41

И.Б.

преди 3 години

Когато бях в Рим преди години, видях на външната стена но Колосеума грамадна карта на Римската империя, като днешна южна България бе означена като ТРАКИЯ.Тогава разбрах, откъде идва името на тази географска област в днешна България.

40

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.***

39

Калашников

преди 3 години

По съм склонен да вярвам,че става дума за подмяна, сиреч -кражба,щом се заговори за Европа,партньори,проекти и разни други позьорски слова.Нас всеки ни язди - кой как може благодарение на такива,като *** Паситто,Сашо Фашагата от СДС -то,Цвъки Молитвената закуска,Тулупа...

38

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПървите данни за България,че съществува като държава е от 5-6 век,а от 5 век има две български племена в южните Балкани,а Аспарухова България е създадена няколко десетилетия по-късно.Първи век от 1 до 100 година,втори век - от 100 до 200 година и всеки следващ век е поредния

37

Анонимен

преди 3 години

До Бай ИванСкапани шваби, защо българските съкровища са в чужбина?

36

Бай Иван

преди 3 години

Реставрират или подменят, за да го продадат ;) ???

35

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСлавяните същесвуват и са европейци, снай- белият и голям етнос, който влиза в образуването на българския такъв, българските славяни допринасят и за езика, т.нар български език е всъщност славянски. Гръко - римската "империя" и свят на 3 континента като датировка съществува много преди Аспарухова България, която е създадена през 7 век след новата ера. Траките също като етнос, който образува Българския такъв, са съществували, Тракия и Самотраки също са исторически факт. Защо спориш?

34

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо неотдавна, Италия не е била държава, а са били отделни феодални владения, които дори се различават по култура. А гърцизма е поставен заедно с азиатското фанариотството на картата, не по-рано от 16,17 век.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимендай доказателство, че обл;аст Тракия и тракийци не е имало в Дрвеността, ***! Няма само твоят скапан и прехвален гръко - римски свят---Гръко-римския свят изобщо не ме интересува,по простата причина,че тези светове са създадени доста по-късно от българската държава с политически цели. За да докажеш,че е съществувала тракийска народност,трябва да имаш език,писменост,дата или година и доказателство,че те са именно тракийски,а не някакви други.Има ли такива?Няма! Но за славяни - има

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимендай доказателство, че обл;аст Тракия и тракийци не е имало в Дрвеността, ***! Няма само твоят скапан и прехвален гръко - римски свят!

31

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТи си куку някакво, антибългарско------Кукуто си ти,който се опитваш да пробутваш измишльотини - без никакви факти и достоверни доказателства, мога даже да ти покажа стари карти,от преди няколко столетия,с химически анализ,за да видиш,че такова нещо като Македония и Тракия е измишльотина, след 15,16 век, историята започва да се измисля и фалшифицира,както и картите, според изгодата на някои държави и не отговарят на истината!

30

Анонимен

преди 3 години

До 27Освен ако не си скапан малякия грък, който да отрича съществуването на траките и българите, друго не знам.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Ти си куку някакво, антибългарско

28

Слави

преди 3 години

В България няма ли майстори ?

27

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХайде да направим химически анализ на тази "стара" билблия, за да видим,дали наистина е "стара" и дали това за измисления тракизъм е вярно?Бас ловя на 100%, че няма такова нещо, нито е имало такива области Тракия и Македония, те са измислени от фанариотството през късното Средновековие и са пълна фантазия,без покритие и никакви факти!

26

Анонимен

преди 3 години

.....,същото се Цели и с измисления тракизъм.

25

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТова са измишльотини от 19 век,няма такова нещо като тракийска народност, но е имало славянски племена на Балканите,това е тяхна славянска култура и наша култура.Тракизацията е нов вид македонизация ,измислена през 19 век.Българите от Македония също не са вярвали,че някога ще сменят българската им идентичност,но след насилствената македонизация,поколенията им вече се считат за македонци,същото се ели и с измисления тракизъм.

24

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.***

23

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе отричам славяните, ***! Ти обаче отричаш траките, които също са древно племе и също участват в образуването на Българската държава, етност и народност! Ти за Област Тракия чувал ли си?

22

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТова са измишльотини от 19 век,няма такова нещо като тракийска народност, но е имало славянски племена на Балканите,това е тяхна култура и наша култура.