125

O

преди 2 години

Те изборите не следяха за честност ,тая иска да стане македонско момиче.....

124

1

преди 2 години

захариева,в качеството,на каква,ще следиш преброяването в една суверенна държава,ами пратете и автомобила на цветанов,и записи да правите,със СРР та

123

Некъф

преди 2 години

Макар, че съм герберомразец не мога да не отчета, че тази жена има топки колкото всички мъже в герб

122

Анонимен

преди 2 години

Ето им доказателство,че се българи,винаги някой друг им е виновен,точно ката нас!

121

До 128

преди 2 години

Е как се прави преброяване в БГ по време на пандемия,бе алоу?Тя и не е отминала,но отскоро пооткрехнаха движението и облекчиха мерките.

120

Анонимен

преди 2 години

Заев още разчита на лобиране,ходи до Гърция на икономически форум,но де факто да се моли за подкрепа срещу БГ,чрез гръцки инвестиции в СМ.И въпреки това Мицотакис му каза да си гледа работата и изпълни договореностите с двете съседни държави.Та така,но в тяхната преса нищо,само го изфабрикува като " подкрепа" ,че гръцкия премиер му е дал " идеи" но нямало да ги цитира.Е може и да имало " идеи" но и гърците едва ги търпят.

119

хаха

преди 2 години

До Широките гащитака ще го преместиш,че после няма да знаете северджани ли сте или марсианци(горди македони от МАРС)

118

Широките гащи

преди 2 години

Местя старателно.

117

Анонимен

преди 2 години

Къде се скри дебелия шеф на бандата?

116

Hcucufufuc

преди 2 години

Тая Кво ще следи като е никаква Вче?!?

115

до Напомняне

преди 2 години

Нека си спомним, че през февруари май имаше пандемия.Верно - Българинът изобщо не помни и затова има много НАПОМНЯЧИ.Ама то наистина - преди за всичко бяха виновни коменистите, сега - Боко!

114

Службите им -също!

преди 2 години

Така че българинът няма да си признае!Трябва повече да се говори за това в Европа!Да се разкрива корупцията, подкупите които дават от Македония за лобиране и за антибългарски изказвания.Помните онзи пуЛьо, който по БГ телевизиа каза, че всичко е предрешено? Беше като Фрешарски след разговор с Маклейн!

113

Напомняне

преди 2 години

Преди да следи преброяването на населението в Северна Македония, Захариева следва да си спомни, че правителството, в което тя беше министър, си позволи да не проведе преброяването на населението в България, което трябваше да се състои през февруари тази година. Може би, поради опасения, че броят на избирателите в България ще се окаже по-голям от броя на нейните жители.

112

Handel

преди 2 години

Че кой пък те бръсне за слива та да "следиш"?

111

Анонимен

преди 2 години

До Македонци ли!Те са титови фашисти и сръбски нацисти финансирани от ЕК и НАТО. Много спорно е колко Тито е комунист след като стига до война със СССР и България след ВСВ и се въоръжава от НАТО. 1980 г. Югославия е пазарна, фалира и прави 100 хиляди % хиперинфлация.

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104Люпчо Георгиев е един от българите. Малко са но все още има. За историята си остава проблема за Гоце Делчев и царете. Няма и договор за македонските бежанци както България иска от Турция за Тракия. Щом са изгонени незаконно трябва закон.

109

Анонимен

преди 2 години

Това е Соломон Паси в женска кожа..

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен3-4 кв. м е много. 1-2 кв. м е достатъчно.

107

Анонимен

преди 2 години

До българинНищо не се пази. Всички под вице се явяват на конкурс за работа. Отделен въпрос е че конкурсите са нагласени за сифйски жители и ако си от провинцията шанса е 0.

106

българин

преди 2 години

До: номер 107А, ти не се притеснявай за нея, безработна няма да остане.Според закона за държавния служител, на всеки му се пази място на друга службичка, пак сладка. Ей го на - оная... хм, шефка на Агенцията за инвестиции, дето прилича на "професорка" от квартал "Факултето" с основно ромско образование, са я назначили в друга агенция където мястото и се било пазело (пък аз да не знам).