9

Анонимен

преди 2 години

Битката е за Йерусалим. Израел иска още територии от Палестина и Йордания .Според мен в бъдеще ще става по зле. Израел ще иска повече територии щото там е израелската армия която пък е пословично известна с мародерствата си ;) Тоест квото и да крадат евреите там няма на кого да се оплачеш .Израелската армия е господаря там без значение от границите. Европа си изхвърли евреите там затова си затваря очите.

8

Анонимен

преди 2 години

много е просто, когато евреите спрат да гърчат арабухитее палестинци тогава ще спре. Хайде като пишете статии давайте и малко предистория на конфликта.

7

Анонимен

преди 2 години

Безгранични ли са възможностите на "Хамас" за изстрелване на ракети? "Хамас" само на ракети ли разчита? Преди няколко дни "Хамас" атакува израелски обект с маломерен лвтящ дрон. Вчера се появи видео на атаката на Цахал срещу подводен дрон на "Хамас". С помощта на такива подводни дронове с дистанционно управление, "Хамас" има намерение да унищожи израелска газова платформа в Средиземно море. Откъде "Хамас" взе подводни дронове?

6

Анонимен

преди 2 години

Добре, че нямаме евреи в Европа. Да благодарим на бога, че ни избави.

5

ШАЛОМ, МАНИШ МАА!

преди 2 години

Този конфликт ще свърши едва след битката при Армагедон, когато Иран и другите феодални режими изчезнат от картата на света. Израелците са велика нация, която ще управлява света и който не знае това е политически неграмотен...

4

SS

преди 2 години

да, да, скоро конфликтът я спре, я не...

3

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Има решеине. Да се избият взаимно семитите. Това е единственното решение разумно. Смърт за Авраам! Свобода за Човешките Раси !

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Егати фантазиите и бръщолевенията .! Задължителната опорна точка ,Иран въоръжава ,Русия ,спусната от централата на Брюксел. И това недоразумение било зам-министър ?

1

Ужасно некомпетентен

преди 2 години

Керемидчиев,хал хабер нямаш от близък изток! Как е възможно такова недоразумение да е било зам.външен министър?