45

Браво, Израел!

преди 2 години

Точно така се прави. Един наш велик български хан (кан) от татаро-монголски произход е казал: "Като не щеш мира, на ти секира". Съпортърите на харабелската *** да си избришат гурелите и сополките.

44

Анонимен

преди 2 години

Араби които участват в израелската армия.Няма таково животно , не ги взимат вьобще.

43

Анонимен

преди 2 години

Сега бил момента за апартамента в Палестина ама после да не ревете защо евреите ва мразят в цял свят.

42

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента за апартамента в Западния бряг да се засели с нови евреи на палестинска земя.После пак ще има удари по Газа. Пак ще крадем земя и вода.

41

Анонимен

преди 2 години

никаква земя не ви е обещана!Вие не сте Божия народ от 2000 години откакто разпнахте месията!Така че нищо не е ваше и не ви е обещано.Да ще направите храма я ясно но като дойде Бог отново ще го срине пак!Вие разпнахте месията вие затова сте и нежелани никъде вие сте едно племе мразено ор всички зеради това което направихте!

40

Свобода за Палестина

преди 2 години

Фашистa Биби Нетаняху има много кръв по ръцете!

39

Ицик

преди 2 години

Никой не може да спре нашите аспирации и въжделения. От 2000 години чакахме да си върнем земята, която ни е обещана.

38

Анонимен

преди 2 години

Араби които участват в израелската армия са еничaри и предатели на собственото си племе. Руснаци са воювали във вермахта. Предатели винаги е имало.

37

Анонимен

преди 2 години

Хамас е малка терористична група, която евреите използват като алиби пред международната общност за да заграбват палестинска земя и да изселват хората там. Иначе казано да извършват колонизация. А когато израелски бомби ти убият детето дали няма да нарамиш оръжието. Не защитавам Хамас, но няма нищо по-опасно от човек, който няма какво да губи. Евреите са му взели страната, дома, живота. Мн ясно, че ще се радикализира. Тероризма го създавате и разпалвате вие евреите.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Винету: Управлението на ГЕРБ изпратиха "България" години напредСарказъм, но отговаря на истината!

35

Анонимен

преди 2 години

Мошетата искат да построят третия храм на антихриста който ще бъде уж тяхния месия!Те и досега мислят Исус за мошенник.Затова искат да разрушат Джамията и да изградят там жертвения си храм където да коронясат новия световен лидер!

34

Анонимен

преди 2 години

Може да ви шокира факта господа, че в израелската армия има и араби-палестинци живеещи в Израел. Значи Русия може да трепе терористи в Чечня, Турция в Кюрдистан, а Израел защо да не може да се защитава? Осъзнавате ли въобще какво ще стане ако Израел остави хамас да си развява коня? Всеки ден ще летят ракети към Израел и терористите ще режат глави на неверници.

33

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

32

православен българин

преди 2 години

Каквото и да пишат *** и нискочели комплексари, аз лично съм твърдо убеден ,че ако не беше Израел , фанатизираните арабски пълчища щяха да залеят и Европа. В тази си роля те са дейно подпомагани от турският сатрап Ердоган. И дюнерите на Тиквата нямаше да ни предпазят от нищо, както не предпазиха и хората на летище Сарафово. Затова, Благодаря Израел!

31

Анонимен

преди 2 години

Израел притежава такава армия, че ако искаха за три дни нямаше да остане жив палестинец. Но те воюват с хамас, които режат глави както на евреи така и на християни, а и самите палестинци само страдат от тях. Израел 20 пъти им е предлагал мир срещу държава ама ония шашавите все отказват. Ами като нещеш мира на ти секиpа!

30

Art of war

преди 2 години

Chapter 14: Only the face of war shows the true enemy of us all!Have a good day gentlemen, for all its worth you don't know the meening of the word of the law, therefore, no jentleman are present!

29

За тази ситуация:

преди 2 години

Трябва да благодарите на Джак -момчето с единия долар в портфейла. Защото за последните 50 години такава каша е забъркал с толкова мръсни номера, че не се учудвам, че 10000 ядрени бойни глави, че и повече са насочени към САЩ и Израел.Кой трябва да отстъпи господа!Много е неприятно да ви го кажа, а ама тия в по-голямата тояга взети заедно не трябва да отстъпват!

28

След като:

преди 2 години

Сме арестували хилядолетен рецидивист с неспособност да си използва ядрените боздугани и съучастника му само ще кажа ръцете горе! Не си и помисляйте за тия копченца , че няма да ви помогнат!

27

SSА

преди 2 години

Хамас може да се е върнал години назаз, но исраел може да се върне и десетилетия.еврите имат много повече да губят от палестинците при падане на ракети... Палестинците така или иначе живеят в Газа като в концлагер

26

...

преди 2 години

Значи този път евреите започнаха обаче! А и колкото и да не искат да го признаят това с ивицата газа нещата не са се променили с десетилетия и сега да ми говорят за връщане назад, еми "леко" смешно ми звучи! Назад има само когато е имало напред! А ивицата газа е окупирана от израел вече над половин век и няма напред! Има само назад!