26

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

25

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

24

Анонимен

преди 2 години

До МехмедСтига си обиждал българките, не всички са такива, а в Холандия са предимно от вашите *** събратя! Туркините и гъркините не са всечестни монахини, да знаеш, ***!

23

Сашо от Варна е прав

преди 2 години

Тази вакханалия, с просташки привкус, е добре да спре!

22

оценка

преди 2 години

Чувам, че се шиели специално тоалети за "изпращането", но защо? Те нямаха униформи? Боже, горките родители, заможните - могат, а останалите - заеми, банки, на които ставаш роб заради рокля, чанта и т. н. И после - за бала - нови тоалети. Коли, роднини и приятели на софра... Пак да кажа - Горките родители!!!

21

Сашо от Варна

преди 2 години

Да се забрани тази демонстрация на суетата и простотията!!!

20

до 25 Мехмед

преди 2 години

Тежка картина нарисува, но май си прав!

19

Мехмед

преди 2 години

Дано по време на 12 годишното си обучение са понаучили как се берат домати и краставици , че в Албиона не е никак лесно. Тези, които разбират от кофраж и зидария, да се запътят към Третия Райх, а на красивите девойки препоръчвам Холандия- ще печелят от легнало положение...

18

въпрос

преди 2 години

Ами работата е ясна - Фолк "културата" трайно превзе душите на децата ни. Вижте им поведението, облеклото, привичките и предпочитанията. Родителите са заети - работят по на 2-3 места и едва ли имат сили да общуват пълноценно с децата си. Училището?!?! - там учителите имат 3 /броя/ права, а учениците - 13 /броя/ права. Без коментар. Обществото?!?! - на кого му пука?!?! А въпросът е толкова сериозен, че е от национално значение!

17

и те така

преди 2 години

след ден два всички към София . столичани в повече .

16

празник

преди 2 години

То по един или друг начин ще приключат баловете, просто ще ги изтърпим, няма как. Ами после? Преди мен някой е написал, че са функционално неграмотни и е прав, напълно прав. В университетите ги приемат с отворени обятия, защото след всеки "студент" вървят и парите. Прави се всичко възможно да я карат някак си, колкото да завършат, за да не секне финансирането. Резултатът е жалък! Медалистите от олимпиадите заминават директно на Запад, а тук остават... другите!

15

разочарован

преди 2 години

аз очаквах да се публикува новия каталог за мечовци , а то ..некакви с димки

14

Анонимен

преди 2 години

За съжаление повечето завършващи излизат функционално неграмотни,едва ли са прочели и една книга през живота си!Поне успокояващо е че са се научили да броят!

13

апелирам

преди 2 години

Вместо да ги гледаме с усмивки и радост, защото са млади и красиви, ние се чудим къде да се крием и как да ги заобиколим, защото са като пощръклели и са крайно неприятни!

12

извинете

преди 2 години

Като гледам - абитуриентите са обзети от див телешки възторг!

11

въпрос на вкус

преди 2 години

Може и по-съдържателно и с повече вкус да отбележат края на средното си образование. Това, което виждам и чувам е отвратително - викове и крясъци, изцъклени погледи, подскоци, въобще какафония отвсякъде. И като че ли от каторга се освобождават, по мнения на учители и на специалисти не са били чак толкова мъчени и пренатоварени в школото. По-добре е да се обърнат един към друг, да поговорят нещо приятелско и смислено, лишено от истерия и диви превземки, каквото виждаме...

10

до 12

преди 2 години

Най-хубавите ми години бяха на млад ерген от 19 до 27 годишен. После се ожених. Не че е лошо, но не е същото. Вече имам много отговорности.

9

Анонимен

преди 2 години

Който може с маври и мело, който не - както може!

8

Анонимен

преди 2 години

Сега нова мода- цветни пушеци. А площадът около Ал. Невски е най-подходящото място за кючеци и гюбеци.

7

Radi

преди 2 години

Честито на децата!Нито са кичозни, нито са претенциозни, даже обратното се вижда от снимките. Успех на всички!