74

протестъри

преди 2 години

късмет, че не живеем в гърция

73

даа

преди 2 години

паля маторя сабаленка и до вечерта съм на Халкидики на моренцее сипвайте узотоо пускайте сиртакито към 5часъ идааа ше празнувам че Бойко корумпето падна и тъпия му пандемия щаб *** ги нема вечеее

72

Анонимен

преди 2 години

Редовната *** статия платена от т.нар "туристически бранш" които като не могат да привлекат с качество на услугата, почват със заплахи барем някой върже.

71

алооуу

преди 2 години

алооуу колега В Гърция има закуска баница и козе мляко сабаленка ве бонак вечер и сиртаки и узо моренце селца острови земи мръдни да видиш живот бе селски

70

аха

преди 2 години

ми ако пътувам с матор пак ли маска ше тряба да се кича на каската ли да я слагам ама чекиджийска работа малаки с малаки сипвайте узото слагавайте салатката и да се оочва бал съм и пандемиите прости и ковид сектантите и дивотиите 1н жовот имам да жовея няаа го жовея у страх с парцали на красивото лице дет бог е дал хехе ясоооо паликариии

69

Селяк

преди 2 години

АЗ в Гърция не ходя. Защо да си давам парите на византийците. На село ми е най-добре зелена салата от градината и студена домашна ракия от кладенеца. А сутрин прясно козе мляко и вита баница с домашно сирене.

68

Анонимен

преди 2 години

Ай сега да видим... Жена ми с дъщерята пътува с нейна приятелка с нейните две деца. Кво правим, ще има ли глоби, няма ли да има? На късмет изглежда малко. И да си съсипват ли здравето с тия маски пет часа, при положение че ще спят накуп после? ДА ВИ ПИ*** НА МЕРКИТЕ?

67

Minuva42

преди 2 години

Максимално е допустимо да пътуват двама пътници и шофьорът независимо от марката на личния автомобил.И сега? Какво да го правя едното дете?

66

Анонимен

преди 2 години

До 112 мястоАма е хубаво все пак да четем и статията преди да плюем: "Пътуването без маска е допустимо и не подлежи на санкция, само ако в автомобила пътуват роднини, които живеят на един адрес."

65

Анонимен

преди 2 години

Все едно като сме пет часа в два кубика въздух, тия "маски" ще ни спрат да издишаме взаимно всеки атом в тая кола... Единствено си създаваш акне, бактериални инфекции и прочие прелести...Приключи туризъм, почивки и тн. Светът се побърка до непоносима степен.

64

китаец

преди 2 години

Браво на братята гърци. Само узаки , сиртаки и плажове. Кеф.

63

sdfsd

преди 2 години

За кво са тия антирадари, като си има прложения, които си съобщават достатъчно време предварително за наличие на камера, радар и прочее....

62

Док

преди 2 години

Веднъж ходих на лукс хотел с 5 звезди и веднъж бях на бунгало със барбекю и пластмасови столчета. И в двата случая си заслужаваше. И колкото и да се пънете да пускате манипулативни статии как ще ни дерат ако дръзнем да отидем в Гърция, няма да ви се получи. Не познавам човек, който поне веднъж е ходил нейде по Гръцкото море да не иска пак да отиде. Нашите мутрохотелиери тази година няма да имат пари да си сложат бензин на Бентлитата. Честито им.

61

Анонимен

преди 2 години

за антирадар, в родината на вилхелм тел, ти конфискуват колата. във франция ТОЖЕ! в испания напрао влизаш в затвора! В Россия може и пять антирадара да си слоиш - свабада! аре, стегайте чемаданите!

60

Анонимен

преди 2 години

Каква глоба, аз треа доживот да я плащам

59

Анонимен

преди 2 години

Глобените шофьори са с радар детектори. За антирадар се влиза в затвора в Гърция.

58

Русия

преди 2 години

Гледайти ко стаа ф люлката на Димукрастията. Туй ли стаа и на други миста.Елада е прубита държава и дере гражданити си *** 15 гудини кат еничари. Няа лепта.

57

МЕШО

преди 2 години

Бях на Остров Лефкада преди две години..Това е непознато място за Чалгаджииските Родни Турски и Славянски Ганосци .ЗЕМЕН РАЙ !НА 40 КМ на север Е ЗАЛИВА АМВРАКИЯ = полузатворен залив с мост на град Превеза .Солената Морска вода влиза в Сладкото езеро !Бях в градчето Амфилохия, навътре в залива . на Бунгалоо !!..СУПЕРР..ТОК и ПРЕСНА ВОДА = Имаше .

56

Германец

преди 2 години

Днес.бг няма да си направят труда да си проверят информацията и разпространяват глупости.---В днеса не знаят английски, или друг чужд език. Личи си по преведените им от Гугъл Транслейт статии.

55

Анонимен

преди 2 години

Преди 1989та никой не са арестували защото ходи по улицата без маска, а болниците имаха предостатъчно свободно легла.