96

Анонимен

преди 3 години

всички герберски калинки рИват, оная на НАП и тя, големи циркаджии са

95

уво

преди 3 години

Главсека на МВР се назначава с указ на президента и се освобождава с указ на президента. точкаМоже и на арменският поп да се жалва. Пък и МВР, ДАНС, НАП и всички подобни го играеха бухалки на Борисов. Нормално е всички тия шефове да бъдат сменени.Гербещината се окопаваше 12 години в държавата, превзе я, напълни я със слуги-калинки, които сега трябва да си отидат, за да може държавата да започне да функционира нормално.Не е необходимо да реват като малки деца.

94

Анонимен

преди 3 години

Не се срамувал от нищо! а трябва бе

93

Анонимен

преди 3 години

Освен, че си заливаха с бензин и ги подпалиха със слама на 2 сеп.2020 както по учебника на КГБ, протестърите ги замеряха с павета. Вадеха жълти павета и хвърляха по полицаите, а майките ги стискаха за слабините. А други с пръчките на знамената ги ръчкаха в слабините. Може да се види цялата хронология на протеста при Иво Божков.Той дори получи награда за най-добра хронология на протеста. Само 2 седмици липсват когато Иво Божков във Франция при баща си.Има записи и в канала на Crazy Bulgarian.

92

Анонимен

преди 3 години

92 Голямо "+", натиснах погрешно"-".

91

Анонимен

преди 3 години

Къде беше Радев, когато биха и раняваха полицаи? Позор. Раздерителят на нацията и бъдещ диктатор, президент само на червената хунта, овладява МВР, ДАНС, за да подчини гражданите. За да насажда страх, както преди 1989.

90

Анонимен

преди 3 години

Направи наистина много, за да няма кръв по жълтите павета, защото имаше много протестиращи, които целяха анархия и кръв навсякъде. За мен се справи блестящо браво и на полицаите, че съумяха да си сдържат нервите. Защото това ако беше в Германия, Франция или Англия щеше да има гумени куршуми сълзотворен газ и който докопат палка за здраве.

89

Анонимен

преди 3 години

Протести до дупка стещу Радев и неговите пионки!Защо още мълчим и не направим митинг в защита на демокрацията?

88

Анонимен

преди 3 години

аз съм за прилагане на грузинския вариант, 100% уволнение на личния състав в полицията и изцяло нов подбор

87

Анонимен

преди 3 години

Милиционер и човек на честта, са две несъвместими неща. Ако си честен, неподкупен и доблестен, в това шуробадженакорушветчийско сборище на непотребници, човек може да изкара най-много година. Цялата орда корумпета трябва да бъде разтурена.

86

Анонимен

преди 3 години

Полицията ако е била то протестърите да кажат защо заливаха полицаите с бензин и се опитваха да ги запалят.Оня *** със сламата помните ли го?

85

Анонимен

преди 3 години

Уволнен не по процедурата, сиреч, незаконно. Червената хунта и креатурите й, се гласят дълго са управляват. Застраховат се, като завземат силовите министерства, срещу масови протести, вследствие бъдещия им произвол, така познат, когато червените са на власт. Това правителство, обслужва техните интереси.

84

Анонимен

преди 3 години

Хунтата на Радев разчиства пътя от Дубай към България. Като се върне Черепа ще го направят министър на финансите.Фигуранта е подчинен на Черепа. Ще връща ресто ако не изиграе картите както е обещал.

83

За 76

преди 3 години

Моето момче не си ти да казваш кой на кого е.имаш право да изразяваш само личното си мнение но не и да говориш от името на народа.Народа на България не е избирал служебно правителство.

82

Анонимен

преди 3 години

След Иванов на неговво място човек на Божков ли ще назначите?

81

Поредните

преди 3 години

Противозаконни действия на честните и прозрачните.Ако наистина има проблеми с неговата работа, има законов път по който трябва да бъдат установени.след това заключението да му бъде връчено и да му се даде възможност да изрази възражение.Това е по закон.

80

И не само

преди 3 години

Тръгва си също и с цял куп благодарствени писма от граждани.

79

Чеснов

преди 3 години

Мевирету си дава зор само на протестите срещу властта. Правилно го махат.

78

За 69

преди 3 години

Просто поредните ви фалшификати това бяха.Защото аз си направих труда да ги разгледам тия снимки-емблема изгладена като дъска върху намачкана униформа.Полицаи с две десни ръце-с едната държи щит с другата дясна ръка държи бокс.Колкото до брадите-що не видиш на делта форс операторите Как изглеждат?Тоя член дето забраняваше преди татуировки отдавна го махнаха.А да-нещо да кажеш за плачещото дете дето се оказа журналист?

77

до Митака

преди 3 години

Това бяха манипулации. Нищо му нямаше на другия ден го снимаха в БТВ мисля при Цветанка Ризова беше и лицето му беше чисто. Може да се провери. Има записи на всички минали предавания. Помня защото много се смяхме. Този е платен артист от Болшой театър. Постановки беше цялото им турне. Божков по- късно каза, че сам си организирал протестите.