72

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

71

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

70

ББ

преди 2 години

това е единственото с което съм съгласен с ердо...израел е "галенето"дете на световните сили...убиват деца и жени,въоражават ги,ядрена сила са ама САЩ мълчат удобно...неудобно създават конфликти застрашаващи световният мир...арабите и мюсюлманите няма да позволят това несправедливо кръвопролитие......аз не искав 3 световна война за децата ми...а вие...само нетаняхувци да си грабят еврейте!!!Русия,Китай и Турция силна военна база в Палестина...и адекватен отговор на убийствата на невинни

69

Анонимен

преди 2 години

как евреите ще съборят Ал Акса, за да си построят Соломоновия храмЕ Тогава половината свят ще ги издуха в Сибир вероятно.

68

БенГурион

преди 2 години

Глупави гои,не си навирайте носовете в ционистките работи,защото ще ви вкараме милиони африкански и арабски човекоядци,които ще ви претопят за броени години!Не ядосвайте босовете,защото ще ви го върнат.Ние,ционистите,сме на този свят за да убием всички бели и да поробим всички черни.

67

Анонимен

преди 2 години

РУСКИ ПИЯНДУРИ И *** И ТУРСКИ НАРКОМАНИ - ДОЛУ МРЪСНИТЕ ВИ РЪЦЕ ОТ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

66

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се промени името на плевенското село, наречено на тоя пиян руски "командир" тотлебен!

65

Анонимен

преди 2 години

До БиблияВ Библията няма думата палестина, ***! Само за Израел се пише! Израел е много древен народ, Римската "империя" е нищо пред евреите!

64

Библия

преди 2 години

В началото на 12 век пр.хр. евреите влизат в Ханаанската земя, днешен Израел. Палестина е име на провинция в Римската империя.

63

Анонимен

преди 2 години

До Валентин ВацевТОЯ ПЪК! ПИЙ СИ ХАПЧЕТА! ЕВРЕИТЕ СА БОГОИЗБРАНИЯТ НАРОД! НИЩО ОБЩО НЯМАТ С ГЪРЦИТЕ МАЛЯКИ!

62

Анонимен

преди 2 години

До ..." Българите тук живеят по-заможно и по-щастливо, отколкото нашите руски селяни."ФАКТ! ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СА РЕАЛНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ! РУСКИТЕ И ТРУРСКИТЕ *** ЗАВИЖДАТ НА БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ! РУСНАЦИТЕ ЗАВИЖДАТ НА БЪЛГАРИТЕ, ЗАЮОТО НИЕ, НЕ СМЕ КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ И НЕ СМЕ ПОЗВОЛИЛИ ЧУЖДИ НАМ ДА НИ ПРВЕЪРНАТ В БЕЗРОПИТНИ И БЕЗВОЛНИ РОБИ! ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА КУРРРВАТА екатерина вторая РУСНАЦИТЕ ПОЗВОЛЯВАТ НА НЯКАКВИ СИ ШВАБИ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ И ИЗМЪЧВАТ СКОТСКИ!

61

Анонимен

преди 2 години

*** STATIQTA E ZA ERDOGAN UBITAK

60

Анонимен

преди 2 години

Путинчо споделя вижданията на Ердо.И затова продава оръжие на Иран и арабите.

59

...

преди 2 години

Да, те турците за ***. Ще цитирам ген. Тотлебен командващ руската армия по време на войната 1877-1878г.''Освобождението на християните изпод игото на исляма е химера. Българите тук живеят по-заможно и по-щастливо, отколкото нашите руски селяни. Тяхното задушевно желание е техните освободители по възможност по-скоро да напуснат страната.Те плащат на турското правителство незначителен данък, несъразмерен с техните доходи и са напълно освободени от военна повинност.'' Точка по въпроса.

58

Марк Аврелий

преди 2 години

през 330 година еллените са пасли козите в Египет

57

Валентин Вацев

преди 2 години

Града ЙероШалом има Гръцка Етимология + ЕВРЕЙСКА .ЙЕРОС гр. - ЗНАЧИ ''СВЕЩЕН'' + ШАЛОМ евр. - ''МИР'' = СВЕЩЕН МИР !ГЪРЦИТЕ СА ПОСТРОИЛИ УНИКАЛНО КРАСИВА ЦЪРКВА НА МЯСТОТО КЪДЕТО Е РАЗПЪНАТ И ПОСЕЧЕН ХРИСТОС = ХЪЛМА ГОЛГОТА !!ВЕЛИК ХРАМ НА ЕЛЛИНИЗМА И ХРИСТОС ! ПОСТРОЕН В 330 ГОДИНА ...И ДО ДНЕС Е НЕНАДМИНАТ КРАСАВЕЦ В ЦЕЛИЯ ЙЕРОШАЛОМ !А ВЪТРЕШНИЯ ИНТЕРИОР НА ''БОЖИ ГРОБ'' Е ОЩЕ ПО ВЕЛИКО ДЕЛО НА ГРЪЦКИЯ УМ И ИНЖЕНЕРНА ТЕХНИКА !ВЕЧЕ ПОЧТИ 1700 ГОДИНИ !

56

Анонимен

преди 2 години

Човечеството ще види мир, когато абрахимовите религии (юдаизъм, християнство, ислям) бъдат заличени завинаги от лицето на земята. Това са религиите, причинили най много зло в историята и почти всички днешни световни проблеми се свеждат до тях.

55

Анонимен

преди 2 години

То пък евреите много обичате Иисус Христос. Не само че го предавате срещу 30 сребърника, ами винаги сте се присмивали на християнството и сте се опитвали да го дискредитирате. Поне в исляма и според корана се изисква уважение към другите две семитски религии, докато при вас всички неевреи са гои, които заслужават да бъдат лъгани, мамени и тъпкaни (по талмуда).

54

Анонимен

преди 2 години

жив диктатор и тиранин , неговите турци ги е страх от него и бягат ,който може !с Кърваво клане унижтожи всички опити за демокрация на на турския народ - затвори,мъчения,безследно изчезнали хиляди турци - мракобесие !

53

Анонимен

преди 2 години

За последно като гледах 14 милиона турци живеят в Константинопол. Гърците и евреите си живеете в измислени светове. И да се повторя, Византия е Римска Империя. Римската империя не е гръцка. Римската империя завладява древните елини. Само нагъл грък може да си присвоява историята на Римската империя. Точно както макетaта си присвояват българската.