215

Край

преди 2 години

Кучешките стапани да почнат да спазват законите - куче само вързано и с найлончетата -акитата се прибират. Не опикавате всяко кюше и не му давате да лае нощем и между 2 и 4. Ако не - кученцето и на село.Понеже държавата не ги принуждава - някой е взел да решава проблема.

214

Анонимен

преди 2 години

В едно цивилизовано общество, каквото не е нашето, няма място за насилие под каквато и да е форма. Факт е, че масовите убийци са започнали първо с животни. Аз не желая моето дете да расте в толкова агресивна обстановка. Никъде по света няма ненаказани такива престъпления. Когато бях в 5ти клас се наведох да галя едно куче и буквално до главата ми изсвистя куршум и уби кучето на място. Така и не разбах откъде дойде куршумът, но толкова се изплаших, че не казах на никой. Нищо не се е променило.

213

Край

преди 2 години

Ако съм на Фандъкова - правя през 500 м. стълби в коритата на Владайска и Перловска река в София и САМО там ще разреша да се пускат кучета. Там деца не ходят - няма да изядат никого и да си акат наволя.

212

Анонимен

преди 2 години

Безотговорна държава и неработещи институции водят до партизански действия. Като няма кой да се оправи с елементарни проблеми, на хората им прекипява и се справят сами.

211

Край

преди 2 години

Като вдземат да им тровят псетата кучелюбите стават много загрижени "да не пострада ноякое дете".Иначе да го нахранят с кучешка тения нямат задръжки.Градинките в центъра на София са пълни със свободно пуснати кучета дето минират наред .

210

(-_-)

преди 2 години

Безотговорни хора, нехаещи институции довеждат до такива събития. Домашни животни да се скитат по улиците в един цивилизован град не тябва да има. Щом ви е толкоз зор - прибирате си ги вкъщи, ваксинирате ги, обезпаразитявате ги и полагате грижи. Всичко останало е чиста проба лицемерие!

209

Анонимен

преди 2 години

А колко деца пострадаха от кучета, за това ще се задейства ли полицията? Може ли в европейска столица агресивни кучета да нападат хора редовно?

208

до №247

преди 2 години

Като си такъв голям разбирач по въпросите на морала, как ще се произнесеш към хората които убиват прасета, агнета, пилета та да ядеш и ти и кучето, ако имаш такова. По какво се различава да заколиш куче или пък агне. На гражданите им е внушено от манипулатори че кучето и котката са равни на човека. Ако убиеш куче значи, че за разнообразие убиваш и хора в почивното си време, но ако колиш агнета си съвършен като ангел небесен. Простотия до шия. Манипулации за лековерните.

207

Анонимен

преди 2 години

Всичко е много тъжно в тази държава. Как стигнахме до тук?

206

42

преди 2 години

Черен шоколад е добра идея. Теоброминът в него е ефикасен срещу кучетата и безопасен за децата.

205

Див врачанин

преди 2 години

Това е само работа на некой дърт комунис.Имал е в мазето ДДТ от байТошово време.

204

Крачун

преди 2 години

Блиц фалира.И Алфа!

203

Анонимен

преди 2 години

Забележете на кои новини се радва българина - когато умират хора и животни. Под статиите за Каролев беше същия купон. Ще е интересно някой да ми посегне на домашния любимец. Докторите ще се видят в чудо.

202

Анонимен

преди 2 години

до 231И други подобни.А вие за тия 30г., колко пъти сте се обаждали на общината за агресивни кучета или сте пускали жалби? Колко пъти сте свършили нещо по въпроса?Защото мога да ви кажа, че на няколко пъти, след обаждания и писмени жалби, кучета с агресивно поведение изчезваха до 3-4дни. Но си иска ангажираност и от страна на хората, не само на община и държава.

201

Анонимен

преди 2 години

не оправдам разпръскването на отрови но да бе на каишка стояло не би чудо видяло. да не говорим как си пускат нерезите да взъкачват улични кучета за да олабят жилото. и като им писне на другия край на шопската клоака и ги пускат на "слободия и демокрация"

200

Анонимен

преди 2 години

Колко печелят четири лапи от наличието на бездомни кучета годишно - това е въпроса? Когато ще се появи някой достоен журналист го попита Явор Гечев?

199

Анонимен

преди 2 години

До Е2-Е4Пощадка в която кучета могат да се разхождат свободно без повод и намордник може да бъде само оградена такава! Къде пък в манастирски ливади има такава?

198

Анонимен

преди 2 години

Не оправдавам подобни действия, но задайте си въпроса защо проблема с бездомните кучета не се решава вече 30 години.Колко хора бяха нахапани, дори изядени през това време, колко умряха от рани, причинени от глутници, колко деца са стресирани от нападенията им.Защо никой не търси отговорност на Общината, която усвоява пари и при наличие на толкова приюти за животни, хората биват системно хапани и тероризирани?Едва след това ще си отговорите защо се стига до ситуацията да се тровят животните.

197

Е2-Е4

преди 2 години

И понеже *** почнаха с коментари, че кучетата трябвало да са с намордници и плашели децата - тази конкретно градинка под Околовръстното е изградена и обособена от от общината като кучешка площадка.

196

Анонимен

преди 2 години

Явор Гечев да обясни на хората с отровеното домашно куче, защо има бездомни кучета? Виновниците тук са секта кучкарите и НПО лапачите, в частност шамана Гечев. На хората им е писнало от лаещи, хапащи, разнасящи болести, мърсящи и т.н. бездомни кучета и защото никой не решава техния проблем, те се принуждават да разхвърлят кренвирши с отрова. Това не е първия случай и няма да е последния, а покрай сухото ще изгори и мокрото, това е положение, благодарете за него на Гечев.