144

ББ

преди 2 години

демек да ви признаем кражбите и несправедливостите...палите Националният ни флаг...учите децата си на омраза към България и ЕС,крадете историята ни,езика ни,писмеността ни,татари сме били,фашисти,псувате Министъра на Външнитеп работи на РБ...Народа ни псувате...децата ни...и да сме тръгнали с вас към Ватикана,нямате добри психиатри...от съжаление ще ви услужим с наши...български...Справедлив Свят...или да го закрием!!!албанците спокоино можете да ги превземете и превърнете в...те са позор

143

Анонимен

преди 2 години

Радев и Пендаровски ще излязат братовчеди .

142

Анонимен

преди 2 години

Подмазва се, ама карай

141

Обаче

преди 2 години

Този Франкенщайн на снимката е бетер Радев. Ще бъде грешка, ако чорапът му се хване на свиркaта.

140

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

139

Анонимен

преди 2 години

Пендаревски надуши националния изменник, в руския човек Радев и замечта, как под натиска на Москва, ще падне ветото за скопските сърбомани.Не вярвам, Радев, да рискува втория си мандат, а и предстоящите избори, правейки нещо, против което са всички в България. Но, може да обещае, както Нинова, която на въпроса, на Решетников, кога България ще излезе от НАТО и ЕС, отговори с "Не още"/ има видео/.

138

Анонимен

преди 2 години

164 Да уточним, крадливите мутри, завлекли държавата с милиарди, са Божков черепа, който плати този преврат, а Слави и руския човек Радев, го организираха, Цв.Василев, Овчаров, Банев, Бобокони...и останалата червенагмеж.

137

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

136

Mopcku_

преди 2 години

Цялата статия бе, за да каже накрая, че и двамата са джентълмени. Дори е в множествено число, а не конкретно. Виждам, че веднага агитката от самопогребалата се крадлива партия веднага напират да съскат по Президента ни. Не се хабете. Народа си го обичаме и ще си го преизберем.

135

Анонимен

преди 2 години

Ако Радев (и служебното му правителство) или което и да е правителство, дадат ход на приемането на РСМ, преди да са приключили въпросите за българското малцинство, езика на омразата и историята на РСМ, то трябва да бъдат съдени като предатели.

134

ББ

преди 2 години

де е Кунева бре...затворила ни АЦ взела пари и продала ви...а Лиляна къде е...санирала ви за милиарди...ама мръзнете...а Цветанов къде е?докато гладувахте си купуваше ...цецомобили и купуваше избори за бойко...и ЕС финансираше тези престъпници...с парите на гражданите на ЕС...невиждан позор...висша несправедливост...геноцид!!!бойко върни яне...той лъже по-добре от биков!!!

133

ББ

преди 2 години

До Божковбре,България е Парламентарна Република...Радев няма власт,тоя се пъне...РСМ в ЕС само когато спрат езика на омразата към България,краденето на Историята ни,езика и писмеността ни!!!всеки политик продал горните...си подписва смъртната присъда!!!екзити...и каквото и да ни струва...останалото е предателство към децата ни...към предците ни!!!

132

Сата НАТО

преди 2 години

До 129Хвали го защото и двамата национални предатели и московски слуги..-------Много по-добре е да си московски слуга, отколкото брюкселски или вашингтонски такъв.

131

Е

преди 2 години

Нека да отиде Стевчо, да се запознае с древната история на България !

130

Сата НАТО

преди 2 години

Пендароски е пич.

129

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

128

Божков

преди 2 години

След като свърши мръсната работа в България, сега Радев има шанс да стане и национален предателЧестито българи

127

Анонимен

преди 2 години

150 Русия е в основата на всички политически убийства в България, още от Освобождението до днес. Царска Русия не е освобождавала България, а се е стремила към проливите. Там, където са се пресекли интересите на великите сили, България е намерила свободата си, не без участието на българските опълченци и българското население.

126

Анонимен

преди 2 години

150 Ха, ха, ха, олигархия, в 19 век, в България, току що е завършила Руско-турската война? Ти не си с всичкия си. В една бедна, току що освободена от робство, съвсем нова държава, състояща се от две части, едната още османски протекторат, с кални улици, още несъздени институции, княз без независимо царство...войска. откъде капитал за олигархия, драги? И този "император", къде го видя на Балканите, веднага след Освобождението?Ти ходил ли си на училище? Убиваха пияните, руски офицери в България.

125

Анонимен

преди 2 години

9 Радев вече се за записа в историята, като революционер, предвождащ метеж над парламента, с комунистически вдигнат юмрук -печална слава", на един руиски лакей.