спрян. Други елементарни мерки като дистанция и маски ги имаше на хартия в ограничен вариант, но държавата не налагаше спазването им. При констатирането на заразен не се проследяват контактите му и зараза

110

Уте отвори устичка

преди 2 години

Я ми кажете не на шега, гълта ли много тази мома? Тра ла лаллалалалалалал

109

Кучето Бах'ти

преди 2 години

Бе то и Славуца не верваше в К-19, *** се разболе резко и неочаквано.Ба'хти смешниците!

108

Анонимен

преди 2 години

Хем говорят за първа,втора линия за ваксиниране заради инфектирането като застрашаващо персонала и увеличаващо заплащането,хем говорят за повсеместно ваксиниране на населението заради инфектирането застрашаващо населението и увеличаващо заплащането,че искат да го ваксинират,но без следващите линии да споменават щом и те участват в борбата с заразата всячески инак на кого му се заискало да се разболее от заразата освен на някой симулант симулиращ заразата заради облага от различен вид.

107

На тоя ..

преди 2 години

..нещо не мога да му хвана аршина, много заболели (но не цялото население) - мерките тотал щета, много починали и оздравели - лекарите се справили.

106

дддд до 104

преди 2 години

До Ми, де да знамДа така е,само че има нещо друго,всеки го изкарва индивидуално по тежест на заболяването.Аз бях 26 дена на кислород,буквално едва оцелях,Удари ме в краката и сега вървя трудно.Племенницата ми го изкара нещо като твоето семейство,сестра ми го изкара в къщи, на лигли,с кашлица,температура и продължава вече с трети антибиотик.Загубих и майка и в борбата с КОВДИ19.Така че,може само да се радвате че сте го изкарали по най лесния начин.

105

дддд

преди 2 години

До онзи ден същия този разправяше съвсем други неща за КОВДИ 19.Днес е на друго мнение,кога да му вярва човек не знам!

104

Хехе

преди 2 години

Другари,сега след като премине пандемията, Ние, отявлените критикари, ще кандидатстваме за званието АКТИВЕН БОРЕЦ СРЕЩУ КОВИД -19За справки и подаване на молби - Дондуков 2