78

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

77

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

76

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

75

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

74

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

73

Веселин 7112136860

преди 2 години

Константинополският патриарх е чист турчин с харем и слуги. По пример на Мохамед исляметата са педофили. Равините пък са в транс от договорът им с НАСА за "шоу-месия" on line. Московитският патриарх марширува и крещи "За Сталину", а секретарите му произвеждат нации , че Българската държава съвсем да я няма. И докато палестинци и израелтяни си разменят фоиерверки отговорните йерусалимчани играят хазарт на Българското черноморие. Ердоган,ти си лунатик ! Рисперидон,моля!

72

Анонимен

преди 2 години

До 71Нима?! Турска територия населена с арменци! Айде бе! Като е толкова пич да ходи да помага на братята сунити в Газа, що му е Папата?!

71

Анонимен

преди 2 години

До турчинГърчолята се надяват някакви си гръко - руски " пророчества" за Константинопол, викат, че в вашите турски "пророчества" също се пише за връщането на Константинопол към Гърция. Вашите турско - гръцки, гръко - турски отношения не са интересни на нас, българите. Ще ви гледаме сеира, не харесваме турците по обясними причини, а и сте били наши врагове, но и гърците също ги презираме, ***, нагли, лицемерни, развратни,мързеливи гърчоля.

70

Анонимен

преди 2 години

До ТурчинДа знаеш, че гърцолята винаги разчитат на чуждата помощ, гърчолята смятат Европа и Русия за техни длъжници, според тия всеки им е длъжен, но по отношение на българите, гърчолята удариха на камък. Гърчолята и до ден днешен още бълнуват по умрялата им Византия, дават пусти надежди на пияните рашки и Североизточната Бензиностанция и ги баламосват с лъжата, че са наследници на Третия Рим. Гърчолята се надяват някакви си гръко - руски " пророчества" за Константинопол, викат, че турски " пр

69

Анонимен

преди 2 години

Папата е еретик, Ердоган да се обърне към руския патриарх, а към константинополския патриарх за Света София.

68

Анонимен

преди 2 години

Папата трябва да те накаже тебе - ти превърна Ая София в джамия !Света София е под управлението на Константинополския патриарх, какъв римски папа, какво решение чакаш от тоя?! Па ние, българите, не се вълнуваме от византийските проблеми и простотии.

67

Анонимен

преди 2 години

До Харалампос ХристакосЕвреите не ги е грижа за някакви си гръцки брадати кози. Християнството е от Израел и Светите Земи, а не от Гърция, българофобски ***!

66

Анонимен

преди 2 години

Браво на Израел! Да продължава да интегрира успешно мюслитата и палестинците! Ердоган вие на умряло!

65

армян

преди 2 години

До Деси; Деси мне очин понравилас.Я хочу тебя любит. Я сейчас живу в Турций почему что у нас в Армений голод огромний и мы 120.000 арменян принуден, вижут и работает в Турций. Могу прогласят тебе сюда в Истанбуле. Если тъй согластна пиши сюда.

64

Турчин

преди 2 години

До Деси;Деси, ти как си?Азербайджан си освободи своята територия от терористите на Пашинян,които от 30 години окупираха незаконно турска територия. За това си има резолюций на ООН,Съвета на Европа и ЕС.Но нали е братството на кръста трябва да сте заедно в яденето на лана с братята кръстоносци.Първо чети,после изводи прави. Арменците, точно като евреите са изкуственно създадена държава насред турски територий и са точно толкова кръвожадни,лакумни и безумни колкото евреите.Получиха си. Понимаеш?

63

Турчин

преди 2 години

До Харалампос Христакос; Чакаме с натърпение да се излъжите и пак опитате , както през 1919 г. Този път няма да се спрем на Марица и бреговете на Егейско море. С нетърпение очакваме да се подлъжете на примамките на империалистите и да се опитате да стъпите на турска земя.Исторически нямате нито една победа над Турция и турците.Винаги са ви спасявали руснаците и западните хайдути.Винаги когато ни се е приискало и когато е трябвало сме ви онаждали от където си искаме. Последно беше през 1994 год.

62

Харалампос Христакос

преди 2 години

Гърция , Франция и Австрия подкрепят на МАКС БРАТСКИ ИЗРАЕЛ .ГРЪЦКАТА АРМИЯ Е ГОТОВА ДА ПОМЕТЕ И ИЗГОНИ ТУРЦИТЕ ОТ ГРЪЦКА АНАТОЛИИА, И ДА ВЪРНЕ ИСТИНАТА И ХИЛЯДОЛЕТНОТО ПРАВО И ЩАСТИЕ НА ТАЗИ ПОРОБЕНА ОТ ТУРСКИ ВАРВАРИ -- ГРЪЦКА ЗЕМЯ .ИЗРАЕЛ ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИТЕ АРАБИ И МОСАЛМАНИ ОТ ЙЕРОСАЛОМ , И ОТ РЕКА ЙОРДАНИС .ГОЛДА МЕЙР И СЛЕД НЕЯ, ТРЯБВАШЕ ОЩЕ 60-ТЕ ГОДИНИ ДА ИЗГОНЯТ АРАБИТЕ ОТ ТАМ ...ОГРОМНА ГРЕШКА НА ИЗРАЕЛ, ЗА КОЕТО СТРАДАТ И ПЪШКАТ СЕГА .

61

Меди доганов

преди 2 години

Няма нападнато ромско котило, което ромът да излезе да защитава, естествено, че ще избута напред чаршафите и малките павиани! Знам го от собствен опит.!.

60

Зозо

преди 2 години

Най-якия клип е как бомбата пада и събаря цял жилищен блок. Понеже отдолу целия е прокопан в тунели и подземия на Хамас и няма основи.На ви Хамас, на ви бомби в България!!!Удри!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

59

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Христо Христов - новия башибозук ! Мисли си, че като омърси името ще излезе по - чист като всяка без родна свеняааа.!.