375

Отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели и предсрочните и президентските избори, а кликата на Румен Радев и Корнелия Нинова ще се оттече в отходния канал на политическата история!

374

Анонимен

преди 3 години

ще гласувам за Герб!

373

Анонимен

преди 3 години

Социолозите на ГЕРБ продължават да надуват коалиционния им партньор Лъжлив Слави... Все повече лъсва церкът на тройната коалиция ГЕРБ-Слави и ДПС

372

Нов

преди 3 години

Баце пак ще ги пердаши и правителство няма да има, ама е срамота след толкова години БСП още да е в топ 10

371

Hardliner

преди 3 години

Пълна бутафория и цирк е този плуралистичен модел и лъжепарламентаризъм, възприет за политическа основа след 10.11.1989 година. Вече повече от 30 години непрекъснати прения, боричкания и злост между партии и никнещи като гъби, никому ненужни политически формирования. Омръзнаха ни вече. Спасението на България е социализъм !

370

Анонимен

преди 3 години

Тези чалга ***, какво толкова ги надигате след като нищо не са казали, какво ще правят с властта. Те само злобно плюят

369

Неделко Миленковски

преди 3 години

Само Баце и тесни врабчета. Ще ги бие яко на тия избори, щото ганчовцитр видяха тошето африкански и мамая какви ги творят

368

Анонимен

преди 3 години

Проучването е от преди някоко дни, според мен послъгват малко. След седмица, две Герб ще продлжат надолу и на изборите ще лъснат много неща. Трудно биха постигнали и 15%, ще има поне 2, да не кажа и 3 партии преди тях. Нещата необратимо се промениха и надявам се никога не ги видим във властта повече.

367

Анонимен

преди 3 години

Спрете да публикувате лъжи и измислици. Герб не са първ и не са и трета даже политическа сила.

366

Анонимен

преди 3 години

Писна ми от фалшиви новини от наведени герберски медии. Божков се връща и ще ви постави на место

365

Глупости

преди 3 години

Пишете с гъ*а си и лъжете хората. ГЕРБ и ОП на бял кон. Видяхме ги тия новите-гладни, хищни типчета сеят разруха и ще ни върнат в 90-те. Отвориха кутията на Пандора със секциите в чужбина(Турция) и сега гастербайтери и турци, които не могат да говорят на български ще ни управляват нас, които сме тук в България.

364

Анонимен

преди 3 години

След толкова кражби от обществени поръчки, нито една реформа, на първо място по ниска продължителност на живот и смъртност в Европа и 20+ процента пак ще гласуват за *** пожарникар и бивш престъпник от СИК :О

363

Анонимен 2

преди 3 години

Абе къде се скри бат Боко бре ? Няма го от няколко дни..

362

Край

преди 3 години

Демек дачакаме Тошко Африкански премиерДобре че не е вярно

361

Анонимен

преди 3 години

Алена и Бъчварова какво прогнозират?Дебелият Роналдо с петте менискуса ще го бъде или няма да го бъде?

360

Тоз пък!

преди 3 години

До пълни глупостиТи наистина ли вярваш че бсп е пред герб???

359

Анонимен

преди 3 години

Ке има трети предсрочни избори до края на 2021-ва година

358

Анонимен

преди 3 години

до 393 Може и да са точни прогнозите. Фактора купен вот е определящ. От там идват разликите. Мутрочалтага си напазари доста вот и изпревари. Беше на ръба да трото и 4-то място и изведнъж хооп-втори. На 11.07 с машините ще изперат вота до край. На 4.04 беше само генералната репетиция.С хартия трудно става. С венецуелския софтуер подмениха 1 милион гласа наскоро във Венецуела. Ще го барнат софтуера с гарнитури и като пуснат всеки трети глас за дадена партия ще им видят шат на па т ката главата.

357

до 389

преди 3 години

Габъп даваха на ИТН 12.9 след проучването обявено периода 28 март- 2 април 2021г.Разликата е фрапантна след изборите и сега се презастраховат. Да объркат с над 7% е некадърщина. Тези проучвания са шменди капели. Дори не си струва да се коментира как копаят дъното на България и как заблуждават наивниците. Дано не получават субсидии. Хаха че тогава ще стане храни куче да лае.

356

Анонимен

преди 3 години

ДБ ще са около 16-17%.