20

Анонимен

преди 2 години

Индийците са предимно кръвна група АВ, която боледува тежко както група А.

19

Един ахмак

преди 2 години

Ще се разпространява, като в котилата само подскачат по паветата, лежат, консумират без да работят, или работят някаква тарикатска работа, че и безотговорно се размножават. Управници и бомобовци в едно.Никаква хигиена и отгонорност. Територия на политически Клондайк.

18

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПрофесора да си гледа ваксибизнеса, но аз мисля да мина без една. А само от това изказване е ясно колко струва преценката му. Пак естествения имунитет не се брои, само купешкия.

17

Анонимен

преди 2 години

"Проф. Балтов: Със сигурност ще трябва и трета доза ваксина срещу COVID-19Никой да не си мисли, че ще мине само с две дози, предупреди шефът на Пирогов"

16

Анонимен

преди 2 години

да спрат кемтрейлсите и ще изчезнат над 75 процента от всички болести/зарази

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Големият проблем с индийския щам е ,че заразява хора ,вече ваксинирани и с двете дози и то при някой се наблюдава летален изход"Големият проблем е, че експерименталните псевдоваксини не работят, и това е просто проявлението на реалността при среща с вирус. Който е щял да боледува тежко и да умре, с вакс или без, разлика няма. Но за да не пропадне ОГРОМНИЯТ БИЗНЕС за десетки милиарди долари и евро, се съчинява приказка за индийски и узбекистански мутации.

14

Анонимен

преди 2 години

затварят границата на индия и света спира да мисли за проблема, кое не им е ясно, ми пак плашат гаргите

13

Без чалга

преди 2 години

На гръцките плажове, тази година ще ходим само ваксинираните, няма да има български чалгари, които са типично и антиваксъри!

12

Анонимен

преди 2 години

Големият проблем с индийския щам е ,че заразява хора ,вече ваксинирани и с двете дози и то при някой се наблюдава летален изход.Това е информация ,която получих от позната ,чийто баща е починал след заразяване .като при това е бил пълно ваксиниран.Много се надявам ,това да са единични случаи.

11

Анонимен

преди 2 години

Днес светът има около шест милиарда души. Те ще достигнат до около девет милиарда. Сега, ако свършим наистина страхотна работа с новите Ваксини, здравеопазването и репродуктивното здраве, бихме могли да намалим това с може би 10 или 15 процента. "Изказване на Бил Гейтс пред форума TED 2010 г.

10

IQ

преди 2 години

Евреите, както винаги взеха най-правилното решение ваксинираха се първи!Вече паднаха на 10-20 заразени и 01 починал от covid.

9

Анонимен

преди 2 години

Англичсните си ваксинират основно с ваксината на Астра-Зенека - явно няма никакъв проблем с нея! А индийския вариант скоро няма да има кого да заразява - всички ще са ваксинирани или преболедували, освен антиваксърите-дъйбили!

8

Анонимен

преди 2 години

Пълна агония. Аман. Накрая ще се окаже, че Мангъров е бил напълно прав.

7

Като ви яздат

преди 2 години

Индииски слонове така ще е ! Говоря за леидитата..

6

Анонимен

преди 2 години

Този вирус се разпространява толкова бързо, че за повече от година(може и от преди това дае) още няма стаден имунитет.

5

Анонимен

преди 2 години

и как пък всичката пумияя все от Англия тръгва бе. Затворете ги там на острова и стига са тровили Европа.

4

Анонимен

преди 2 години

В МОМЕНТА ви Индия -Новозаразените за ден НАМАЛЯВАТ.Активните случаи НАМАЛЯВАТ.Смъртността е 1%.НО Истерията не намалява! Вече са "уверени" че нещо си дръндрън по-заразен дрън дрън смъртоносен. И пак ще заключат стадото, не заради реалност, а заради "увереност".

3

Анонимен

преди 2 години

Ц Ц ей толкоз гордост колко много надупчихте с ваксините и сега пак реффф, е оти ручахте жабето кат не фашта дикиш

2

х

преди 2 години

Има над 200 държави. Значи да чакаме около 200 щама. Ще видим ли нормалност и спокойствие. Махайте ограниченията и маски долу. Една година стига.

1

Анонимен

преди 2 години

Да се тури данък вирус на хората, щом се разпространява по-бързо.