88

Анонимен

преди 2 години

с това трябва да се занипава правителството

87

anonimensedmoklasnik

преди 2 години

Едно от момчетата ми е съученик💀

86

АНОНИМЕН

преди 2 години

До 96 Хората есе оплакват първо в полицията не еднократно ипосле в медиите та дано ги озаптят тези тинейджъри за нула време

85

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен94това са деца на местни познайници, за това полицията ги покрива и им се разминава. бащите са некви "от едно време" и ушевите си правят връзки като покриват малките. докато някой умре. после "ние не сме знаяли, ще разгледаме случая с особено внимание" и толко. оня партийния дето наръга некви пред дискотека, нещо да сте чули за него?

84

Анонимен

преди 2 години

До Не разбирамОплакали се на медиите, а не в полицията ?Какво толкова има да разбираш ? Пишат на медиите защото искат да се похвалят а не да се оплакват . Да ги видим от тоя квартал, колко са издържливи на шум и как не им пука от гърмящи пиратки .... то ако не им харесваш до сега да са ги отупали тия малки кееелеши и да са ги пратили разплакани при майките им . Нямало да разберат от боя ли ?Ако нещо не става с бой, то става с много бой . Факт.

83

Не разбирам

преди 2 години

Оплакали се на медиите, а не в полицията ?

82

Анонимен

преди 2 години

тия са деца от ония семейства, дето майките не знаят кой е бащата или пък по лошо - бащата е наличен и след втората ракия размята майката по пода.от тях нищо няма да излезе. трябва да се водят на отчет и като сгазят по-сериозно лука да се прибират в затвора. това е.

81

На всекиму според...

преди 2 години

Знаете , ама си траете ??? А ко в квартала има само жени, старци и деца , да ви разбера ..... МЪЖЕ НЯМАТЕ ЛИ ? Организирайте се . Вземете по един кол само за месец и тия м0ргави тинейджъри зще заобикалят картала ви от мнооого далеко .Ако чакате толерастката ни полиция да свърши нещо , ще има много да чакате . Почти вечно .ПРОБЛЕМЪТ Е ВАШ ...... ЗАЕМЕТЕ СЕ С НЕГО .

80

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 81Знаеш ли да четеш? Пише: "...в продължение на МЕСЕЦИ..."! Бива гербаджийска тъ..ПО...-т--и...я, ама чак толкова....

79

леле

преди 2 години

Значи, не че съм лош човек, просто гледам да е справедливо наказанието, адекватно на техните действия. Залавяте ги, събличате ги голи, взимате им парите, един шут в гръб, и оттам в кофата за ***! Затваряте ги вътре, но без бомбички, все пак/надявам се/ не сме зверове, като тях. Без жестоки мерки, желязна дисциплина и сурово наказание, тези същества няма да разберат, защо сте им ядосани, и каква им е вината! Да се почувстват унизени, безпомощни и стресирани, също като хората, които нападат!..

78

Анонимен 123

преди 2 години

ДЕМОКРАЦИЯ, И АНАРХИЯ,, ТОВА Е.... НА ВИ ЕВРОПА... И по зле ще става с тия, ***.

77

Чеснов

преди 2 години

Тези дяволи могат да се изкарат от децата само с много як бой, който да ги прати за 3 седмици на болнично легло. Тогава ще излезнат като преродени.

76

ДДРОнег

преди 2 години

Абе гешеФФ къде се загуби, бре ?!

75

Анонимен

преди 2 години

важно е да се залагат камери по улиците за превишена скорост и да се заяждат че не си пуснал фарове

74

Я пак??

преди 2 години

До анонимен 81Сериозно, до преди месец такива неща нямало, а!? До къде стигат някои неадекватници за 5 лева!

73

Анонимен

преди 2 години

Товя е резултатът от поголовните уволнения в МВР. Вашата подкрепа за служебното правителство води до това, а цената я плащат гражданите, вкл вие феновете на Радев и неовата диктатура.

72

Размисли и Страсти

преди 2 години

До МакаренкоИли ти не си толкова Макаренко.......или с твоята сопа по твоята главЪ!

71

Анонимен

преди 2 години

Радев каза, че държавата се била върнала?

70

анонимен

преди 2 години

при управлението на ГЕРБ такива неща нямаше имаха уважение послушание.

69

адвокат Тенев

преди 2 години

"тинейджъри!?" и други подобни като например в. Уйкенд, явно българския език,чуждопоклонниците го нямат за нищо. А и няма етична комисия която да следи за чистотата на езика ни. А и щом не можете да защитите мирните граждани и деца от тия няма да питам има ли полиция и какво правят евентуално....И докато партиики и сдружения се гъделичкат и пощипват така ще бъде!?....