61

преди 16 години

Иван Иванов е светец!Същи Иван Рилски!Не го докосвайте с нечисти ръце!!!

60

tosunbey

преди 16 години

hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi ihih ihihihihi ihihihihi i hi ihih ihi i ihhih h i ih i ihi hihihi ihih ih ih i hi hihih smeh,smeh,smeh....

59

преди 16 години

явно тази тъпота е писана от една и съща бесепарска ръка :-))))

58

Григоров

преди 16 години

румен петков да си пика по фонтаните в родния си град и да не се прави на борец с престъпността, мутрата му с мутра, корумпирана

57

преди 16 години

Румен Петков е най-качествения и адекватен политик в България в момента, ето защо има много завистници, които биха дали мило и драго да му навредят както намерят за добре - и вътре БСП и изобщо в българското политическо и обществено пространство. Недоброжелателите обаче не са си направили сметката, защото Румен има достатъчно трезвомислещи и сериозни привърженици, спечелил е уважението на достатъчно много хора и като човек и като политик. Тези хора няма да го предадат, независимо от политическите интриги в БСП и простотиите в МВР. Това което се случва напоследък е небивала кампания за очерняне лично на Румен Петков и на клеветниците не им пука за реда и законността в България, а искат само да дискредитират министъра и да го лишат от влиянието му в обществените процеси на България! Главните действащи лица в тази кампания са всъщност от самото БСП, но това е друга тема. Факта е, че с работата си като министър на вътрешните работи Румен Петков спря кранчето на доста заинтересувани от келепира и беззаконията в БГ и те на свой ред му спретнаха кампанийка, жалък опит да се наклевети един трудолюбив и съвестен човек и политик. Безсъдържателни са задявките и подхвърлянията за личността и поведението на Румен, такива твърдения са несериозни и жалки. Скоро няма да има такава политическа фигура като Петков в България, затова е нужно той да бъде запазен, защото е полезен за напредъка и добруването на нашата страна!

56

преди 16 години

Ти явно си болен мозък и по-добре *** да се лекуваш.. 1% е подкрепата от народа към Костов- и тоя процен идва от структурите на ДСБ-ясно е ,че ще гласуват за себе си. Цяла България разбра що за стока е Костов само ти още не си си отворил очите май? Забрави ли какво каза Петър Стоянов на Костов- Кажи си бе Иване.. Защо като е голям демократ Костов не отвори досиетата? Защо подари Българската икономика на приближени и на зет си а? Защо единствено той каза ,че сестрите ни в Либия са виновни и им обърна гръб? Да не би по негово време Катаджиите да не се криеха в храстите ,за да те хванат и да изкарат лев от теб? Да не би данъчните да не си искаха при проверка пари под масата а? Митниците бяха пълни само с негови хора-забрави ли Югоембаргото как на нашата митница не е минавала влакова композиция с хиляди тонове гориво - но в Сръбската митница отчита ,че е минала такава композиция- Защото в митниците се покриваха незаконните сделки и документно всичко се покриваше.. Бензиностанциите на Безмитните зони хранеха СДС, Чорни и той забравили платежното бе публикувано дори. Корупцията си е същата и тогава и сега- разликата е ,че сега ги ловят и се вижда а Костов покриваше всичко. Затова беше и онова -Иване кажи си. *** си брадъре - по-радостното е ,че простите хора в страната са 1%- толкова е подкрепата за Костов..

55

преди 16 години

Защо ли не се изненадваме?...

54

ГЕШЕВ

преди 16 години

ТОЧНО ПО ВРЕМЕТО НА ГЕН. А. АТАНАСОВ НСС РАБОТЕШЕ БЕЗОТКАЗНО ! АГЕНТУРНИЯТ АПАРАТ БЕ ДОБРЕ ПЛАТЕН И ИЗЦИЯЛО АКТИВИРАН , КАТО СЕ РАБОТЕШЕ И ПО НАЙ - МАЛКАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОРУПЦИЯ ! БЯХА РАЗРАБОТВАНИ ДОСТА ОТ МИНИСТРИТЕ ПО ВРЕМЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СДС ! ЗА ОНЕЗИ , ЗА КОИТО ИМАШЕ НЕОПРОВОРЖИМИ ДАННИ ЗА КОРУПЦИЯ БЕ ДОКЛАДВАНО НА ПРЕМИЕРА И ПРЕЗИДЕНТА И ИВАН КОСТОВ ГИ ОТСТРАНИ МОМЕНТАЛНО , КАТО РАЗРАБОТКИТЕ БЯХА ПРЕДАДЕНИ НА ПРОКУРАТУРАТА ! АКО ТАТАРЧЕВ И ФИЛЧЕВ НЕ БЯХА ВЕРБОВАНИ ОТ КЕГЕБИСКАТА МАФИЯ ДИРИЖИРАНА ОТ РУСКИТЕ СЛУЖБИ ЗА СИГОРНОСТ , НЕЩАТА ЩТЯХА ДА ИЗГЛЕЖДАТ ПО ДРУГ НАЧИН ! С ТЕЗИ ДАННИ ПРОКУРАТУРАТА И ДО ДНЕС ШАНТАЖИРА КОРУМПИРАНИТЕ МИНИСТРИ И ГИ МАНИПУЛИРА СРЕЩУ КОСТОВ ! ДРУГ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ И ПОЛИТИЧЕСКИ ВОДАЧ ЕДВА ЛИ БИ РИСКУВАЛ ДА РАЗЦЕПИ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ И НЕИНОТО ЕДИНСТВО В ЗАЩИТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ И ЗАКОННОСТТА ! КОСТОВ ГО НАПРАВИ И В ТОВА СЕ ИЗРАЗЯВА НЕГОВОТО ВЕЛИЧИЕ НА ДЪРЖАВНИК И ПОЛИТИК ! А НА ГЕН . АТАНАСОВ МУ ПРАВИ ЧЕСТ КАТО ДИРЕКТОР НА НСС ДА СВЪРШИ КАЧЕСТВЕНО И ТОЧНО РАБОТАТА СИ ! И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ , ЧЕ СЛЕД ИДВАНЕТО НА ВЛАСТ НА СДС РУСКИТЕ СЛУЖБИ ЗА СИГОРНОСТ СА ПОХАРЧИЛИ ПОСРЕДСТВОМ КЕГЕБИСКАТА МАФИЯ НАД 2 000 000 ООО ЛЕВА ЗА ОМАСКАРЯВАНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СДС НАЧЕЛО С ИВАН КОСТОВ ! ТОВА КАТЕГОРИЧНО БЕ ПОТВЪРДЕНО ОТ ИНТЕРВЮТО ДАДЕНО НА БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТ ОТ АГЕНТА НА РУСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ - ЛИТВИЕНКО ! ЕДИН ОТ ПОСРЕДНИЦИТЕ ЗА ОМАСКАРЯВАНЕТО НА ИВАН КОСТОВ БЕ ПОСОЧЕН МАЙКЪЛ ЧОРНИ ! ПОЗНАЙ КАКВО СТАНА С СМЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТ ДРЪЗНАЛ ДА ДОКАЖЕ ИСТИНАТА ??! АЗ СЕ РАДВАМ , ЧЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ИМА БЕРНИ СИНОВЕ КАТО ГЕН. АТАНАСОВ И БИВШИЯТ ПРЕМИЕР ИВАН КОСТОВ ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И ХОРА КАТО ТЯХ ! А ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА ! АМИН !

