56

див селянин

преди 2 години

В армията влизат всички които не са станали полицаи, агенти, ***,батки, тюлени,барети.....утайката..снижени критерий, както умнствени така и ментални..Няма просто читави хора няма....в армията се търсят към 10 000 хиляди....

55

Вики

преди 2 години

До Сата НАТОПрочетете добре преди да съдите пише че са имали добри взаимоотношения това дали я е опъвал от какво значение е та то жени си подаряват цветя мъже също приятелски жест е изразява благоденствие доброта нещо което този военен *** на държавата не разбира

54

Вики

преди 2 години

До славянин Научете се да не съдите всеки тук в коментарите един не видях да пише конкретно за случая

53

Безумия

преди 2 години

Аз пък не разбирам до кога свидетелите на полуубийство ще си седят на масата с алкохола и няма да направят нещо! Щом изляза навън се започват коментари от непознати на думи българите сме силни но като стане напечено отиваме на седмото небе мечтаейки си нещо не поемайки отговорност

52

Мартин

преди 2 години

Докато народа не влезе в съда и не пребие всичко живо там, тези мутри правещи се на съдии ще правят каквото си поискат с народа.... Няма държава, с подобен съд... Тук властва закона на джунглата.. закони колкото щеш... Няма кой да ги прилага,..

51

Анонимен

преди 2 години

Време е да се въведе психотест за всички бивши полицаи и военни на всеки 6 месеца за притежание на огнестрелно оръжие. Всякакви изпушили психопати, които са служили в полицията или армията, притежават оръжие, с което да убиват невинни граждани. И никой не им държи сметка, не ги проверява. Защо няма психо тестове за собствениците на оръжие? Ако този *** беше убил момчето, щеше да има още едно почернено семейство. На такиво психопати оръжие не бива да им се дава при никакви обстоятелства.

50

Анонимен

преди 2 години

Защо на бивши воени и полицаи им оставят оръжието ?Толкова много случаи има вече със заплахи и стрелба от тези хора. Освен това те масово са с психични проблеми. Да вземат да обсъдят управляващите проблема и да им се забрани да размахват оръжие. Сега на този сериозна глоба и да плаща на жертвата за лечението.

49

Анонимен

преди 2 години

Приберете оръжието на Бате Ви Гойко преди да е направил беля и той. Не всеки спи с пистолет на шкафчето до възглавницата.

48

Анонимен

преди 2 години

НА БИВШИ ВОЕННИ ДА С ИЗЗЕМВАТ ОРЪЖИЯТА ! А НА ТЕЗИ КОИТО ВСЕ ОЩЕ РАБОТЯТ ДА НЕ ИМ СЕ ПОЗВОЛЯВА ИЗВЪН РАБОТНО ВРЕМЕ ДА СА С ТЯХ ! ПОЗНАВАМ ВОЕНЕН КОЙТО СЕ НАПИ И ВЗЕ ОРЪЖИЕТО В ДОМА СИ И ЩЕШЕ ДА СТАНЕ СТРАШНО АКО НЕ СЕ НАМЕСИХА ХОРА !!!

47

Анонимен

преди 2 години

Всеки каубой трябва да има силен конджип и пистоколт.

46

Анонимен

преди 2 години

Съберете оръжието от Сулю и Пулю.Всеки с оръжие се чувства в безопасност да заплашва и бие другите.Престъпниците са държавните органи, които раздават оръжие на каубоите да си го носят в автомобилите и да препускат през магистралите.

45

Защо

преди 2 години

Защо бивш военен има право да притежава оръжие?

44

бай Иван

преди 2 години

Разпъват на кръст човек,който убил куче,а тук " средна телесна повреда".Явно военният е наследствен комунист,както и прокурора!

43

Анонимен

преди 2 години

Евала, прокуратура!

42

терорът на Радеффф

преди 2 години

Първа седмица зеления чорап Радеффф на власт вече имаме престрелка в метрото и опит за убийство за букет цвета

41

1 към 1

преди 2 години

При Пернишката секта е същото мосово се прикриват и омаловажават убийства и тероризъм!

40

До Saki

преди 2 години

Пич, къде живееш!? Тотален социопат си, знаеш ли? Сигурно и ти си мвр или мо службар?Никакво оръжие за разните бивши, че са комплексари и се мислят наистина за мъже, притежавайки върхът на оръжията Макаров.Соц служби, соц мислене и резултатът е балкански. Пък и като знаем колко са интелигентни служителите на мвр и мо....

39

Анонимен

преди 2 години

Хунтата на Радев убива берачите на цветя и ягоди, и всички настоящи и бъдещи гурбетчии. Трябва да дойдат европейски умиротворители и да наложат европейски ред в тази тоталитарна държава.

38

Анонимен

преди 2 години

Тоз изкара инстинкт.

37

Анонимен

преди 2 години

Между полицаите и военните има много хора с психични заболявания, трябва постоянен контрол. Скоро ще почнат да се проявяват и военните "ветерани" от мисии по света(не знаех, че водим войни!?), които са не по-малко опасни с пост травматичния си стрес за обществото. Между другото, защо се позволява на бивши военни и полицаи да имат разрешителни за оръжие? Щом са бивши, значи са бивши, или греша?