13

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

12

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

11

Po zapazen

преди 2 години

Po malko leti. Po malko bolni.

10

Не!

преди 2 години

Авиоиндустрията като цяло никога няма да се възстанови. Забравете за нискотарифни полети и такива на къси разстояния. Всичко ще се редуцира на макс и полетите, които останат ще са адски скъпи. Борим се с климатичните промени от март миналия месец.

9

agent

преди 2 години

на два пъти ми отказаха полети и не върнаха парите. Един път под носа ми затвориха гейта и не ме пуснаха, че сме закъснели, а можеше, а бяхме с 2 деца..Никога повече Райън еър. Писах оплакване до кой ли не, но без полза. Съжалявам за загубата , но ви пожелавам тотален фалит.ПС, Уиз винаги имат опция за връщане на сумата при отказан полет.

8

АнонимеН

преди 2 години

МНОГО ДОБРА НОВИНА!!!ПО-МАЛКО ПРЪСКАНЕ С КЕМП РАЙД И ПО-ЧИСТ ВЪЗДУХ!И ОЗОНОВИТЕ ДУПКИ ВСИЧКИТЕ СЕ ЗАТВОРИХА ПРЕЗ 2020!!----------------И ПЛАЖОВЕТЕ СА МНОГО ПО-МАЛКО НАТОВАРЕНИ И МНОГО ПО-ЧИСТИ!

7

Койчо

преди 2 години

"Совите не са това, което са"... 2018 MD-то на Райанаир бе специален гост на глобалистската сбирка в Давос,заедно с Урсулата фон дер ***... Нея я видяхме КЪДЕ ни я нахендриха. Та, вътрешното ми чувство ми казва, че знаейки за "проекта" с "кромида" - е имало някои уговорки...Не го жалете... :))

6

Веселин 7112136860

преди 2 години

Една компания,създадена по принцип на загуба. Целта й е осъществяването на семитската политика за семитизиране на всяко кътче от планетата. Една компания, тясно свързана със световната мафия за секстуризъм. България е една от точките за секстуризъм с акцент педофилия.

5

Анонимен

преди 2 години

Да допълня - на ден.

4

Анонимен

преди 2 години

Ще я наваксат скоро.И без това нарушават статуквото за брой на полети и вместо НЕ повече от два полета на самальот - отиване и връщане - всеки самальот извършва по 4-ри такива, да речем от Станстед Лондон до Копенхаген.

3

мунчо

преди 2 години

и аз аъм на загуба от райънеър през 2020. резервирах полети за почивка в UK , но вкараха карантина 2 седмици блокаж преди да ползвам билетите. трябваше да търся алтернатива. не връщат пари. плащаш допълнително за места и багаж без да се компенсира какво вече си им платил за места и багаж. плащаш наказателно за смяна на полета. никога няма да резервирам авансово нито места нито багаж. нищо. найдобре с кола. на двойна цена ми излязоха полетите до италия поради невъзможността да почивам в UK.

2

До Момо

преди 2 години

Ами хората ясно са написали за такива като теб ЗАГУБА

1

Момо

преди 2 години

Това загуба ли е или пропуснати ползи?Уточнявам, защото има разлика.