36

Ха!!!!!

преди 2 години

От цялата статия разбрах, че единственото спасение за да няма събиране на трупове в чували, е елитната ваксина ваксина Пфайзер. Без значение дали човек го е изкарал или дали е старец или кърмаче. И само тогава ще ви приемат в клуба на умните и привилегированите членове на Интернационала. Всичко друго е - мижи да те лажем Правилно ли съм разбрал?

35

Щирлиц

преди 2 години

Да живей стъкмистиката!

34

Анонимен

преди 2 години

до 19 и какво като взима 1500 лева човека?Това не го прави глупав глупав е човек измерващ всичко в пари!Парите са едно нищо.и един милион не могат да те спасят.така че и аз зимам толкова и знам два езика и съм с образование.И въобще не ме блазни нито колата ти нито апартамента ти нито вилата ти!Много скоро вакснатите ще виете като чакали.Щото тая ваксина не е ваксина!

33

Анонимен

преди 2 години

От няколко дена бях с дразнеща кашлица и хрема без температура без оптпадналост.Нито съм се тествал за ш...ния ковид досега нито ще се ваксинирам.Всеки изтрещял ил като кихне врче и си навира тампоните в носа.Няма да пътувам нито ме интересуват баклави и локуми нито гърция.Морето ми е на 5 мин от вкъщи.

32

На...

преди 2 години

...роднина му направиха ковид тест - от бързите и такъв от гърлото. Резултатът е убийствен. Заключението на доктора също - не може до потвърди, можело да има, можело и да няма. Да си направил ПСР тест след месец пак. На въпросът кой ще плаща, си замълчи. След този опит на родната аз и да боледуват от ковид, никога тест няма да си направя. Писна ми от пишман доктори и търговски дружества.

31

Анонимен

преди 2 години

Интересно. А тъй като вече цяла година и половина резултатите недвусмислено покзват една интересна законамерност - около 80% от хората са напълно инертни към този вирус - т.е. нито развиват грипните му симптоми, нито заболяват от каквото и да било покрай него, нито развиват антитела за вирус, който за тях очевидно не е вирус - та с тях какво ще правим? Ваксината, ако изобщо е ваксина, също няма да създаде антитела.

30

Анонимен

преди 2 години

След погребението си абсолютно защитен от КОВИД!

29

Анонимен

преди 2 години

... На този етап очабе е трудно да се каже какво ниво на антитела е необходимо, за да е сигурен човек, че е напълно защитен ...До автора, учи български, за да пишеш без правописни грешки!До автора на сентенцията по-горе прегледай си учебниците още ведъж, там пише за нивата! Аман от неуки даващи съвети!

28

Щирлиц

преди 2 години

Най-добре след погребението.

27

Анонимен

преди 2 години

Щом започнаха да правят реклама за ваксинация по национална телевизия, помислете дали някой не печели от това.

26

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

25

епидемиолог

преди 2 години

До Анонимен 24Прекрасен и точен коментар!!!Няма по добра защита от естествено създадения имунитет. Ваксините могат и да имат някакъв смисъл при болни и стари хора и при тях риска за живота им от ваксините да е по-малък от риска от новия грип-ковид. Но за здрави хора, млади хора и деца, смъртността от от ваксините е по-голяма от тази на ковид-грипа. За тях дори сезонните грипове са по-опасни от ковид.Верно, че да се ваксинирате с елитната Пфайзер, е модно и престижно. Но най-опасно.

24

Анонимен

преди 2 години

Лабораторно за разболели може да се правят подробни изследвания-точни,прецизни,последователни,широко обхватни за картина на заболяване от всеки род инфекции дори за тез вирусни по наложена от международни здравни организации в степен пандемия за коят всички са предупредени за специален режим на действия с насочване към болнични,помощни медицински заведения в случаи на заболели към коит упражняващи професията медицински лица се отнасят сериозно,а към незаразени не,сякаш се крият кат преносители.

23

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл от каквито и да било тестове. На практика са тотално излишни. Само се наливат пари в новата ковид индустрия.

22

Анонимен

преди 2 години

Коронавирусът стана една индустрия.

21

Gregory House, MD

преди 2 години

Да, само дето последният тест, за Т-клетъчен имунитет не може да се прави във всяка лаборатория, в България те се броят на пръсти, а и самото изследване е много скъпо - струва поне 300 лева.

20

до 20

преди 2 години

Логично е добре платен човек да е нормален, а бачкатори, като тебе с по 2000лв. заплатки, да са опашкари. Винаги е било така.

19

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

До 19В Новата Нормалност такива като теб ги водят за нормслни ;)

18

до 16

преди 2 години

Как е възможно да работиш и то за 1500лв. в България, при условие, че всеки взима в пъти повече от теб?! Еми а де... Така и с вируса. За простия бачкатор вирус няма, за нормалните хора- има.

17

Анонимен

преди 2 години

Менте е ваксината "спутник".