80

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

79

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

78

Анонимен

преди 2 години

До Българин до 83И какво прави този Фриц Хабер в англисйките лазарети където умират техните войници?И какво общо има това с темата за фалшивия геноцид? Във войната хора умиртрат. И във ПСВ бойни отровни вещества са ползвани от двете страни. Хитлер обаче забранява използването им защото ги на мира за нехуманни. Той самия е бил жертва на английска газова атака и е бил временно ослепял от нея.От фалшивия геноцид няма нито един доказан случай на човек убит с газ.

77

Dee

преди 2 години

"гетота"?!?!?

76

Българин до 83

преди 2 години

Има документални снимки показващи Фриц Хабер да наблюдава агонията в окопите на френските войници поразени от германците през ПСВ с Иприт.

75

Анонимен

преди 2 години

До Българин 79Нищо зловещо няма в цикон Б. Обикновен пестивцид. Използван е да обгазяват дрехите на затворниците за да избият въшките които са разпространявали тиф. Циклон Б не може да убие хора. Ако искаха да обгазщват хора щяха да използват бойни отровни вещества като Иприт(mustard gas).

74

Анонимен

преди 2 години

Юдо-болшевиките са изтребили около 60 милиона души в мирно време. Нацистите не са убили дори един невинен човек. Само долни юдо-болшевики.

73

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости. Също както и фалшивия лолокост.

72

българин

преди 2 години

До: Българин (номер 79)Виж какво ще ти кажа: Истината винаги има няколко лица.Прав си, това че нацистите са извършвали престъпления срещу евреи в никакъв случай не означава, че всички евреи са добрички и хрисими.Учудващо е, но сред нацистите също има много евреи.Не знам дали е еврейска фамилия, но личният лекар на Хитлер, Теодор Морел има същата фамилия като Саломон Морел, когото цитираш. Не е доказано, но има сериозни съмнения, че може и той да е бил евреин.Тези факти вече не се крият.

71

noFreeman

преди 2 години

ей анонимния дето викаш данс... викай го да разследва кражбите по високите етажи и колапса който предстои, че държавата е затънала в дългове вътрешни и външни... и не нацисти, а тук пишат хора запознати с историята на измислените араби-юдеи...

70

noFreeman

преди 2 години

егати и измислицата... нищо подобно не е съществувало, ама ставаш враг и влизаш в затвора ако успееш да го кажеш от по-висока трибуна... половината свят плащат репарации на миризливите еврей и те потриват алчни ръчички... отврат... Това е най-жестокото арабско племе!

69

Случаен минувач

преди 2 години

А защо не пишете нищо колко хора са унищожени от Сталин при разкулачването и превозът на тези хора в Сибир, в тамошни концлагери? Само от Украйна в периода 1932-1934 е депортирал повече от 2 милиона, голяма част от тях са умрели по пътя.

68

Българин

преди 2 години

Днес, ясно е защо публикувате този пасквил точно сега. Прозрачни сте и слугувате! Напишете нещо за такива еврейски изверги като Соломон Морел, Хелена Волинска, Нахман Душански, а и за "нашия" евреин изверг Изидор Зеев. Не е ли евреин Фриц Хабер бащата на зловещия Циклон Б?

67

Анонимен

преди 2 години

Жертвите в лагерите са били причинени от англичаните и САЩ, които с непрекъснатите бомбардировки са нарушили снабдяванията с храни и лекарства. Гладували са и са умирали в последните 1,5 години от войната, както лагеристите, така и германците. Преди това са имали редовните три хранения, почивки и медицинско обслужване. Има доста свидетелства от руски пленници, които преди войната са били в сталински лагери в СССР и казват, че немските лагери били като пансион. Е да, работили са.

66

Анонимен

преди 2 години

Никакъв холокост не е имало! По време на войната е имало нужда от работна ръка, а в тези трудови лагери условията не са били цветя и рози. Военно време е все пак. Много са умирали от тиф и вероятно са горяли труповете да не се разпространява заразата.

65

полковник Колев

преди 2 години

90% лъжи....малко им е било на евреите!!!

64

Анонимен

преди 2 години

Евреите са най-проклетите туристи, които винаги са недоволни от нещо и все някой не им угажда.Това го правят с цел да не плащат из хотели и ресторанти.Евреите мразят Хитлер, защото ги е накарал да работят, а те живеят с манталитета, че целият свят трябва да работи за тях.

63

Анонимен

преди 2 години

Холокоста е една лъжа повтаряна милиони пъти.

62

Ужасът

преди 2 години

на Палестинският Холокост е безпрецедентен!

61

Анонимен

преди 2 години

Хищническото поведение на Нацистка България и жестоката политика на българските нацисти в окупираните територии на Гърция и Македония е нещо, което Русия позволи на българите да забравят, а те с радост са забравили. Те просто не се чувстват виновни за случващото се в онези години: те казват, че са живели спокойно, а след това е дошъл руски нашественик, който по някаква причина е увековечен в Пловдив.