9

ПЛАНА Е ЗА ДОГОДИНА

преди 3 години

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ЧАКАТЕ ДО НАПРОЛЕТ.....НАЙ-ЕВЕНТУАЛНО??!

8

млад свеж

преди 3 години

Не знам ка а,*** неа така!!Цитат от най често употребявания рефрен на нашият любимец Грипен Ветов?!Явно злобата и плюенето са заразителни качества,типични за червените !Хората от ГЕРБ са се трудили 2 години с участие на бизнесмени,учени от БАН да направят план,България да не загуби финансирането от ЕС!!И ди отите от 5тях антигерб партии не намериха време за планът, но да си дигнат заплатите и да провалят следващите избори,виж за това намериха време!!

7

?!?

преди 3 години

Всички ли само критикуват беседа напишат два реда какво ще свършат за тези 40 дни който остават до края на това правителство. Та да носят поне малко отговорност пред народа

6

Анонимен

преди 3 години

Бачкайте и не Ревете бе некъдърници

5

Майора

преди 3 години

Всичко направено от ГЕРБ е вредно и лошо , те за нищо не стават! Докато мислиш така Пеканов , ще стигнешдо никъде! Но новото ОФ не разбира диалектиката на Хегел , че се взима положителното от старото и се надгражда,а не отрича и почва отначало!

4

dmx

преди 3 години

Хомо чиновникус триумфира и се опива от химерите си, от безсмисленото си евробърборене. Мисли се за загадъчен, а целта е една - да се "пренасочат" парите за дребен и среден бизнес към политически играчи

3

79829

преди 3 години

Най-после да чуя смислени думи от български управленец. Дано го поканят в редовното правителство, независимо кой ще спечели на изборите. този човек е компетентен и ще даде добър тласък в работата на кабинета.

2

Анонимен

преди 3 години

Сега предполагам, че отново ще има спешна пресконференция на ГЕРБ, в която ще го разкритикуват?

1

Анонимен

преди 3 години

Много Трудна Работа'ся ко ши праим'