59

Бай Пешо

преди 3 години

Абе продажно М_Е_кере, РНК ваксините са тотално нови, не са тествани. Може да ни пазят от новия щам, а кой ще ни пази от страничните ефекти. Или викаш в момента те са малко....В момента да, ама знае ли някой след 2 години как ще е. Отделно, да попитам защо при ваксинация карате хората да попълват информирано съгласие? За да може да освободим производителя от отговорност. А кой ще лекува мед сестрата с автоимунно заболяване след ваксина.

58

Анонимен

преди 3 години

Насам народеее,днеска има утре нямаааа! Хайде за балъцитееее сме осигурили сигурно бъдеще в раяяя1

57

Анонимен

преди 3 години

Целта на ваксината е да се намали населението. Цитат от Бил Гейтс :Днес светът има около шест милиарда души. Те ще достигнат до около девет милиарда. Сега, ако свършим наистина страхотна работа с новите ваксини, здравеопазването и репродуктивното здраве, бихме могли да намалим това с може би 10 или 15 процента. "Изказване на Бил Гейтс пред форума TED 2010г.

56

Махай МАСКИТЕ

преди 3 години

Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска НАВСЯКЪДЕ , Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. Ако искат да ядат и пият, нека си стоят в ХОТЕЛСКАТА СТАЯ.И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи..Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.

55

Анонимен

преди 3 години

И аз споменавам доста ФАКТИ, но плоскоглавите ковиваксъри не могат да обработват информация, те си прожектират някакъв филм в черепа и не виждат отвъд него.

54

Анонимен

преди 3 години

До БордНе се опитвай да спориш с Мангърист с факти. Те там не важат - там има само вяра.

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"рискът от псевдоваксините е значително по-висок"Koлко пъти е по-висок рискът от "псевдоваксините"? Кажи?Или не знаеш и просто си приказваш?

52

Анонимен

преди 3 години

До БордЯвно си неспособен да проумееш защо във възрастова група ПОД 55 ГОДИНИ, където смъртността от ковид е под половин процент (нещо за 0.02 ми се върти за САЩ по спомен) рискът от псевдоваксините е значително по-висок. И това е в абсолютни стойности, а като отчетем че за година и половина само 2% от населението са преболедували, а искат да набодат 80-90% накуп - процентите стават изключително срещу "ваксините"

51

Борд

преди 3 години

Еми безнадежно е... като сравняваш смъртност от няколко процента... с таква от няколко хилядни от процента... и стигаш до заключени, че второто било по-опасно.Ето питам те като си толкова информиран, от тези 1,5 миарда поставени дози ваксина.... колко са загиналите хора?

50

Анонимен

преди 3 години

До БордАйде почнаха дежурните фрази... Безнадеждно е. Бил Гейтс се оказа прав.

49

Борд

преди 3 години

Щатите ваксинираха половината население и вече отменят носенето на маски, ама това е защото са глупави. Бай *** е умен и не можеш го излъга, всички конспирации ги надушва от далеч...

48

Анонимен

преди 3 години

До БордКато не знаеш... И не се интересуваш... Понеже си типичен плоскоглавец... Що ти трябва да се обаждаш и да се излагаш? Буквално информацията беше, че рисковете от псевдоваксинте са по-големи при хората под 60 годишна възраст, отколкото рисковете от преболедуване на ковигрипа. От който са починали 2% от заразените, ОСНОВНО във възрастова група над 70 години. А при хора под 20 години рисковете от псевдоваксините са БУКВАЛНО СТОТИЦИ ПЪТИ по-вискоки, отколкото от ковигрип.БОЦКАЙ!

47

Борд

преди 3 години

Шанса да умреш от ваксина бил по-голям от колкото от Ковид? Значи, казваш подобна глупост и после обясняваш кой колко бил информиран... не мога просто...При 150 милиона заразени от ковид, са загинали 3 милиона човека..... а към момента при сложени 1,5 миларда дози ваксина и колко загинали казваш? По твоята логика трябва да са десетки милиони....Като не ти харесва Астра, еми сложи си Пфайзер, Модерна, Янсен... имаш възможност да се информираш и да избереш, това което смяташ за най-доброто.

46

служба

преди 3 години

Човекът е на работа,плащат му за да убеждава и да говори колко благонадеждни и прекрасни са тези ваксини,как трябва да се радваш,ако си ваксиниран,нищо че са експериментални и непроверени. Ама ако чуете един от бившите шефове на Файзер-др.МIKE Yeadon,който разкрива прелюбопитни неща за тези ваксини и специално за Файзер

45

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.***

44

не е за чудене

преди 3 години

Да определено, страничните ефекти в дългосрочен план ме притесняват повече отколкото Ковид-а,който вече мисля че прекарах.Особенно,сега когато има лекарства срещу вируса ,но няма лекарства срещу автоимунните заболявания ,които се ,,отключват след ваксинация''. Переспективта да не мога да стана от леглото и да чакам с нетърпение някой да ми смени памперса ,не ме привлича изобщо.Или да получа Алцхаймер,да не мога да позная близките си,а да хапя и ритам сестрата-също

43

Анонимен

преди 3 години

Пазят,пазят,най важното е ,че трябва да се продават!!!!Но иначе пазят....от бангладешки,руски,американски и танганайски,или за какъвто друг се сетите,държави многооооо******

42

Анонимен

преди 3 години

До Борд"Чак ми с странно колко хора се притесняват от чисто хипотетични дългосрочни ефекти от ваксината" - Странно му било. А разбра ли, че според властите в Норвегия шансът да умреш от Астрата е по-голям отколкото да умреш от Ковид? Сигурен съм, че не си, защото ваксърите реално сте крайно неинформирани относно вируса, ваксините и ставащото в света като цяло. Един съвет към всички ваксъри - започвайте да четете и да се информирате за света. По БТВ и НОВА няма да ви кажат важните неща!!!

41

Анонимен

преди 3 години

До БордСтраничните ефекти на ваксините вече не са хипотетични. Информация има колкото искаш, но насила никой не може да ти отвори очите. Също желанието на елита да намали населението е абсолютно логично поради автоматизацията във всички сектори. Никой не се нуждае от огромна маса безработни хора, които са предпоставка за граждански войни по целия свят. Освен това елитът не крие това свое желание, но пак насила няма как да ти отвори някой очите. Щрауси има много. Щом искаш, бъди един от тях...

40

Анонимен

преди 3 години

До ВъзмутенАми ти си се ваксинирай с Астразенека щом си я харесваш. Векторните ваксини като цяло са отживелица. Бъдещето е в РНК и Антингенните ваксини, които са много по-безопасни като технология и на теория ако ти стане нещо, ще е само от стабилизаторите, които се слагат във вакссината, а не от активнот вещество, защото то реално е натуралн за глетката, обвито в пептид.