11

обективно

преди 2 години

Против преписването съм,обаче цялата работа е да обидят някой град в България. В София без документ за самоличност пуснали трима на матура. А защо се е позволило? В Ямбол и Самоков да знаете живеят най-тъпите.Звънят по телефона по време на матурата и им диктуват по телефона пред квесторите,ама виж в София може някой друг ваш познат да иде вместо вас на матура и да ви изкара 6-ца.Насърчавайте софиянци да правят така и се подигравайте на провинцията.Мислели са,че са в ,,Стани богат" от много акъл

10

Анонимен

преди 2 години

pravilno. da odat v chujbina da chegartat, miat, laskat...zer ku ustanat u bulgariata she imat zaplati kat bg doktor, daskal, pop, muftia, injener, artiz...

9

Анонимен

преди 2 години

za ko im e...glei bulgarskite min zaplati na kav hal sa...zarad bulgar daskaliata ;))))

8

Анонимен

преди 2 години

При Радев и Славуца е такова положението

7

Коментар

преди 2 години

Че Асанчуту и Мусаибету как да се явят на изпити по български след като не могат да говорят на български камо ли да четат и пишат!Те са стигнали до 12 клас щото такава е негласната заповед отгоре ,даскалите да ги пускат да преминават въпреки че не ходят на училище и нищо не знаят!

6

заинтригуван

преди 2 години

Е как така не са се явили, нали е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА матура?!И хайде да не са се явили поради някакви уважителни причини 350, но 3500.........!

5

Анонимен

преди 2 години

нищо важното да ги чалгазираме, а радевото правителство ще ги научи да крадат

4

До ДДРОraнт

преди 2 години

Добре ли сте?

3

Радо

преди 2 години

Много гот. Супер. Така трябва. Няма да свърши света с едни матури я.!!

2

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 1Мда, гербаджийските *** са навсякъде, на всеки километър, по стар комунистки обичай !!!И каква е причината тези ученици да не се явят на амтура, предположения ?! Ще могат ли да се явят следващ път ?!

1

Анонимен

преди 2 години

И при зрелостниците се усеща промяната на радеФ!!!