17

Анонимен

преди 2 години

Имат пари, имат власт - какъв е проблема да правят каквото си искат. САЩ блокират усилията на ООН за излизане с резолюция за прекратяване на военните действия. И там продължават всеки ден да умират хора. Смешно е когато сравниш как реваха преди няколко седмици за това, че Русия маневрираше на собствената си територия с военната си техника. За щяло и нещяло налагат санкции на държави които не им играят по свирката, ако са по-слаби - направо си ги нападат. Но сега щом е за Израел, няма проблеми.

16

Фатих

преди 2 години

До Рашо; Когато окупират 95% от територията ти,когато заграбят дома ти и те изкарат незаконно от там.КОГАТО ДОРИ И НА РАБОТА ОТИВАШ МИНАВАЙКИ ПРЕЗ КОНТРОЛНИ ПУНКТОВЕ. Когато насред ноща се събудиш със воя на сирените и можеш само да прегърнеш децата си и да се молиш бомбата да не уличи твоя дом. Когато изринеш телата на майка си,баща си,съпругата си и децата си от руйните на бомбардирания ти дом тогава ще разбереш какво върши Израел на палестинска земя.Но ще бъде късно.Кръстоносен фашизъм...

15

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

14

ББ

преди 2 години

всеки опитал да отнеме дома ми...Свободата ми...ще съм безкомпромисно агресивен...със бомби,камъне и дърве,с зъби и нокти ще браня дома и животите на децата ми!!!елате ми!!!Справедлив Свят или да го закрием!!

13

ББ

преди 2 години

Русия,Китай и Турция са задължени ...заради претенциите им,да пратят модерни и решителни армии в Газа с цел защита населението на палестина...така е Справедливо...САЩ и ЕС насърчиват и обслужват...израелското териториално за сметка животите на палестински деца...фашизъм в 21 век,жртвите на фашизма...са новите фашисти...позор за човечеството

12

Тикволандия

преди 2 години

От какво започна всичко? От изселването на 300 арабски семейства от домовете им в източен Ерусалим. По нашата телевизия го чухме веднъж, и след това - пълна амнезия на всичките ни журналисти и анализатори.Какво да направят палестинците - да воюват с Израел? Правят го, но кой ги подкрепя? И САЩ и всичките им сателити (и ние сме от тях) повтарят че Израел имал право да се защитава. А палестинците кой ги защитава? Май само Иран.

11

Нищо ново

преди 2 години

До Рашо: Израелците обстрелват ивицата Газа и с артилерия и със самолети. Какво очакват, палестинците да ги замерят с бонбони ли?

10

Рашо

преди 2 години

Арабите изстрелват ракети, искат война, какво очакват, израелците да ги замерят с бонбони ли.

9

Ddd

преди 2 години

Бой по муслетата и това е, само да не тръгнат и тия за европа че тогава го закъсахме.

8

Анонимен

преди 2 години

До Само питам Що да не съм ревал ? Системното избиване на цивилни е нещо грешно. Независимо кой го извършва. Днешната новина е за израел, та за него говорим. Какво намесваш сирия ? Нима и евреите не са я бомбандирали, американците, турците ? Когато пускаш месомелачка за политически интерес получаваш кайма. Не можеш да избиваш във всеки конфликт 100-150 ПЪТИ повече хора от "другите" обяснявайни, че е самоотбрана.

7

Анонимен

преди 2 години

Погледнете реално. Това е война. Във войната за жалост всичко е позволено. Какво значи деца? При ислямостите има основно деца ходят с калашници и режат глави. Отделно на всеки е ясно,че Израел атакува наземни цели засечени с ракети. А защо там имя деца и жени т3ябв да обяснят от Палестина.

6

Палестинците,водени

преди 2 години

от Хамас,вероятно се сещат,че действията им са неефективни срещу отбранатана Израел.Използват като щит жени и деца,изстрелват ракетите си от позиции до значими сгради,като се надяват така да се избегне ответен удар от Израел.Когатотова не работи,се търси световен резонанс какви невинни жертви дават и се самонавиват какви страдалци за правата вяра са.Нещо като нашите футболисти-мързеливи и некадърни,губят у нас,но викат как ще разгромим противника у тях,ание викаме ура.Е,с Израел не става.

5

Анонимен

преди 2 години

Кокато 88 от 190 човека дето си изтрепал са жени и деца, не можеш да твърдиш, че се бориш с терористи. Просто трепеш цивилни за кеф. А кой зад кого се крие, няма как да се разбере под тоновете отломки. Евентуално журналистите могат, но и техните офиси бяха изравнени със земята. Чудя се от останалите 102, колко са били действителни терористи и колко произволни цивилни.

4

Анонимен

преди 2 години

Турция кога ще се изтегли от Константинопол който е окупирала нелегално?

3

Анонимен

преди 2 години

Смелите израелци екипирани до зъби от американците го вадят голям срещу цивилни и майки с деца. А "въоръжените" палестинци ги замерят с камъни. Много са пeкани тия евреи. Те и през втората световна много пекани бяха.

2

Бай Ганю

преди 2 години

И едните, и другите са маскaри.

1

Анонимен

преди 2 години

Смелите араби стрелят с ракети и после се крият зад жени и деца в училища и болници. После реват като ги разпилеят. И това се повтаря за нти път.