71

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

70

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

69

Анонимен

преди 2 години

Всеки знае , че е незаконно , но какво очаквате от "новите" , щом действат ,като старите.Няма оправия.

68

6

преди 2 години

Ще прибираме вече и дипломи за средно образование!Не се знае , от часовете по логика в 9-ти клас ,който е бил в час не само тялом ,че понятията имат значение и смисъл .Което значи , че понятието "реваншизъм" има и позитивен смисъл."Отборът по баскетбол ...взе реванш от..за загубата си на негов терен!"Това лошо ли е!?Значи , за да не е реваншист отборът Б трябва да падне пак доброволно от от бора А , защото думата е лоша!?Тъпо!

67

обикновен

преди 2 години

Ми то се знаеше, че новодошлите не носят нищо ново с тях и в битката с беззаконието нарушават закона. А народа чака промяна, която се превърна в подмяна!

66

Анонимен

преди 2 години

От коментарите виждам, че на хората толкова им е омръзнало от предишните ленивци и консуматори, че всеки, който е сраснал със позицията си и никаква полза от това за обществото не се вижда, освобождаването му от пост е радостна новина в това тежко време. Да си ходят за назидание на следващите, да знаят, че или работят за хората или довиждане. Гледам ги как ще се коалират и с дявола, но пак да седнат в Парламента. Абе няма такава наглост.

65

Биволъ

преди 2 години

Че е неоснователно освободен, е ясно и на децата. А на кефещите се тук ***, за чистене на калинки и Бла,Бла,бла- ще кажа. Нали сте за демокрация и справедливост. Когато президентът погазва законите, лобира за мутри,изпълнява поръчки на партийни централи, призовава към нарушение на обществения ред и законите на страната, използва езика на омразата, той е ВЕЛИК. А иначе Бойко е ДЕМОН.

64

Каун Грипенов

преди 2 години

За да охладят малко страстите между бившия министър на ВР и Президента(ясно е за всички,че Бойко Рашков е маша в ръцете на Радев) , ще кажа има съд, подава се искова молба срещу министерството и действащия министър за разпореждане неотговарящо на законите на страната, осъждат министерството за нанесени нематериални и материални вреди на секретаря, плащат му бинките от бюджета на страната ни , респективно от нашите джобове, а министъра ни лук ял ,ни пък го изкараш.

63

Анонимен

преди 2 години

Тоя Терзийски много добре знае как в назначавал калинки,как за да станеш началник сектор,руп,рдвр, трябва до ходиш и удряш чело и обещания че ще изпълняваш всичко пред някакъв случайник в партиите ГЕРБ или ДПС които раздават постовете в МВР,ДАНС,БОП.След което тези нови началници с робски душици,некадърни, започват да се гаврят с малкото останали съвестни служители във службите, като повечето от тях напускат защото отказват да изпълняват заповеди на некадърници и партийни повели!Така че Терзий

62

Анонимен

преди 2 години

Аман от *** милиционери.Как и КОЙ съд ще отмени указ за президента?

61

Анонимен

преди 2 години

Къде е Беновска, не мога да живея без нея!

60

Dinosaurus

преди 2 години

До Анонимен 72: Ти си болен, бе! Ходи си пийй успокоителните Зеления чорап направи преврат на правителство, избрано по законен път. И бидейки Президент, извърши държавна измяна. Отделно саботира вота иа избирателите в 45 НС. Случайно да си забравил, че след всичката злоба, злъчи интриги, Герб пак бяха първа политическа сила? Избрана на нормални и законни избори. Някой да ги е оспорил? Анти-герб коалицията им попречи да направят кабинет, после се о*ра, като хариза властта на Чорапа да "громи" НАС

59

Чичо

преди 2 години

От бързане и недоглеждане може да ,,пандете,,.Вижте подзаглавието.

58

Гнус Гнус Гнус

преди 2 години

че такова тежко нарушение трябва да е установено по определен процесуален ред - в рамките на извършена служебна проверка с последващо дисциплинарно производство, каквито не са били проведени.

57

Анонимен

преди 2 години

Не могат с пръст да бутнат ГЕРБ. Само жужат, като шефа си- Нищоправещия:)))))))))))))

56

Анонимен

преди 2 години

Какъв авторитет на това МВР, какви 5 лв, бре Терзийски?

55

Анонимен

преди 2 години

Хубава работа, ама фатмашка:)))))))))))

54

Въпросът е НЕ

преди 2 години

Защо беше уволнен,а защо въобще беше назначен,като IQ му е отрицателно,а видът му е на селски бек.

53

стоян

преди 2 години

Гербаджийското МВР трябва да бъде изметено тотално.Всички еничари които биеха хората по време на протестите трябва да бъдат съдени.Има достатъчно снимки и материали за да бъдат индентифицирани.А *** като Терзийски,главният секретар,шефа на жандармерията и т.н.без съмнение трябва да отидат на профилактика при бай Ставри.

52

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, че ще разкара тиквената калинка от поста. Още много държавни постове трябва да бъдат разчистени от послушковците на Мутрата.