158

читател

преди 2 години

Първан Симеонов е хиперактивен ,ще му се да направлява процесите в държавата.Няма как да стане.Къде беше по времето на Борисов ?Беше в мишата си дупка и глас не смееше да издаде.Сега той и подобните нему поучават кое как и кога да стане.

157

AZP

преди 2 години

Някой може ли да посочи грандиозно престъпление, довело до фалит на държавата, в което да не са замесени комунистите-социалисти и Кремъл. БСП и рУмен рАдев са функция на всичко това. С тях са мАя и чалгаря тРифонов. Българи, опомнете се! С тях не ни чака нищо хубаво! Те са способни да ни извадят от ЕС и да плащаме за това докато свят светува. Вижте японците - те първо мислят и после действат, а не като нас - първо действаме а после си чукаме главите и за това сме толкова бедни.

156

Mopcku_

преди 2 години

Харесвам Президента Радев, но то след Пуtйо Плевнев не е мн трудно. Все пак искам демократично избрано правителство и служби работещи за българите и българския бизнес. Борисов добре се постара да ни превърне във феодална земя, но е време да си плати и то съвсем без капка реваншизъм.

155

Анонимен

преди 2 години

Слави и Радев еднакво некадърни

154

ИТН

преди 2 години

Защо ли ми минава мисълта, че една партия, за която се каза, че е партия създадена от ДПС, бързо се отказа от мандат , за да може служебното правителство на пРезидента да се насочи към компрометиране една банка, с цел фалит. При фалит , кой печели- фирмите на Пеевски с огромните кредити. Пореден опит за взивяване на валутния борд и отдалечаване на България от еврозоната, което пък иска Р.Р. Колко ми е познато с друга банка. ДеЖаВу

153

Анонимен

преди 2 години

До длъжни смеНачинът е митинги и протести в цялата страна и особено в София!

152

длъжни сме

преди 2 години

Баджанаците си приличат по това че не носят никаква отговорност за действията си.Но докато Слави продава платени критики, и това се толерира от "свободата на словото".Радев има отговорности за които нехае. И това вече е престъпно.Българското общество трябва да намери начин да се отърси от тези ***.

151

безотговорен

преди 2 години

Малко ли деца правят произшествия на пътищата защото не знаят как да управляват МПС. При това убиват себе си и осакатяват други покрай себе си.

150

.!.

преди 2 години

1 милиард лева, предвидени за възстановяване на малкия и среден бизнес дадени на 8 фирми! Всичкото това по време на управлението на герберастите! Еми много сме добре! Дано да се задавите с тия пари ей герберастни! Ба си ненакрадохте се ненаядохте се наналъгахте се!!! МАХАЙТЕ СЕ!!!! НЕ ВИ ИСКАМЕ!!!! КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ!!!!!

149

безотговорен

преди 2 години

Радев е като малко дете, което не знае какво да прави.Четри години ни плака че няма власт да свърши нещо и в еидн момент като излезе с юмрука видя каква беля може да направи и сега се уплаши.По-лесно е да строшиш нещо, отколкото да го направиш. Той дивашки злоупотреби с оказаното му доверие.

148

Анонимен

преди 2 години

До ДО 49

147

Анонимен

преди 2 години

Радев, признай си за Елена Фичерова!Как след като са я освободили от КОНПИ ти я назначи за говорителка на МВР?По какъв критерий стана това?

146

Анонимен потребител

преди 2 години

Хахаха! Като гледам колко платени *** са включени в плюене срещу Радев и Слави, стигам до извода, че ГРАБ доста пари са откраднали от нас.

145

Анонимен

преди 2 години

Радев е зависим от олигархията човек.

144

Истукан

преди 2 години

Няма по-голям спасител от Слави Трифонов. Направи ви спаси като неговите хора си гласуваха увеличение на депутатските заплати над 10 000 лева. Ще ви доопави още, ако му позволите.

143

моч

преди 2 години

радефф ще катастрофира държавата без никакво съмнение.той и кръгът кремълски *** , по един или друг начин трябват да бъдат отстранени час по-скоро.

142

akudд

преди 2 години

:) :) :) "В моментабългарското общество може да прояви системна грешка да търси нова силна личност, която да замени старата силна личност," един кашкавал където жена му го прави за смях, няма как да е силна личност. а обикновен чехъл

141

Чудех се

преди 2 години

Кой измества фокуса? Не след дълго стигнах до правилния извод (според мен)!Отговорът е ... - със сигурност не са гласоподавателите или дори самите политици.5-тата власт, вие сте. Въпросът е защо и на каква цена го правите??!?!

140

ЕС... НАТО...

преди 2 години

КАТО ГЛЕДАМ КОМЕНТАРИТЕ.......... ХОРАТА ЗА ГЕРБ...... СА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ....ДАНО И НА ИЗБОРИТЕ ДА Е ТАКА...... ДА СПАСИМ ДОСТОЙНА, ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ..

139

Професионалист

преди 2 години

Един ***,нагъл,мутренски *** не може да промени истината,а тя е,че мутрите лека,полека си отиват,а някои от тях и на топло.