13

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

12

Алекс

преди 2 години

До АнонименЧети внимателно статиите,преди да пишеш коментари.Катастрофата е причинена от български шофьор.

11

IQ 3.14

преди 2 години

Колко е жалко, че повечето от мненията по темите касаещи катастрофата са де факто опорки, скопипастени от хора, които през живота си не са минавали по тоя участък

10

Анонимен

преди 2 години

Колко трябва ум за да се сетиш ,че построявайки мост без нужните пътища в северозапада ще се стига до смърт по пътищата!Важно е че Боко построи магистралка от Пловдив до Бургас да може софиянци в петък да стигнат бързо до морето !!!

9

Анонимен

преди 2 години

След невероятния късмет да ни управляват мутрите от ГЕРБ, цял свят не ни смята за хора и минават през територията, все едно е ***!Бойко Българоyбиец е отговорен за безумията по некачествените му пътища и некадърните му полицаи с които се хвали от 15 години!

8

Пореден

преди 2 години

Толкова 72 часа ще е задържан, после го пускат го за символична гаранция 10к (по 2.5к за човек примерно)и..толкова. Тежко на роднините и близките.Бъдете винаги нащрек! Бог да ни пази!

7

Анонимен

преди 2 години

"шофьорът на другия ТИР-а" -щом "другия" е членувано, трябва да е обяснено преди това какъв е този "друг тир" и "ТИР-а" не трябва да има член. Такива неща се учат в четвърти клас, драги ***.

6

До 2

преди 2 години

Оросспу прочети два или три пъти статията за да разбереш

5

до 2

преди 2 години

Доста чели-недочели, чули-недочули ти цъкват плюсчета.........интересно?!

4

Анонимен

преди 2 години

Ех как съжалявам, че отмениха смуртното наказание!

3

да ама не

преди 2 години

до 2:Този път нашият 29-годишен убавец с опашленцето е дрифтаджията в насрещната лента!

2

Анонимен

преди 2 години

На прав участък да изгуби управление и да навлезне в насрещното. На този турчин кой му е продал книжката. Защо се пускат на БГ територия турски тирове убиици. Уби 4 човека съвсем умишлено. Ако беше ремаркето се подхлъзнало каквато беше първоначалната версия нещата щяха да стоят по друг начин въпреки и подхлъзването щеше да е по вина на водача. Но нямаша да е челен удар и хората в автомобиа щяха да имат шанс за оцеляване..

1

Анонимен

преди 2 години

До кога ще се признават турските книжки в ЕС?