8

Пловдив

преди 2 години

И защо това околовръстно не се разшири, а остана като селски път, при положение, че задръствания са като по булевардите в града? Блъскайте още хора, и правете шосета с две ленти, пък ние ще висим в задръстванията защото свободно време, бол. Те управляващите освен далавери, друго правят ли?

7

Анонимен

преди 2 години

Абе у нас няма угодия. Цялата нация - дървени философи. Ако няма пътища, защо няма, а ако има - все кусури намират, все някой протестира. Не става така.

6

Анонимен

преди 2 години

Бси довода!Вместо да избием от главите на калпазаните да изпреварват опасно, ще оставяме място къде да бягат примерните. Няма таквоз неумие.И за да не почнат да обясняват неуките, че само тук е така, в английско, на подобни пътища, съм виждал на гъсто дървета, на мястото на мантинелите. Не съм чул да им пречат.

5

бааа го

преди 2 години

До Анонимен 5 Ограмоти се поне малко и пиши на БЪЛГАРСКИ!

4

комунист

преди 2 години

До Анонимен 2Или свиквай или бегом през границата.

3

До 2

преди 2 години

Ти като малък падал ли си на главата или кво ? Тоя ремонт дето коментираш е преди изборите на 4ти април. Тогава кой управлява ? Нагло е дори да коментират от АПИ такива неща. Мамка му в каква държава живеем. И тази с цялата си наглост обяснява как да отбиеш в дясно ? Поредната калинка с "инж." пред именото и диплома от кой знае къде. Айде вече мислете с тия тикви като се правят ремонти. То бива бива наглост ама чак пък толкова

2

Анонимен

преди 2 години

така е по време на правителството на комунистите

1

Анонимен

преди 2 години

Трябва се усвояват едни пари, вашия живот е незначителен! После ще сложим 20 еднакви знака през метър