39

Анонимен

преди 2 години

Избирателите на - герб излязоха на протест , че партията им не сьстави правителство

38

Анонимен

преди 2 години

Новия див запад, само че, тук няма индианците да са в резеервати, а българите.

37

друг хахаха

преди 2 години

Апачите на вийниту голямата тиква се бият с огнения кон на бледолките)))

36

дааааа

преди 2 години

Наследството на дон бацоне...Гневния хейлектурат на гейб...Що не направят така в която и да е друга държава...Ама тука е мангабостанбантустан.

35

Анонимен

преди 2 години

ми то туи джилезу са движи бе бате нали първо трабва да *** спрем.

34

Krom

преди 2 години

, 21-ви век в ЕС - туземни племена грабят влакове и дилижанси! Как да не се "пръснеш от гордост". Щото е много трудно жандармерията да си свърши работата и в близките пет години на Тасунка Витко и племето да не му мине през ум за това! Ха дано, ама на дали. Политическата "толерантност" която е форма на ог***зване към ЕС и Америка ще ни затрие като нация. Тея стават все по нагли.

33

Анонимен

преди 2 години

Леле внимавайте че хелзинския комитет бди да не се нарушат правата на индианците в бг.

32

Анонимен

преди 2 години

Няма сравнение с други държави и цифри, защото в цял свят това се случва единствено у нас. И ако с това не могат да се справят правоохранителните и силови органи... изобщо за къв *** се харчат пари от бюджета за тях? Аз не зная дали ако го кажеш на някой чужденец изобщо ще разбере за какво говориш и дали не си се объркал в превода.

31

Анонимен

преди 2 години

Това Бойко ходи там при тях,слиза от джипката,слага едно перо на главата,за да мяза на Винету и почва да вика:''Пили пили пили пили''.*** се събират около него.Той се навежда, слага ухо на релсата и вдига палец нагоре,понеже е чист комунист!Останалите бантустанци взимат камъни залягайки почват да чакат с нетърпение идващият трен.По сигнал от вожда започват да замерят влака с неистови възгласи,крещене и псувни.....

30

Анонимен

преди 2 години

На всеки влак по картечница трябва.И като ги почне такатакатакатака на парцали да ги направи!Да видим после дали ще посягат!!!!

29

Пешев

преди 2 години

Тероризъм, а не вандалски прояви са това.

28

Анонимен

преди 2 години

50-те нападения са от началото на годината, обаче новината излиза една седмица след встъпването в длъжност на служебния кабинет. Сега герберските стотинкаджии ще обвинят Радев и служебното правителство. Гледайте какво става!

27

Анонимен

преди 2 години

...и най-вероятно няма и един задържан, осъден да плати щети или понесъл някаква наказателна отговорност. Нищо не работи в нашата държава и после ще ми спорят по форума, че не сме трети свят. Скоро малцинството ще стане 50% от населението на държавата и тогава ще видим всички, как се превръщаме в африканска провинция със законите на джунглата.

26

Анонимен

преди 2 години

На банкянския крадец електората, много мрази джилезнию конь.

25

Анонимен

преди 2 години

В тия влакове обикновено поне половината пътници са малцинствени. Да не би да е междуплеменна война?

24

Анонимен

преди 2 години

Докато живеем в ***, ще е като в дивия запад.

23

Янка

преди 2 години

Чудно ми е защо нападат влаковете, каква е причината имат ли някакъв мотив за това?

22

de

преди 2 години

БДЖ отдавна трябваше да са фалирали и да са продадени. Я пожар я камъни... Случайно ли е? Или по схемата разрушавай и продавай. В Германия си изкупуват обратно Електо доставчиците, а ние се чудим какво още да съсипем и продадем.

21

Samo minavam

преди 2 години

Ако знаете колко лесно ще реша проблема.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Ромейския башибозук е закриля от Брюксел и не им правят нищо.................... Тогава нашата държава трябва да подпомага енергично масовата им миграция в посока Брюксел! Това е хуманно за всички!