199

Анонимен

преди 3 години

Тоя изпадна отвсякъде особенно след скандала с парите за Александровска доколкото разбирам мсй не е добър оператор явно ще остава по администрацията някъде и някой ще му е шеф

198

Анонимен

преди 3 години

във Варна връщат хора пожелали да се ваксинират защото не били над 60г.и били без хрон.заболявания ..що за ПРОСТОТИИ

197

Анонимен

преди 3 години

Не зная дали са верни данните които влизат в България за бройките на ваксинираните в З.Европа,но аз съм един от тези които отказаха ваксината въпреки,че вече четвърти път ме"канят"по телефона защото съм пенсионер тук и вниманието към нас е много голямо,но не съм единствен,защото и тримата ми комшии също отказаха с мотива,че са прочели някъде,че това не е било ваксина,а разтвор който умъртвявал по-бързо клетките на"дълголетието"и %-ът на смъртност от ваксината бил 8 % в световен мащаб !

196

Един от мнозинството

преди 3 години

В тези сайтове е пълно с кухи шумкарски кратуниГолям зор да съсипят държавата.Като толкова ви е мил комунизма - вървете в Северна Корея.Аман от вас !Излъгахте народа като през 2013г. и нищо добро не чака България през следващите месециНе знам докога ще ви търпи народа, но дано по-бързо се усъзнае, докато не е станало късноМаргърет Тачър - една от най-великите в политиката го е казала съвсем точно:"При комунистите всичко е наред-докато свършат парите" (изкарани от предходното правителство)

195

.

преди 3 години

До-виж-да-не! Господин бивши министре, и ти, и бившият ти шеф, и всички калинки и поцинковани кофи около вас - бегом към затвора. Да не се хаби безин да ви карат до там.

194

Анонимен

преди 3 години

"Забавянето на темповете на ваксинацията се прави нарочно: след месец и половина ще гръмнем с нов пик" - Пии си хапчетата, бии си ваксините, страхувай се от Ковид, гледай БТВ и Нова и си стой вкъщи. Друго на такива като теб няма какво да напиша. А ние нормалните хора ще ходим лятото на море, ще се виждаме с роднини и приятели и ще си живеем както преди. "Овцата цял живот се пази от вълка, за да я изяде овчаря." Пази се цял живот от Ковид, за да може фармаиндустрията да те схруска за закуска...

193

Анонимен

преди 3 години

"Количеството на хората които не са ваксинирани, а трябва" - Кой си ти, че ще решаваш, че примерно аз трябвало да се ваксинирам? Тялото ми да не е твоя собственост?Ходи се ваксинирай ако искаш по 8 пъти на ден, но да обясняваш, че някой друг трябвало да се ваксинира е пълен абсурд.Щом те е страх от неваксинирани се заключвай у вас и до края на живота си си стой там.Щом те е страх от мечки не ходиш в гората.Не може заради теб да избием мечките в нея.Или не ти достига сиво вещество да го осъзнаеш!

192

Анонимен

преди 3 години

Не не са спрени зелените коридори но ще се ваксинират възрастните над 65г които до сега не можеха да се вредят там

191

Анонимен

преди 3 години

Герберската прростотия взема връх навсякъде, как да се очаква прогрес в държава в която простотията е водеща ? Да се отърве една държава от пррост Министър-председател не означава, че е "отсечена главата на ламята", напротив тази ламя е отглеждана през много години и е "посяла" семето на прростащината дълбоко в обществото ! Нужни са стотици хиляди изрязвания на "туморите" из ръководните постове, ако искаме да се наредим сред интелигентните и проспериращи нации !

190

Анонимен

преди 3 години

"Руските слуги активно разбиват държавността, посредство съботирането на ваксинацията докато във всички нормални държави тя тече с пълна сила." - Не съм фен на Русия, но няма да се ваксинирам! Сега да попитам за "нормалните държави". Нормално ли е според теб думите "тя" и "той" да се заменят с "то? Нормално ли е да приемаме бежанците от Близкия изток и Северна Африка? Нормално ли е еднополови двойки да осиновяват деца? Толкова относно "нормалните" държави. Явно ти си фен на новата "нормалност"..

189

Анонимен

преди 3 години

"Ботоксът" повтаря тезата на шефа си Борисов, че след ГЕРБ ще настане потоп, защото само те можели всичко! Разбира се, че мярката на сл. здравен министър е правилна, защото досега хората над 60 години бяха УЖ с приоритет, но преди тях се ваксинира куцо и сакато, само те - не! То не бяха членове на секционни комисии, полицаи, служители в туристическя бранш и куп други, без да броим връзкарите, които си уредиха "Пфайзер" и "Модерна. Нещастни гербави министри!

188

Kuncho

преди 3 години

Като започнахте с лекарите Февруари защо не успяхте да ги ваксинирате до Май професор Ангелов?

187

Анонимен

преди 3 години

Вечно ще има мрънкащи за нещо!!!!!!!!

186

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 199А може и да разбирам от здравеопазване. Но ти имаш голям проблем, че виждаш във всичко политика. Сигурно и в коментарите за времето ако се включиш, ще вкараш политика. Хора всякакви и заяждането с непознати ги зарежда. Не ми се занимава с глупостите ти.

185

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 196Нещо не те разбирам, каква е темата, ти къде отиде? Проблема е, че много от ваксинираните преди месец са със сбъркани дата и година на раждане. Това е проблем. За мен не е проблем в кой ден от седмицата ще се ваксинирам....хаха Просто лудост някаква...А в интерес на истината, не избирам хората по цвят. И не харесвам когато в медицината се вкарва политика.

184

Анонимен

преди 3 години

Количеството на хората които не са ваксинирани, а трябва, за да се придвижим към възстановяване, е В ПЪТИ по-голямо сред хората, на които сега се ограничава достъпа до ваксинация, в сревнение с тези, които биват използвани като претекст, защо се премахват зелените коридори в по-голямата част от седмицата. Руските слуги активно разбиват държавността, посредство съботирането на ваксинацията докато във всички нормални държави тя тече с пълна сила.

183

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 197"Зелените коридори не са спрени"Напротив. Зелените коридори от Понеделник до четвъртук СА СПРЕНИ.

182

Анонимен

преди 3 години

До 198Всеки записал се при личния лекар, знае че се спазват приоритетите.

181

Анонимен

преди 3 години

До 194Проблемът е, че това, че не харесваш ГЕРБ не означава, че разбираш от здравеопазване. Цялата ни държава се оправя популистки. Министърът изнесе ли факти - много записани над 60 и малко ваксинирани. Не! Той си следва политическия интерес - виж те му интервютата от миналата година. Глупава държава и глупав народ, важното е не да сме добре, а да спечели г-н Х на изборите.

180

Анонимен

преди 3 години

Имаше притеснение от страна на възрастните хора, че са смесени с млади на опашките за ваксина и може да се заразят. Явно някой е чул желанието им и е създал някакъв ред.