39

Кошмара

преди 2 години

до Ф16 кошмар ЗА БСПВъпреки огромните си възможности Американската армия НЯМА нито един от тези самолети- кошмари. Отказва да ги купува от 10 години. То и за това цели 2 г. организира производството им. И какво, от 8 самолета кошмари само 6 ще пристигнат. Другите 2 дори няма да ги ведим. Щели да стоят в САЩ. А наем на хангарите ?И кого ще плашим с ШЕСТ самолета ? Ами те още въоръжение няма поръчано за тях. А гориво? На бензиностанцията на Марешки. хаха

38

излишни коментари

преди 2 години

Е то е ясно ,че няма да е България.Ние сме кукли на конци .Ще отидат там,където има нужда от стимулация на американофилство.

37

Анонимен

преди 2 години

Тва само на ГрафИгнатиево ли ще може да каца? На Враждебна няма да може! Че тогава как ще се защитим от македонците? Трябва да увеличим сухопътната армия. И без туй 120х. полицаи и жандармеристи повече не можем да хрантутим. Да се сведат до необходимите 18х. и от останалите, които нямат много големи шкембета да се пренасочат в армията.

36

Ф16 кошмар ЗА БСП

преди 2 години

ЧИСТО НОВИ ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ....СЪВЕТСКИТЕ ТАРАЛЯСНИЦИ ОТИВАТ ЗА....СКРАБ

35

Ф16 кошмар ЗА БСП

преди 2 години

ДРУГАРИТЕ СА В ШОК....АМЕРИКАНСКИ БОЙНИ САМОЛЕТИ В БЪЛГАРИЯ...НЯМА ДА ГО ПРЕЖИВЕЯТ

34

Ф16 кошмар ЗА БСП

преди 2 години

САМОЛЕТА, УЧАСТВАЛ В НАЙ МНОГО БОЙНИ МИСИИ В СВЕТА......НА ВЪОРЪЖЕНИЕ В 28 ДЪРЖАВИ.....

33

Ф16 кошмар ЗА БСП

преди 2 години

ЧИСТО НОВИ БОЙНИ АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТИ.....И СЕГА КВО ШЕ ГИ ПРАЙМ ПЕТДЕСЕТГОДИШНИТЕ СЪВЕТСКИ ТАРАЛЯСНИЦИ

32

komitata

преди 2 години

само глупости пишете -ние ще ги получим след 4 години ,когато ще бъдат остарели версии и само няколко държави ще ги ползват

31

Ф16 кошмар ЗА БСП

преди 2 години

НАЙ ДОБРОТО И МОДЕРНО ОТ ТИЯ САМОЛЕТИ.....КРАЯ НА ДРУГАТА ГОДИНА ГИ ЧАКАМЕ В БЪЛГАРИЯ, С БЪЛГАРСКИ ПИЛОТИ.....

30

Анонимен

преди 2 години

Новите Ф-ки са трепач - нова елрктроника, нови ракети въздух-въздух, способност да виждат въздушни цели до 100км и т.н. "подробности". Сравнете ги с руските нано-таралясници, за да ви просветне. Освен това потърсете в нета за претрепаните наши пилоти и катастрофите със СеСеСеРейските Миг-ове и ще спите спокойно.

29

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с грипените? Радев защо мълчи?

28

Анонимен

преди 2 години

Очаквам на срещата между Путин и Байдън на която Путин ще се извини на Байдън че той го нарече убиец и ще постави въпроса за българските Ф16. Ще помоли Байдън да забави доставките за България с няколко години за да може велика Русия да произведе поне 64 Сушки за паритет срещу ношите 8 Ф16.

27

Анонимен

преди 2 години

Малееее са Радев ще уволни още някой от яд,наред са чистачките!!!!

26

Бизнеса

преди 2 години

До F 16 блок 70Да бе , а ти ли ще плащаш за неудачните експерименти ? А за комисиона нещо ?

25

Анонимен

преди 2 години

Не постъпиха честно САЩ. Не изчакаха РСК МИГ да ни ремонтира летящите руски табуретки Миг-29 договорени от Шкембе министъра които трябваше да бъдат готови още през май 2020г.

24

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще набиваме канчето на Путин.

23

ПроСоТо

преди 2 години

Тиквата наля в "бедната "американска индустрия АВАНСОВО,без никакви гаранции,МИЛИАРДИ,за да го задържат още малко на власт ония....При положение,че сме ЧЛЕНОВЕ на ЕС,а в този,НАШИЯ съюз, има достатъчно производители на самолети!!!...Но не,Мутрьо трябваше да хвърли НАШИТЕ пари на задокеанските си господари,за да не изхвърчи от властта.....Е,ИЗХВЪРЧА тиквундела,но ПОРАЗИИТЕ от него остават..И никой нема да му потърси отговорност?!?!

22

Анонимен

преди 2 години

До F16 блок 70: Да точно така F-16 е стар самолет. Стар като дизайн, схема на планера, разработка и т.н. Блок 70 е нов по отношение на авиониката и софтуера и донякъде с удължения ресурс на някои компоненти от конструкцията на самия планер.Не съм срещам информация дали има нови неща по мотора.Този самолет е направен защото надушиха нишата която се отвори в страни като нашата. Той е само за експорт и няма да бъде купен от никоя сериозна държава!

21

Пак послъгваме

преди 2 години

F-16 e самолетът с най-много инциденти и катастрофи

20

Малко послъгваме ?!

преди 2 години

Тези таратайки сърбите ги сваляха 90те когато САЩ нападнаха Сърбия с руски зенитки от 50те години.Тогава защо Сърбия изгуби войната и откъснаха Косово ?!?!