47

Анонимен

преди 2 години

Министърът на здравеопазването изрече три лъжи.- Лъжа 1: Било му казано, че лични предпазни средства и дезинфектанти били получени в секционни комисии след изборите. Фактите са: Всички лични предпазни средства и дезинфектанти са доставени в съответните изборни администрации повече от две седмици преди деня на вота (на 16-ти, 17-ти, 18-ти март).

46

До 47

преди 2 години

До АнонименАми това беше истината. Изведнъж, неизвестен вирус, заразителен, и умиращи много хора в близките европейски страни ( Италия, Испания, Германия и др). изобщо не бяхме подготвени за това. Много здравни работници не искаха да работят в новосъздадените ковид отделения. в това отношение добър пример дадоха ВМА, Пирогов, Александровска, откъдето се започна, и след това тази дейност се разгърна в цялата страна. сега се знае мнооого повече, специално по лечебните схеми. Има и ваксини!

45

Анонимен

преди 2 години

До Х"в началото на тази ужасна епидемия, когато малко се знаеше за ковид"Сега, какво се знае за ковид? Освен, че е една голяма измама?

44

До Гражданин 41

преди 2 години

Така ще се почувстват "специални" и дори и да не са искали ваксина, ще отидат, защото "им се полага" (народопсихология).

43

Леша

преди 2 години

Всеки който е на власт, е слуга на сатанистите. Не очаквайте да ви махнат "мерките"Кизомбафикус паниката продължава ...но само за ковидарите и короназомбитата.

42

Алоуууу

преди 2 години

Докога,сега сме 2021?!? Вече говорим и за 22,23.....

41

Анонимен

преди 2 години

Convid 19

40

Анонимен

преди 2 години

Докторе ...тоя щаб повече от една година тероризира народа ,махай ги ,ваксини те се препродаваха ,имаше само Зенека ,как герба падна и вече има ваксини ,и да върнат огромните заплати

39

Гражданин

преди 2 години

Задавам елементарен въпрос. След като, и по думите на Кацаров, има предостатъчно и различни ваксини, и всеки, който пожелае, може да се ваксинират, какъв е смисълът от тази нова организация за над 60 годишни. Ами те, АКО СА ИСКАЛИ ИЛИ ИСКАТ да се ваксинират, могат да го направят и без тази организация.

38

Анонимен

преди 2 години

Що че правим?

37

Анонимен

преди 2 години

Епедемичната обстановка ще падне когато Манъров стане министър на здравето.

36

Анонимен

преди 2 години

Индия не е никак тъмна Индия.

35

Инкогнито

преди 2 години

Але докторе в Индия сигурно е лошо времето та за това мрът като мухи. Докторе призна си че преди теб лекарите се справи ха.

34

Анонимен

преди 2 години

до 28Еми какво да ти кажа? Няма да си печеш д**ето на морето у Гръцко едно лято ако не успееш да получиш заветния "сертификат" или как беше там - "паспорт"!Ще го преживееш!

33

Така

преди 2 години

Интервю на Стойчо Кацаров преди 6 месеца: Няма такъв вирус. Всичко е измислица на Бил Гейтс. Ваксините променят ДНКто на хората и ги убиват бавно. Всичко това е една дълбока конспирация на дълбоката държава. Ако аз съм здравен министър, първото нещо, което ще направя е да забраня всички ваксини и да обявя, че няма такъв вирус. След 6 месеца вече казва, че има и трябва да се ваксинираме? Нещо шизофреник ли е този?

32

Анонимен

преди 2 години

Некой по-долу писа, че специалността му е Вътрешни болести

31

Х

преди 2 години

НОЩ, съставен от елитни професионалисти на национално ниво, свърши перфектна работа. в началото на тази ужасна епидемия, когато малко се знаеше за ковид, тези смели мъже успяха да организират набързо звената, където да се приемат първите ковид болни. Така постепенно се разгърна мащабна дейност в цялата страна. Извърши се огромна епидемиологична дейност. Глупаво и тъпо е да се говори, че насаждали страх. Ами това си беше доста страшна епидемия, когато загиваха много хиляди хора в целия свят.

30

Анонимен

преди 2 години

Стойчо, кой беше този? Каква е специалността му, да каже на Тошко *** от ИТН. Два месеца и да ви няма, никой не ви е избирал?

29

Анонимен

преди 2 години

22 Еех, къде толкова акъл у Тошко ***, да схване, какво става?

28

Анонимен

преди 2 години

22 Репликата:"ще умрат яко много хора", е иронично препратка на Мутафчийски към Мангъров, който каза, че не трябва да се вземат драстични мерки, а да се оставят нещата на естествен подбор, така щял да се създаде стадния имунитет. Слави шоу пък, се присмива на бившите управляващи и казваше, че няма вирус. Бавно работещи мозъци, които се уплашиха и не съставиха правителство, при убедително мнозинство, са ИТН, вкараха държавата в нови разходи за избори.Да очакват 3% и те са им много.