131

Дедо

преди 10 месеца

Много Ичиргу-боили от МВР .

130

Бунгар

преди 2 години

На 11 Юли да спрем настъплението на Хунтата. Само слепец може да не вижда накъде сме тръгнали.Демокрация и военщина са несъвместими. Ред и законност е Демокрация,а не военен режим.Да бъдем разумни когато гласуваме.

129

Анонимен

преди 2 години

Машинките " новите" областни ли ще ги пазят или ще ги обработват?А софтуерчето?То бива военщина,но своеволно прекрачват границите на всичко арогантно и безотговорно.Какви причини имат да сменят всички,имало ли е нарушения,защото на изборите влязоха много от божковите партии и марионетките на Слави.Ако ГЕРБ са искали друго,щяха да подпомогнат себе си!Човека се гласи за диктатура,ако офцете са помислили че се бори с " корупция" а той се съюзи с криминалната олигархия и източни подавки

128

Опасен чар

преди 2 години

Роднина,милиционер,роднина,милиционер

127

Анонимен

преди 2 години

НЯКОЙ се пита дали де подготвя ВОЕНЕН ПРЕВРАТ? Съжалявам, че сме слепци! Нищо не се подготвя! В МОМЕНТА СЕ ПРОВЕЖДА И НИЕ РЪКОПЛЯСКАМЕ!ЩЕ ОВЛАДЕЯТ ДАНС ,ЗАЩОТО ПРИДАДОХА НАД ЗО СЪМНИТЕЛНИ ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ НА ПРОКУРАТУРАТА И ИМАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ АГЕНТИ НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!

126

Анонимен

преди 2 години

Със служебното правителство и тези назначения Радев прави подмяна на вота на българите.БСП не печелят избори защото народа ги мрази от 09.09.1944г.Винаги влизат във властта с преврат не по волята на народа но винаги демагогски говорят от негово име.Изключитено нахален човек разединител на нацията.

125

Анонимен

преди 2 години

Браво - силен кабинет

124

анонимен

преди 2 години

Ужас! Тези милиционери на всеки километър да не се готвят военен преврат да правят?!Другото,което прави впечатление,е че жените са йок.С една дума ориенталщина отколкото европейщина.

123

Хаахх

преди 2 години

Хахаха.Милиционер-военнен,милиционер-военнен.

122

Мдааа...

преди 2 години

Почти всички "нови" областни управители са били бивши началници на ОУ-МВР...пълна полицейщина!!!МАй е време да си слагам зелените чорапета и фатмашките пагончета...

121

Анонимен

преди 2 години

То от сега се вижда шуробаджанащината , но иначе викаха , че предните биле така . С нищо не се различават.

120

?!

преди 2 години

Тия областни управители за два месеца ли са ? След това пак нови , така ли ?

119

Анонимен

преди 2 години

140 Диана Според мене просто си от наивниците, международните наблюдатели са бутафория, ако на тях се надяваш. Всичките тези усилия които сега се полагат за овладяване на държавата, не са за да има " честни избори" както лъже кюфтето кутев, а точно за да бъдат манипулирани!

118

Анонимен

преди 2 години

Новите областни управители са както казваше Тодор Колев - роднина, милиционер, роднина, милиционер!

117

Диана

преди 2 години

До Анонимен136Ако се вземат необходимите предпазни мерки, БСП не може да направи нищо! Машините могат да се настройват, но могат и да се контролират! Ако има международни наблюдатели и сериозни доброволци, следящи за протичането на изборите извън платените наблюдатели, следящи за състоянието и работата с машините както и за дейността на комисиите-възможно е да направят комисиите "специални" с новите областни упр.,ако самите граждани сме активни и не допуснем фалшификации...

116

Анонимен

преди 2 години

До 137 Политиката не е сложна " наука", а процес на " бутане" към определена цел и посока! В случая абсолютно верно си нацелил и целта и посоката, тези дето си мислят че тези " промени" са временни или " само" за 2 месеца или е наивници ( има такива доста), или просто е no connection с реалността!

115

Анонимен

преди 2 години

До РеалистАбсолютно правилно! И това е минимума!

114

ЮРУШ на келепира !!!

преди 2 години

За тия пусти 2 месеца живот на това правителство, що наши другаре, баджанаци пенционери от родата и метреси ще се докопат до държавната софра за яко лапане !!! То не са областни, заместници, политически кабинети, дирекцийки и т.н. и т.н. Нали така другарю Радев !!!

113

1234567890

преди 2 години

До Анонимен"Радев връща офицерите от КГБ на ръководни позиции. Всичко ще зависи от следващите избори." Както са почнали олиргархично-русофилистичните другарЕ да сменят и променят, се съмнявам, че ще има значение кой, как гласува на 11.07. С подходящ софтуер ще, "изберат" 98% техни хора. После Фигуранта ще ни засили към Евразия. Или ще съсипят умишлено изборите на 11.07. и ще станем президентска република, с постоянно-извънредно правителство на Янев, и пак в Путинистан. Честита промяна българи!

112

Анонимен

преди 2 години

До 130 ДианаТи наистина ли вярваш, че ще има честен вот на 11.07.2021 г?Според мене бъркаш, това ще е манипулиран " машинен" вот! С катастрофален за Герб резултат, а тогава ще е късно дори за протест срещу " машинките", защото изборните измами, въпреки че са очевадни, практически са недоказуеми!