25

Анонимен

преди 3 години

До ГерманецТака не се прахосва място.

24

Анонимен

преди 3 години

Само на вода ли? На българина му дай прах, да прахосва.

23

Германец

преди 3 години

Спецовете от днеса вече са решили, че е добра идея да се ядат новите редове в коментарите. Евалла, машалла :)

22

Анонимен

преди 3 години

До VЩо?Преди 11 години на кое място беше България?

21

Германец

преди 3 години

Изречението трябва да свърши след "прахосници". Заемате място, дишате въздух, хабите ресурси, от които нормалните хора имат нужда. А така, всичко отива зян.

20

V

преди 3 години

След 11 години герб България е последна по всичко и във всички класации .Това че герб не могат да се справят и с кражбите и с течовете не е новина .Я дайте нещо за Китай ? Целия свят ся там гледа .Кво ще правят последно ???

19

Фактите..

преди 3 години

От водното надписват сметки от време оно..

18

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Поправка Вик е най-големият прахосник на вода.2/3 от питейната вода изтича по прибитите им тръбопроводи от соца.

17

Доган ахмедов

преди 3 години

Не знам, не знам пострОих Цанков камък за без пари!

16

Леша

преди 3 години

Имаме - прахосваме. Да му мислят в западна Европа.

15

Ромите не плащат!

преди 3 години

Но не е само това лидерите им (на ромите),господа европейци прибират милиони в замяна на ромски гласове по избори ,докога ще плащаме ,,ромската сметка'' и в България и в чужбина?!!

14

Анонимен

преди 3 години

Прахосници друг път. В Сливен, на бойко електората вода не плаща от тридесет години.

13

Анонимен

преди 3 години

Като ги купи и тях някоя чужда фирма и ще се оправят нещата. Енерготата вече са като пружинки, а ВиК-тата още са по старо му - пиянстване по помпените станции запушване на течовете с дървени клечки и пр. изцепки

12

Сат Н

преди 3 години

Защо постоянно се напъвате да говорите с метафори по сериозни теми? За много остроумни ли се смятате? Живителната течност, дрън-дрън... болни мозъци. Освен това изразът "прахосване на вода" е изключително тьп, пълен нонсенс. Прахта е суха, водата е мокра, никакво прахосване не е възможно. Афторката артикулира мисли с газъ или с путкката си.

11

Това се казва

преди 3 години

Соц-качество !

10

Анонимен

преди 3 години

В 21 век в София все още има места където няма канализация и водопровод.Пример вилна зона Враня-Герман,която се намира в София не след околовръстното,нищо,че се води вилна зона е в града.Хората са на септични ями и бият сонди за питейна вода.Вечер по главната улица ''Патриарх Герман'' една улична лампа няма,съответно и вътре във вилната зона.Хем в София,хем тъмно балканско мрачно,ако не свети луната.Някъде тогава в тъмното,някой източва септичната си яма в съседен парцел и вони нетърпимо.Столица

9

Радослав

преди 3 години

Как не ви е срам? Вожда Тиквондур и младежкото БКП (гроб) толкова се хвалят с инфраструктурата, водни цикли, а лошия ЕС си позволява да размахва пръст, че сме пилеели 80+% от ресурса. Вие знаете ли колко милиарди евро потънаха точно като водата, с загуба на 80+% от ресурса по трасето? Ей, лошо ЕС, заради вас тиквондур ще получи пак инфаркт или ще разтегне менискус.

8

Георги

преди 3 години

*** как ще сме прахосници?! Всичко си плащаме като попове,нищо че течовете са по тръбите собственост на ВиК дружествата.

7

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се инвестира в инфраструктура, а не само да се качват цените.

6

Анонимен

преди 3 години

Стари тръби, спyкват се, никой не ги сменя. Премиера рита топка. Управляващите без пари и без водъ няма да останат. Но народа някой ден ще реве за тая вода.