9

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Няма НЛО.Има лишени от авторитет за дници като Обама и Путин, които не внушават респект у хората. Поради това някои постижения на военната индустрия се рекламират като "нло". Религия,икономика,политика, глобализъм са провалени еврейски стратегии и се търси заместител за подчинение на народите чрез нови паранои, идвания на месии,христисовци,мохамедовци,кришни. Искат да оправдаят евентуална своя диктатура с идеята,че е вдъхновена от Небесата религиозни и извънземни. Тъпан ари !

8

Белчо!

преди 2 години

Всички бели са извънземни докарани преди 2000 години с извънземни кораби тук на земята да я цивилизоват, се оказало, че има няколко първобитни племена в Афлика, Индия и Исрел! И вместо да цивилизоват планетата земя, те станали жертва на примитивите! Сега се навъртат извънземни кораби, за да си приберат белия човек , но разни ***, като тоя на снимката ги следят!

7

Men

преди 2 години

Започват лека-полека да ни подготвят за 1 друга голяма измама- нападение от извънземни...

6

Анонимен

преди 2 години

След като те са дошли тук, а не ние при тях е естествено да ни превъзхождат, дано само не решат да сеят от тяхната демокраци като краварите, че жална ни майка .

5

Анонимен

преди 2 години

хахах, тия са толкова зле! руските технологии им изглеждат като извънземни технологии от бъдещето!!!

4

А дали...

преди 2 години

"по-голяма маневреност и скорост, отколкото която и да е машина на въоръжение в американската армия"Да не става дума за руските Су? Те иделано пасват на описанието :):):)

3

Истината

преди 2 години

Това са руски хакери бе, абдали.

2

Анонимен

преди 2 години

Типично американско мислене ...

1

54544

преди 2 години

Идват маймунке...Обяснения ще даваш...Нали си бил друга раса там някъде си.Света есветих го играеш.Масон ли си Сатана ли си...НЛО ли си идват на проверка,че много важни сте били...Вие господа рушащи светове убиващи хора и крадящи животи....