53

dasdasasd

преди 16 години

awe ei nash kvi mitnici shti dam be ahahah obitaaaaaak nishto neznaesh

52

преди 16 години

Ти да не си се побъркал нещо бе? Какви Червени олигарси ти не знаеш ли ,че Иван Костов е най-богатия човек в България или и той е червен? Не си ли проумял ,че няма червени ,сини или жълти .. Всичко е леш цялата държавна-чиновническа машина е проядена от корупция.. Като се почне от Политици,министри, депутати та стигнем до редовите- данъчни,полиция,КАТ, лекари,митници, университети - всичко що е на държавна работа е корумпирано и смуче кръвта на работливия Българин- Това е при абсолютно всички правителства управлявали досега... Няма само червени всички са маскари и са за затвор.. Докато не проумеете ,че трябва да се изгонят всички муцуни и партии ,които гледаме от 19 години- а те са едни и същи а гарван ,гарвана око не вади е казал народа.. Мислете преди да хвалите едните и да плюете другите-НЯМА СВЕСТНИ...

51

НФБ

преди 16 години

Сивата икономика и мафията се прикриват от червените олигарси и кардиналите от ДС!Има сливане на държавността с мафията!Законите се правят за да може някой държавен служител да си гушне пая ....СИК, ВИС, ИПОН...и други борчески групировки са гръбнака на днешните застрахователни дружества!Кражбите на коли и обирите в жилищата, наркотрафика... се дирижират от високо поставени политици и бивши и настоящи служители на МВР ...Назначенията в МВР се правят по роднинска връзка или с много пари. Постовете са наследствени и трудно някой външен човек ще бъде назначен в системата...Същото е положението и в политиката...същите фамилии, същите физиономии..Пирински, Бокови, Живкова...Б.Велчев...Станишев...Б.Борисов...ген Гоцев ..Семерджиев...Можете ли да посочете някой извън този кръг?Медиите се държат от червените олигарси и обществото се манипулира!ДОКОГА?

50

преди 16 години

Хайде стига сме се изненадвали, българи!!!! Въвеждане на смъртното наказание и това е! Оставки и други алабализми не вършат работа! Цялото правителство стои на инат и освен че не върши работа, е зловредно за цялата държава! Подкопахме дъното на дъното на алигаторите и да продължават да лъжат, че видите ли, ловим нечестните и непрофесионалистите и ги изтикваме навреме от властта, са показни бездействия!

49

преди 16 години

Какво очаквате? Та те всички са в кюпа. Пазят си гърбините един друг и всички са невинни... Оставка?...Глупости, я каква миловидна физиономия има Р.Петков, невинен е като бебе.

48

НФБ

преди 16 години

Червените олигарси и кардиналите от ДС пак ще се разберат и последици няма да има!

47

Селянина с колелото

преди 16 години

ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЯКО ДЕТЕ...........

46

Българче

преди 16 години

Нищо ново под слънцето...........Защо изобщо се изненадвате,та ние сме в БГ.Това при нас е начин на живот.За политиците корупцията е единствения начин, от безлични мишлета,да станат богати патрони...

45

преди 16 години

Белите хора обвиняват с документи...това е празнодумство!

44

николай

преди 16 години

Питай те го кой е ЗЕТЯ и ДАли е Оправял Емел Етем..Те повечето са я оправяли...защото и тякато всички останали политици е к*рва...Питайте Ббате Румен дали е пикал в шадраван мъртво пиян...?отговора е да!Но както Няма да подаде оставка така няма и да си признае защото няма Топки!!! Защо подаването на оставка им се струва толкова не реално и някак смешно едва ли не?!!

43

преди 16 години

Румен, мераклията за "кръстник", е най-безпомощния и смешен политик в РБ...

42

Viki

преди 16 години

Чисто по български!Мафията на власт!"Изкупителната" жертва!И ако той отвори уста???