9

Анонимен

преди 3 години

Значи държавата не може да се оправи с някаква група, която я заплашва, и кляка пред нея? Жалка работа...

8

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.***

7

до demonaz

преди 3 години

изтъркахте се вече с този комунизъм. лъснахте тотално последните 10-12 години какви сте всичките и комунисти и доносници и нагаждащи се слагачи. точно вие спонсорираните постоянно държавно от началото на демокрацията (а и преди това, та до ден днешен) , трябва да сте по- ниски от тревата. по- нагло и просто животно от телето подуенско няма. неслучайно всички отбори и фенове, вас най-много не ви харесват.

6

Demonaz

преди 3 години

Цк на цецека-бкп. Прасета, та вашия идол е Карл Маркс нали сте пръкнати на неговия рожден ден. Болшевишки окупатори.

5

каквото и да става

преди 3 години

и живота продължава, но КЗЛ си е като П= 3,1444 в период, който е доживот. Поздрав на всичкото подуенец с банго васил и с празника в деня на 24 май.

4

nilesev

преди 3 години

Голям кеф ще ми достави физиономия та на Фигуранта, който ги пусна тия *** на стадиона след като чорбетата загубят и духащия супата и стойкас започнат да плюят съдията, а тези надрусаните,, евентуални,, избиратели се сбият и започнат да трошат наред.

3

Веселин 7112136860

преди 3 години

Напред ЦСКА ! Достойни наследници на великите Атлетик Слава 1923 ! Победата ще бъде наша! Размажете потомците на гнусилищата,които ни клаха в Батак ! Само ЦСКА !

2

Цска-фалшива новина

преди 3 години

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

1

Калеко Алеко

преди 3 години

Най-сигурният начин да се издъни някой столичен гранд е да го посочиш предварително за фаворит в такъв мач и да му внушиш че това е мачът на живота му ... С малка забележка, че в случая Грандът даже не столичен, а е микренски ... !!!