38

не може да бъде!

преди 3 години

Според непотвърдени сведения някои от служителите в Белия дом получават силно главоболие и гадене само при споменаване.,че трябва отново да се заемат със случая Хуан Гуайдо!?

37

Тиквени семки

преди 3 години

Приятелката на Мата Хари дето изтормози нашия Бйко ще да е виновната!

36

Или руските хакери

преди 3 години

Сега вече не е виновен Путин мистичните двама КГБ агенти или някакво руско енергийно оръжие, а? Ще излязт родните американски имплантирани ЧИПОВЕ?!

35

Нищо ново

преди 3 години

С две думи, има нещо, но никой не знае нито източника, нито причините.На кого да наложат санкции, и това не е ясно.

34

Васко

преди 3 години

Само Путин е виновен за това, неговата кожа. Е, имам известни съмнения и относно Еднокнижния ***, ама той много е *** за тия работи

33

PTSD

преди 3 години

Това е посттравматичен стрес. Тези хора се нуждаят от пожизнена пенсия за особени заслуги.

32

МНЕНИЕ

преди 3 години

Путин е намазал Портата на Белия Дом с Новичок .Вчера се появи новина че Путин е пътувал до САЩ нелегално , заедно с двамата Агенти на КГБ отровили и взривили Фабрики за Боеприпаси в Чехия и България .

31

Анонимен

преди 3 години

Аз съм 79 и страдам от този синдром, вечер безсъние а през деня дремя

30

Анонимен

преди 3 години

Абе не знам за хаванския,ама говеждите навлеци яко са налазени от руския синдром.Вчера капитулираха пред Император Владимир Путин за СП-2.В това смешно сайтче обаче не виждам информация по тая тема.А нашите продажници ни навират в десета глуха с някакво си триморие.Абе големи инвестиции ще чакаме от Балтийските и Полските ***.Няма що.

29

Анонимен

преди 3 години

Какви ли не глупости ще си измислят само за да оправдаят физическата негодност на Бидона.

28

ктк

преди 3 години

До пияница мистикМоже да прочетете и Армагедон. Книгата няма нищо общо с филма Армагедон с Брус Уилис, и разглежда създаването и изпробването върху хора на психотронно оръжие, което убива, променя дейността на мозъка, прави обикновени хора убийци или ги докарва до лудост и смърт.

27

полковник Колев

преди 3 години

Тия пак почнаха с номерата си. Като преди войната с Ирак и Авганистан....Или както казват по нашите земи: Луд умора нема.

26

Анонимен

преди 3 години

... грижата за ранените до определянето на отговорността ...Моля?Значи има доста хора с психични отклонения!Дали са деебилни, може само лекар да уточни!

25

пияница мистик

преди 3 години

"Доклад от Националната академия на науките от март установи, че "насочената, импулсна радиочестотна енергия" е най-вероятната причина за странния набор от симптоми"===Прочетете романа на Александър Беляев "Владетелят на света". Писана е 1963 година. Беше ми една от любимите книги като малко дете. Тя ще ви обясни върху какво работят в момента крепостниците на джуджето убиец. Те винаги са искали да разработят психотронно оръжие

24

Анонимен

преди 3 години

Путин е виновен. Новато руско оръжие Нависмок 2. Санкции върху Русия. Те са империя на злото, както рече актьорът, а САЩ са добричките демократи. :)

23

ББ

преди 3 години

До Муахахахаха старостта не е порок,едни остаряват като Катедрали...като г-н Байдън...други като тръмп ще си умрат като бедни престъпници и предатели,САЩ са единственият защитник Свободата на милиардите ...САЩ са единственият враг на крадците,мафията и убийците...на диктаторите ...само факти...и нали не очаквате да ги хвалят или на мен да ми плющят плюсове...те просто имат само манипулацията и лъжата...троловете...службите...и вие плащате да ви убиват...и децата ви,само защото ви е страх!!

22

US Motherfucker

преди 3 години

С този the smoking gun - в превод "пушещият пистолет" - направо изтрепахте рибата. LooolСледващият път го преведете, като "неопровержимо доказателство", за да стане ясно на читателите, за какво иде реч. ;)

21

Муахаха

преди 3 години

явно Деменцията на Байдън е Заразна и не е просто Старческа!

20

Анонимен

преди 3 години

До какви неочаквани ефекти могат да доведът Американските ваксини!

19

До САМО ГЕРБ

преди 3 години

Е какъв е в момента Веждито, че да съобщават всичко за него ? Той вече не е министър.