45

Анонимен

преди 2 години

Чии души ще жънат тез жътвари!?Не бъркайте православие с БПЦ.Пазете децата и чуждите такива,че много твар е изпълзяла!

44

Анонимен

преди 2 години

Брей колко страшно, черпели ги с бонбони и им говорили за Христос. Тия родители ако разберат какво очаква децата им в училище и обществото

43

eve1

преди 2 години

Не съм вярващ но няколко пъти мой познат вярващ ме води на проповеди на евангелистка църква.Там проповядват само добри неща и са истински християни.Почти всички бяха млади и интелигентни хора.

42

Анонимен

преди 2 години

Всяка секта я преследват. Това е нормално. И християните ги преследваха столетия наред и ги мъчиха и убиваха, докато накрая император Константин не реши да направи от тази юдейска секта официална религия на империята.

41

Републиканец

преди 2 години

Предлагам Пасторът да паркира едно Audi А 8 пред църквата и да сложи Ролекс - тогава възмутените "граждани" може и да мирясат!

40

Анонимен

преди 2 години

Не пловдивчани, а коматевските селяни!

39

Католик

преди 2 години

Те католиците обичат да порят момченца в църквата не е голяма тайна. При нашите има някой друг обратен, но това спрямо случките в католическите църкви с момченца е съвсем нормално.

38

Деси

преди 2 години

Изчегъркайте църквата от Коматево! Децата да стоят далеч от тази църква!

37

ШибиРиби

преди 2 години

Селска интрига, примамвали децата с бомбони... тия *** от скука ще спретнат некой търкал на мегдана. Намерили пет шес лелки на молитва и опаа... ужаст

36

xaxsasб

преди 2 години

Адекватните знаят, че Бог е архетип за поведение създаден от човека за човека. Всичко останало е съзнание, слово, химия, биология и физика. От време на време влизам да запаля свещичка не защото чакам полъх от отвъдното, а защото работещите в църквите заслужават някой лев. Не е хубаво да се манипулират децата. Църквата и религията са хубави неща, но не и когато се натрапват. Фен съм на Киркегор.

35

Анонимен

преди 2 години

А православната църква какво прави за децата?

34

Ico

преди 2 години

Бягайте далеч от тия евангелисти, имате си църква. Ходете при Баба Гуси, Пахонтий и Филарет

33

Анонимен

преди 2 години

Те и пее-те искат да забременеят и църковно семейство, ама нещо не им се получава, но църквата за да не загуби клиентела та и десятъка си ги допуска до ло ето и канона. Та за къф бог и вяра идер реч бре овцити стригани?

32

Анонимен

преди 2 години

Да ама едни други безбожници са го разпали на кръста с любезното съдействие и закони на римската империя. Та за кви безбожни скотове иде реч?! П. С. и що да не сме безбожници бре? За последните 80 г светът стана светски, без божен заради науката и прогреса.

31

Анонимен

преди 2 години

Така са обвинявали и Исус.Българите са безбожни хора,но се бият в гърдите какви православни са.Скотове.

30

На Мойсей Кайсиите

преди 2 години

В крайна сметка най-успелите секти са трите световни аврамови религии + будизма...

29

Анонимен

преди 2 години

Аз пък каня сите евангелисти да ги черпим лакум с цианкалий и после да демонстрират воскресение. *** не сакат гадините страхлив.

28

не чистя риба

преди 2 години

От хора вярващи на герб и вмро,друго и не очаквам!

27

absurd

преди 2 години

Не са секта,а деноминация и са силно вярващи,не употребяват алкохол и цигари,женят се рано,не правят с екс преди да сключат брак,имат по три,четири деца,много от тях са вишисти и хора с добри професии или бизнес,доста умни и талантливи,това са моите лични наблюдения,а аз понаследство съм православен.

26

Знаещ

преди 2 години

Уважаеми български християнЕ,ако вие наистина сте Вярващи ще презрете създанието на ДС ,БПЦ,и ще защитите вярата си от тази долна пропаднала гнъс.Изтъкана от алчност,извратения и мъжка похот.Борете се за една ИСТИНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА!!!