40

Турчин

преди 2 години

До Истина; 20 века вие и арменците нямахте родина. От както ви дариха със земя фашистите от Европа и САЩ, светът няма мира.Грешка на света е създаването на двете изкуственни държави-Израел и Армения на Мюслюмански територий.Единственното решение ще бъде изтриването от лицето на земята на тези две порочни държавици ненаситни на кръв и диващина.Днес евреите и арменците са на почит, утре всичко това ще премине и ще си платят за стореното.Арменците платиха първата вноска,ред е на Израел и юдеите.

39

Фатих

преди 2 години

Бог няма тояга за да наказва народите...

38

Анонимен

преди 2 години

До ИстинаТи наясно ли си, че огромна част от мюсюлманите са семити? Реално евреите и арабите са от едно семе. Кажи сега ти антисемит ли си?

37

Анонимен

преди 2 години

"Тези фанатици сами ще се смачкат. Човек до човек и се друсат като на метъл концерт".....................Сега разбрахме откъде идва това "Който не скача, е чевен".Друсащият се като на метъл концерт Иван Костов е незабравима гледка.

36

Анонимен

преди 2 години

Котелът клокочи и скоро ще подпали чергите на всички, а тогава няма да има невинни.Армагедон, Гог и Магог и трите конника от Откровение на Йоан не са измислица.

35

Анонимен

преди 2 години

Малко са усилята им в посока искуствен интелект.Само ИИ ще може да спре на 100% набезите с ракети.А те да се посветят на веселбите си.

34

Анонимен

преди 2 години

Дай боже, че откакто избягаха от България, нещата се оакаха тотално.Това ще да е знака - да се връщат обратно.

33

Пешо

преди 2 години

До АнонименДааа този път ще им даде българскатата територия

32

Анонимен

преди 2 години

По-голям знак от това здраве му кажи.

31

Патриот

преди 2 години

Това е едно от божиите наказания за престъпленията ви .

30

Истина

преди 2 години

Докога бг медии ще продължават да разпространяват фалшивата ислямска антисемитска пропаганда като лъжите на ислямските терористични групи,които клеветят лъжливо Израел в окупация и анексия,след като Израел е на законната си вечна независима от 1948 земя и освободена с цялата си вечна столица Ерусалим земя от 1967 с победи на Израел над ислямските терористични режими,обединени в сатанински безбожни планове и опити да унищожат и ограбят святата еврейска земя, още окупирана противозаконно от араби

29

Анонимен

преди 2 години

голямо веселие е настранало след масовото ваксиниране .

28

Анонимен

преди 2 години

Продължавайте да не спазвате Божествените закони и да не вървите по божия път..

27

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Прав си, че с тяхното ядрено оръжие ,Може да направят Бела ,Но, една единствена бомба да хвърлят ,И Израел - ще бъде Заличен Буквално от лицето на Земята .Израел е мъничка - равна , пустинна държава , с площ - 5 Пъти По-Малка от Площта на България . Почти Всички Съседни Държави са Насочили Достатъчен брой ракети към Израел - една погрешна стъпка И Колко Му е да Изравниш - Шепа Земя ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

26

Анонимен

преди 2 години

Я се замислете ако на някой луд ортодоксален евреин от тия скачащите му хрумне в главата да използва ядрено оръжие защото господ му казал така в съня, а те имат ядрени оръжия, какво правим. САЩ за предполагаемо химическо оръжие унищожиха Ирак и Сирия, а за Израел мълчат. Тия са луди и ще окървавят света отново. Болшевизма кой го създаде и реализира, ами марксизма и т.н. Хенри Форд е казал, че зад всяко злодеяние на този свят се крие евреин.

25

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Тяхната държава лошо ги възпитава,В учебниците им по история - пишат пълни лъжи и глупости . Всички отиват в казарма - дори и жените, промиват им мозъците , правят ги фанатици , Живеят Далеч от Реалността,Израел Много Прилича на Северна Корея ,Не го казвам Аз - Казват го Самите Евреи - откъснали се поради някаква причина от тази среда - и прогледнали истината за света

24

Анонимен

преди 2 години

Какво били напред евреите, бе! Вижте ги как се избиват с палестинците като средновековни племена!

23

Анонимен

преди 2 години

"Хора, спрете се!Хиляди години история показва, че когато евреите дават много жертви, Бог после им дава нещо много голямо!"Кви жертви бълнуваш бе, загинали са 8 евреи срещу близо 200 палестинци. Бог нищо не им дава, Сатаната им дава, а ние от него не се плашим!

22

Анонимен

преди 2 години

Уж "Бижия народ", а се кланят само на среброто?! МОШЕници!

21

Анонимен

преди 2 години

Хора, спрете се!Хиляди години история показва, че когато евреите дават много жертви, Бог после им дава нещо много голямо!