9

Анонимен

преди 3 години

Призовава, призовава... и за какво са ни тези ваксини? Скоро епидемията ще отмине, кой ще си ги бие? Даже най-големите поддръжници на това ваксиниране ще се усетят ,когато започнат да излизат още ,,странични ефекти''.Ще останат няколко десетки от по-тъпичките ентусиасти...и това е.

8

Анонимен

преди 3 години

Нещо аман с тази пропаганда. То се видя, че там работят кроманьонци. Писва вече само с ваксини да занимавате хората, закривайте се , ако нямате новини!

7

Анонимен

преди 3 години

Докога о, Кстилина, ще злоупотребявашдс нашето търпение!Финалът е всеизвестен

6

ДО Валдис

преди 3 години

Баце , не се напиняй като гладен на сране .Вече се увеличено производството на ваксини в целия Свят .Подозирах че ЕС има бавноразвиващи Ръководители , но този *призив*ме убеди .Закъсняват с 1 до 5 години с решения когато има Война .

5

Солар Еклипс

преди 3 години

До човек Искаш ама хората чакат там едни пари за тях , само ваксината оп сиренето в капана е безплатно

4

човек

преди 3 години

аз пьк искам да има храна и вода за всички хора по света

3

😉&#1

преди 3 години

Наврете си ги отззаде

2

Жокея

преди 3 години

"универсалният и справедлив достъп до ваксини и лечения трябва да бъде приоритет номер едно на глобалната общност."Няма как да стане, лицемери. Не сме имали равен и справедлив доход. Сега, вие ще се инжектирате, ние ще си гледаме кефа, защото не сме взели "30 сребърника"Минимална работна заплата в Дания - 49 евро на час?!! Златни яйца ли снасят?Ще има яко, ама яко неравенство, вие го поискахте.

1

Леша

преди 3 години

Фашистите от ЕС-Вавилон започват да ми лазят по нервите.