110

Анонимен

преди 2 години

и после горките евреи - супер жестоки са!

109

Анонимен

преди 2 години

Арабските кучета започнаха да мятат ракети по други населени места,скрити зад жени и деца.Сега,като им отговориха-вой и сополи!Да бе мирно седяло,не би чудо видяло!

108

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

107

Анонимен

преди 2 години

Израел брани Земите си, палестинците са филистимци и нямат нищо общо Евреите. Палестинците/филистимците са окупатори на чужди земи. Земята на Евреите не е тяхна земя, така че да не се правят на невинни и изстрадали. Каквото повикало, такова се е обадило, това се отнася за филистимците/палестинците. Колко са жалки мюслитата, да се крият зад жените и децата си.

106

Как този баща

преди 2 години

няма да сложи колана с пластичен взрив и да утрепе поне 10 евреи? Аз ако съм на неговото място ще го направя, заради убитите деца. Какво са виновни децата му, че са ги угрепали евреите? Га дна *** са евреите, нали виждате Соломон Паси каква га дина е.

105

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

104

Анонимен

преди 2 години

Ужасно. Хамас трябва да бъдат наказани, без повече цивилни жертви!

103

Изрудел

преди 2 години

Oт един приятел съм чувал, че по-голямо зло от тази изкуствена държава окупатор няма!Не знам дали е прав.

102

Анонимен

преди 2 години

*** се оляха.Палестинците са слаба ракия.Къде е международната общност.

101

Анонимен

преди 2 години

Направете нормалното за вашата нация, напийте се и си набийте жената щото завиждате на съседа.

100

АнонимеН

преди 2 години

До Само фактиКОГАТО ПОСТВАШ ИЗЛЕЗ ОТ ПРОФИЛА СИ В ГООГЛЕТО И ФЕЙСБООК , ЗАЩОТО ТОЗИ САЙТ СЪБИРА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ СЪС ВСЕКИ ПОСТ!ПОЛЗВАЙ ПРОГРАМА ЗА СМЯНА ИП-ТО!!----------------НА ЕВРЕЙН НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА, ЧЕ НЯМА ДА ТИ СТОРИ ЗЛО!

99

Само факти

преди 2 години

Ако някъде в страната има нещо нередно (разбирай престъпление) там положително ще намерите евреи Хенри Форд, американски инженер и предприемач, основател на автомобилната корпорация Форд. Към евреите се отнасят с отвращение. Но трябва да се признае, че те действително са отвратителни. Тях ги презират, защото са достойни за презрение. Виктор Юго

98

Анонимен

преди 2 години

Само тези които имат деца могат да разберат мъката на този човек. Аз ако съм на негово място няма какво да губя. Вече съм изгубил 4 деца и жена. Нямам семейство за което да живея. Опасвам колана с бомбите отивам където има много евреи и ги унищожавам. После ще ме изкарат Терорист. Нали така бе мисирките. Ето как се създават терористи. Краварите даже ги обучаваха как да правят атентати срещу Съветските войски. Помните ли бе Мисирките или вие нямате право да помните и мислите.

97

АнонимеН

преди 2 години

ЗА 500 ГОДИНИ АРАБИТЕ НЕ СА ЗАЛИЧИЛИ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ВЪПРЕКИ , ЧЕ СА МОЖЕЛИ И ДА ИЗСЕЛВАТ И ДА УБИВАТ!!----------А ЕВРЕИТЕ ЗА 50 ГОДИНИ ИЗСЕЛИХА И ИЗБИХА ПАЛЕСТИНЦИТЕ!)!!Е КОЙ Е ПО-ЛОШИЯ :D

96

Само факти

преди 2 години

Луциферианството, масонството, ционизмът, болшевизмът и глобализацията са глави на едно и също чудовище световното еврейство! Никола Николов, български писател-дисидент и политически деец. Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления! Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)

95

Анонимен

преди 2 години

явно арабите са станали страшно много в България , като гледам коментарите

94

Само факти

преди 2 години

В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната финансово. Бемджамин Франклин, (XVIII в.) американски общественик, учен, издател, дипломат и изобретател.

93

Само факти

преди 2 години

Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят. пророк Йеремия, (Библия, Йер. 4:22) Евреите не се смесват с другите народи и гледат на тях като на врагове. Диорид, в. сл. Хр. Те презират всичко, което е свято за нас и правят онова, което предизвиква отвращение у нас. Тацит, римски историк, - в. сл. Хр. По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин. Мартин Лутер, църковен реформатор протестант.

92

АнонимеН

преди 2 години

До 96НИЕ ЧАЛГАРИТЕ, НЕ СМЕ ТОЛКОВА ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КАТО ТЕБЕ ДА ИЗБЕРЕМЕ ДЕМОНА БУДАМОН И ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ИСРАЕЛ!

91

Само факти

преди 2 години

Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука. Волтер