12

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.***

11

ВиК за пооомУщ

преди 3 години

Да са купят в мУрето ... да не стоят мръсни . Паре няма , действайте .

10

до 5

преди 3 години

Би ли изредил кои са тези квартали, моля? Симеоново, Драгалевци и подобни СЕЛА до София НЕ са квартали, а СЕЛА, в които кореняците от центъра имаме вили и понякога дори живеем там. Това не ги прави квартали, а СЕЛА, населени със шопи.

9

Анонимен

преди 3 години

Това някакъв измислен район със измислен проблерм ли е? Я дайте една карта да видим колко 3-*** души живеят в незаконни постройки и къде точно.

8

Бургазлия

преди 3 години

Варненнци да не се праят на умрЕло куче, защото това е бившата ВИЛНА ЗОНА и там имаше само бараки и колиби, няма местни, и тогава всичко си беше наред имаха градини и вадеха вода от герани, СЕГА ИСКАТ ДА ПРАВЯТ РАЗШИРЕНИЕ НА ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ за сметка на останалите хора, които си живеят в градовете

7

аз

преди 3 години

Работа, работа, работа!

6

ИСТИНАТА

преди 3 години

ББ и онзи министъра на водите не им ли обещаха, че ВОДА ЩЕ ИМА??? Сега да ги докарат двамата в квартала и да им пускат вода.

5

333

преди 3 години

А пък почти 30% от столицата няма канализация! Най-*** е в т.нар. квартали на богатите, където срещате най-скъпи и луксозни коли, огромни къщи с професионално поддържани градини, но навсякъде се носи миризма на клоака - особено в топъл летен ден... Каквито богатите, такива са и кварталите им...

4

Анонимен

преди 3 години

"...Там са необходими доста над 200 млн. лв. за овладяването на целия процес, обясни Пасев..."ТЕ Т'ВА ОБ"Я"СНЕНИЕ ОПРАВДАВА ВЛАСТИМАЩИТЕ!!!За по-малко от "определената" сума, никой няма да си "вдигне шортите" и да се занимава с определения район в Република България!"Вари.го,беси.го то на гайда мирише!"

3

Анонимен

преди 3 години

да не са си купували имоти в тоя пусняк

2

хахахаха

преди 3 години

Нали имаха бибитко,защо им е вода?

1

Анонимен

преди 3 години

Живот и здраве да е. Па ке се баняме еднаж в годината.