138

да ама не

преди 2 години

да прецакат 850 хиляди българи , но ще им се види тясна странат и ще бягат в Русия Зелените чорапи не е виждал бомбардране с развалени яйца и домати.

137

Анонимен

преди 2 години

тези с добро няма да си издат но този път ние ще стягаме барикадите и ще видят как се протестира.Готвят ни нова фалшификация на изборите като по Желювото време .Затова ревяха за машинно гласуване .като се смени софтуера глатуевашза герб а се отбелязва за БСп

136

бг

преди 2 години

И Радев и Слави са руски фибридки -еединият иска всички руски ок3паторски паметници да стърчат над главите ни , а другиш се обяснява в любов към русия .Очаква ни излизане от ЕС иато и нова руска окупация. Започват въстановяване на концлагерите .

135

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Радев , бой по тъпоглавите герберски тиквени последователи

134

КАНАЗИРЕВ

преди 2 години

ДО 151 ФАКТ ! А БЕ СМОТАН / ЩО НЕ СИ ,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,ТА ,!!!

133

РАДЕВ ВИ ОПРАВЯ ,БЕ.

преди 2 години

ВЕЧЕ Е НА ПЪТ ДА БАСТИСА ББР-БАНКАТА!АМИ , КАТО "ПРАВЕДЕН КОМУНИСТ"---ПЪРВО ИЗТОЧВА НЕКОЯ БАНКА!ПЪРВО Я ПРАВИ "ДЪРЖАВНА" ---ЗА ДА БЪДЕ ЗАКОННО ИЗТОЧЕНА..ХА,ХА,ХАААААААА"ЕКСПРОПРИАЦИЯ", БАКЕ ----СЪВСЕМ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!ПОСЛЕ ПИТАЙ МИХАЛЯ...ЩО НЕМА "ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИЦИИ" У БЪЛГАРИЯ...ХА,ХА,ХАААААААА

132

Анонимен

преди 2 години

До Фактите !ПРИ 3 ПЪТИ ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА ЗВЕЗДИ ЛИ ДА ТИ ОСТАВИ ГЕРБ!ВСЕ ЕДНО ДА СИ СЪБОРИШ КЪЩАТА ДО ОСНОВИ И ДА ВИДИМ ЗА КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ Я ПОСТРОИШ?

131

Знаещ!

преди 2 години

До О, Брадатий!Ей в тая нашата държава пълно с популисти !!! Комунисти , пишман демократи и безмозъчни мързеливи същества!

130

Омерзен

преди 2 години

До Фигуранта е пътникПърво ако имаме отговорен министър на отбраната трябва фигуранта публично да бъде разжалван до редник , след което предаден на граждански съд!

129

Фигуранта е пътник

преди 2 години

ТОШКО АФРИКАНСКИ И ЧАЛГАРО НЕ СА НИ ИНТЕРЕСНИ....ЗАЩОТО СА ГОЛА ВОДА !РАДЕВ--Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК , ЗА БЪЛГАРСКАТА БЕДНОСТ И ЛИПСА НА КОМПЕНСАЦИИ ЗА БИЗНЕСА И НАРОДА СЛЕД ПАНДЕМИЯТА ОТ К-19!/...крият парите на народа ---защото Радев иска серия от избори за да се утварди на власт..../ИНАЧЕ ГО ЧАКА СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО НА НАЦИЯТА!

128

Анонимен

преди 2 години

Дунав мост 2, Метрото, АренаАрмеец залата, детски градини, училища, църкви,вкл и ремонти на такива, магистрали...ГЕРБ направи толкова, колкото червенитебоклуци да 50 години няма да могат.

127

Анонимен

преди 2 години

151 Ще се види, след гафовете на платените натрапници във властта и след изборите, кой кого подкрепя.

126

Анонимен

преди 2 години

140 Той Тошко още си плямпа на ямболски, селски диалект, тъкмо ще са близо до природата и по-далеч от барчето в 7/8 тв.

125

факт!

преди 2 години

ГЕРБ остават сами , никой не ги иска , само Факултето !

124

Анонимен

преди 2 години

Дунав мост 2, Метрото, детски градини, училища, църкви,вкл и ремонти на такива, магистрали...ГЕРБ направи толкова, колкото червенитебоклуци да 50 години няма да могат.

123

Даа!

преди 2 години

На прав път сме ...

122

брей ,бре !?

преди 2 години

До нищоправещиятА Плевнелиев е ''нещо правещият '' , нали , вярно че правеше нещо , ПРОДАВАШЕ И СЕГА ДАЖЕ ПРОДАВА ДЪРЖАВАТА ПОСТОЯННО !

121

Фактите !

преди 2 години

Какви са резултатите :Най-най, най, най --- НАЙ-ПОСЛЕДНИ ВЪВ ВСИЧКО ..Държава не се управлява само със строене на НЕКАЧЕСТВЕНИ магистрали ..., има духовно , финансово , здравословно, опрастачване ...Това ли ни оставя ГЕРБ ???

120

нищоправещият

преди 2 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

119

Тошката африкански

преди 2 години

Не бързайте със заключенията си , всичко по реда си !Който още не е закъснял , да побърза да си вземе отпуските , за да не стане задължително !