24

Анонимен

преди 2 години

Така стоят нещата в болницата във Видин.Мой близък влезе с двустранна бронхопневмония, много ниска сатурация и искаха да го изпишат след седмица. Още бе на кислородно дишане.С връзки го оставиха още една седмица и го пуснаха, с 14-дневна последваща карантина.Назначиха лечение, инжекции с антибиотик вкл., а той сам, много възрастен и в карантинна.Та, това с връзки.Не ми се мисли какво би било ако той нямаше приятели с връзки.

23

Анонимен

преди 2 години

Като нов рекорд на българската медицина ли да го разбираме?...Питам само!

22

Анонимен

преди 2 години

Винаги ми става тъжно като чета подобно отношение на "лекар" към болен човек. Ако не си харесва някой работата, ами да напуска. Това е мъка и за него и за пациента.

21

Маринова

преди 2 години

Не знам как е във Видин, но в момента майка ми 82 год. е в Белодробна болница Враца с Ковид. Прием, лечение и отношение към нея е прекрасно! В момента е на кислород. Лично контактувам с екипа също- доктори, сестри, санитарки-прекрасни! Каквото й да се случи, знам, че хората правят всичко възможно. Не така е положението с личните лекари...за съжаление...

20

Анонимен

преди 2 години

На хартия е едно, в действителност друго. И на голям процент от работещите в здравеопазването не им мигва окото за това.

19

до 19

преди 2 години

Така е, но не им пука! Живеят и лапат тук и сега!

18

Анонимен

преди 2 години

Не искам да казвам за всички, по ПОВЕЧЕТО лекари в България ще горят в Ада!!!

17

1

преди 2 години

Опирали сме няколко пъти до Видинската болница, нещата наистина стоят така там, арогантно, нечовешко, нагло, подигравателно отношение към пациентите. Мисли се само за пари и как да изхвърлят пациента след 2-3 дни, без никаква грижа за неговото състояние и за човека. Изобщо не заслужават да се наречат лекари там. А населението е застаряващо и е оставено ей така на произвола на съдбата от всички, нищо че и те цял живот са плащали данъци и осигуровки. Обидно и тежко е!!!!!

16

Анонимен

преди 2 години

моя позната която работи като среден мед.кадър в Терапията във Варна.когато се разболя от Ковид.искаше линейката да я закара другаде само не в тази болница защото знае какво правят с болните колегите и.

15

Анонимен

преди 2 години

Под израза "Дали са му телефон " хората имат предвид телефонен номер ! Такава е практика в повечето държавни болници явно

14

Анонимен

преди 2 години

Видими резултати

13

Анонимен

преди 2 години

Лекарят явно е наясно, че ковид не съществува, това е.

12

Анонимен

преди 2 години

Истинската картина в държавните болници е ужасяваща ,отношението на по голямата част от персонала към болните ,е като към кучета! Условията и хигиената ....за нея дори нямам думи ! Интересно ми е как досега голямите "медии" не се осмелиха да покажат истината

11

Анонимен

преди 2 години

БСП пропаганда

10

Анонимен

преди 2 години

тези са от новоназначенитеБСП тайфа

9

Анонимен

преди 2 години

Това обяснява високата смъртност у нас не само от Ковид 19, а и от други заболявания. Здравеопазването ни е пълна трагедия, даже тази дума за българското такова не е подходяща. Тук няма болници, а морги, да не стигаш до техните услуги.

8

Анонимен

преди 2 години

"Някакъв телефон са му дали, за да може, ако се почувства зле, да се обади на лекар", разказа още Каменова--------------------------------------------------------------------------------------------------Това обяснява всичко за този човек. Те са му дали бутон с който се вика сестрата ако има нужда ! Но той как да вдене че това не е телефон ?Или по стандарта на едно малцинство доктора трябва да седи до него и да го преглежда на всеки 10 минути ?

7

Първа линия

преди 2 години

Бройката на покосените от вируса трябва да се поддържа, правим всичко по силите си

6

Анонимен

преди 2 години

Да.Точно в най-бедната болница в Бг, където нямат и аналгин, са му дали телефон...

5

Анонимен

преди 2 години

Лекарите са видели че у фейсъ е пускал мнения и давал "харесва ми " под публикации на анти-ковид теми и са решили че няма как да го лекуват от несъществуващ вирус.