33

Анонимен

преди 3 години

САйтът действително е за нормални граждани, които си излагат кненията и за незаконни деяния на служби на МВР или такива , подчинени, като навремето г-н Татарчев казваше, само на Господ. Известно време спецслужбите следяха разговори на шефа на ВВС. Засичат разговори на същия с президента на БГ и започват да го следят.Минават 6 месеци и вместо да унищожат СРС записите ги предават нататък. Впоследствие гръмва скандала с работата на съпругата на ген.Радев. Очевидно тези записи са достигнали до ИГ.

32

Недоразбрал

преди 3 години

Сайтът е за нормални граждани,а не за крадци на ДДС,подправячи на документи,ало измамници,търговци на нелегален тютюн и алкохол,митнически измамници и так дале!!Така,че аз като нормален гражданин високо оценявам работата на Цацаров!!Желая му здраве и по нататъшни успехи в работата!!А на крадците и бандюгите,стягайте ду парите за централния и подарявайте заграбеното на бедните хора,докато КОМПИ не ви е гепила за вратленцата!!Така поне пред Бога ще поизчистите мръсните си досиета!!

31

цаци

преди 3 години

много се ,,разработи,,-пари ли ти под краката

30

факт

преди 3 години

а имотите на цацарови!?

29

Анонимен

преди 3 години

Този екземпляр и ББ доведоха ИГ за ЕДИНСТВЕН КАНДИДАТ за гл.прокурор и му осигуриха 2 полка прокурори, следователи, та дори и служители от ОкП и РП да гласуват за него.И те гласуваха като служители от ерата Вишински! Ако има силова структура, останала непокътната още от времето на Сталин, това е Прокуратурата! Сотир Ц. заяви: "Гласувах за Гешев и ако се наложи пак ще гласувам с двете ръце!" И полумилиционерът -полуюрист се отплати, като заповяда на своите подчинени да атакуват Президентството.

28

Ddd

преди 3 години

А кога на Цацаров ще му бъде потърсена отговорност за фалита на КТБ? Или там говорим за милиарди, та са недосегаеми.

27

Т.Е.

преди 3 години

Те тези милиони са само от един ''човек'' , бившият Премиер , даже муха го ухапала !

26

ИзвинетИ , амЪ:

преди 3 години

Всияки които са в отпуск по МОЛБА на Бог-Бойко , да не се връщат повече , те са си решили съдбата !Явно има за какво да се покриват , не им е ЧИСТА РАБОТАТА !

25

посредственост ..

преди 3 години

Изключително *** въпрос , г-н Цацаров !---Защо не оставите милионите , и не подгоните МИЛИАРДИТЕ ???Не искаме милионите а милиардите ,или за тях е забранено ?И , кога Лиляна Павлова ще благоволи да върне парите за язовира в Перник , и да се ИЗВИНИ НА Бг -НАРОД , за своята нагла корупционна постъпка ?

24

Анонимен

преди 3 години

той целия цирк тръгна като бръкнаха в президентството и в джоба на олигарсите, ама нашия простия *** реши да иска промяна......сега ще има промяна, за олигарсите, които са в ареста, ще има, да ...... за простата българсска овца ще стане по-зле......

23

Въпрос

преди 3 години

А тиквиун кога бе цаца?

22

митко

преди 3 години

Цацаров беше пръв ортак на мутрата от Банкя.Чекмеджета,къщи имоти......през цялото време с гешев се правят на луди.И те са за затвора.

21

Анонимен

преди 3 години

По-глуповато изражение не можа ли да докараш,бе цаца/С нищо не те запомнихме като гл.прокурор,с нищо няма да те запомним и като шеф на КП КОМПИ.Ти си един мекушав и безличен човек,изпълняващ поръчките на властта/бившата/.

20

Анонимен

преди 3 години

А оня с кюлчетата кога?Или той ти е приятел и не се пипа?

19

Комисията на

преди 3 години

Цацаров е известна с това,че не може да си заработи парите за издръжката си.Иска ама не взима.Искивете им падат в съда.

18

Даам

преди 3 години

Този се разработи РЕЗКО от едни месец нещо.Хахахаххаха

17

Анонимен

преди 3 години

На тоя му взеха всичко ,и по интересното е че го даряват на други ,които се търкаляха по съдебните пейки като болни

16

ДДРОнег

преди 3 години

Я , цацата се появи и манкира дейност !А къде е каксета гешеФФ ?!Покрил се като вожда си , навярно !!!

15

Ха Ха

преди 3 години

Шиши иска повече

14

Рибар

преди 3 години

Цацата не може да уплаши - кашалота , доказан факт